Annytude Sultry lashes review

Annytude Sultry lashes review | vergeleken met AliExpress wimpers

Annytude Sultry lashes review

 

Ik houd van nep wimpers! Voor een tijdje heb ik eigenlijk alleen AliExpress wimpers gehad, maar de schoonheid van Annytude lashes hebben me toch verleidt. Daarom deze review, en als ik dan toch bezig ben, kan ik ze net zo goed vergelijken met AliExpress wimpers.

 

Annytude Sultry lashes review

 

 

Eerste indruk van de Annytude lashes: ze zijn prachtig. Een leuke, mooi verpakking, maar nog belangrijker: de wimpers zelf zijn echt prachtig. En ook echt mooier dan je op de foto kan zien. De wimper haartjes zitten niet alleen in een rij naast elkaar, er zitten ook rijen haartjes onder elkaar, waardoor de wimpers vol zijn maar op een natuurlijk ogende manier. Je ziet en voelt aan de wimpers meteen dat er moeite en energie in de modellen zijn gestoken.

 

 

Annytude Sultry lashes review  img_11798-4

Links: Annytude wimpers. Rechts: AliExpress wimpers.

 

Tijdens het opdoen van de wimpers merkte ik ook meteen een groot verschil: De plakrand (band waar de haartjes aan zitten) van de Annytude lashes is iets ronder en steviger dan de wimpers van AliExpress. Hierdoor brengen ze veel makkelijker aan! De plakrand is namelijk al precies in oogvorm gebogen, dus als je er lijm op doet en ze zo dicht mogelijk bovenop je wimpers legt, liggen ze eigenlijk bijna meteen goed. De AliExpress wimpers moet ik tijdens het opplakken veel meer corrigeren voordat ze goed zitten.

 

Annytude Sultry lashes review

 

De Annytude wimpers vind ik duidelijk mooier opgebouwd qua haartjes. Ziet er natuurlijker uit, voor zover nep wimpers er natuurlijk uitzien. Met een prijs van 17,95 zijn de Annytude wimpers wel een stuk duurder dan de AliExpress lashes. Annytude wimpers kan je wél 5-6x vaker gebruiken.

 

img_12861

 

Dit is hoe de wimpers staan bij de rest van m’n make-up. Van zo’n afstand valt het verschil tussen Annytude wimpers en anderen misschien minder op. Ze zitten fijn. Als je helemaal nooit wimpers draagt merk je natuurlijk wel dat je ze op hebt. Maar als je net als ik vaker nep wimpers draagt vergeet je na een tijdje dat je ze draagt. Helemaal als je ziet hoe vol de wimpers zijn, zijn ze best wel licht.

 

Annytude lashes nep wimpers

 

Conclusie: ik vind de Annytude lashes écht de investering waard! Ze zijn een tikkie duurder, maar dat merk je overal aan terug: de kwaliteit, de haartjes, de lichtheid, tijdens het aanbrengen en het dragen. Het zijn écht goede wimpers. Eerst had ik eigenlijk niet verwacht zo veel verschil te kunnen merken, maar het is er wel.

Dat gezegd hebbende, zijn AliExpress wimpers nog wel mooie wimpers om mee te beginnen of te experimenteren met nep wimpers. Voor die ene euro kan het weinig kwaad. (tenzij je dierproefvrij koopt; AliExpress wimpers bevatten vaak mink hairs. Deze Annytude wimpers zijn van faux mink; niet-dierlijke haartjes.)

Ben je een liefhebber van nep wimpers, draag je ze vaker en zoek je een mooie set? Dan kan ik je deze Annytude wimpers héél erg aanraden.

 

Vind je deze wimpers ook zo mooi?

 

Posts created 822

26 gedachten over “Annytude Sultry lashes review | vergeleken met AliExpress wimpers

  1. Ik draag nepwimpers niet dagelijks, ben er nog een beetje mee aan het oefenen. Daarom zou ik persoonlijk eerder voor de Aliexpress wimpers gaan! Fijne review

  2. De Annytude Sultry wimpers vind ik absoluut veeeel mooier dan die van AliExpress! Dan is het prijsverschil misschien wel groter, maar als je het inderdaad vaker kan hergebruiken… Dat maakt het voor mij in ieder geval al meer de moeite waard om die duurdere te kopen!

  3. Ik vind nep wimpers wel wat hebben. Niet dagelijks maar wel voor speciale gelegenheden. Ik zou dan net iets meer investeren. Geen Ali deze keer 🙂 Toch de Annytude voor mij.

  4. Wat een mooie wimpers! Ik moet eerlijk zeggen dat ik vrijwel nooit nepwimpers draag. Vind het toch best lastig om ze aan te brengen. Maar dat is denk ik gewoon een kwestie van oefenen…

  5. Het ziet er natuurlijk uit. Erg mooi! Je ziet bijna niet dat het nepwimpers zijn. Dat vind ik zelf het mooist. Al moet ik zeggen dat ik de Aliexpress wimpers ook mooi vind staan. Hoe vaak kan je die gebruiken?

  6. Ik vind ze er allebei wel mooi uitzien, maar als je dan nepwimpers gaat kopen zou ik eerder voor die van Annytude gaan, omdat ik die net een wat mooiere oogopslag vind geven. Dat de kwaliteit beter is vind ik ook zeker een pluspunt.

  7. Zien er prachtig uit! Fijn dat ze al de goede vorm hebben en je ze vaker kan gebruiken. De wimpers die ik koop kan ik 1, misschien 2 keer dragen en dan krijg ik de lijm er nauwelijks van af zonder de wimpers te beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven