Girls With Attitude Fairytale collection brushes

De allermooiste kwasten | Girls With Attitude Fairytale Collection

Girls With Attitude Fairytale Collection makeup brushes

 

Één van m’n make-up dromen is uitgekomen: ik ben sinds kort trotse eigenaar van deze prachtige kwastenset, de Fairytale collection van het merk Girls With Attitude. Voor de oplettende volger: ja, deze stond ook in m’n mega wishlist! Al deze schoonheid wil ik graag met jullie delen.

 

Girls With Attitude Fairytale collection brushes

Dit zijn de prinsessenbaby’s.

 

Een beetje achtergrondinformatie: ze zijn van het merk Girls With Attitude. De complete set kost 70 pond en bestaat uit 17 kwasten. Je kan de kwasten ook los kopen; de prijs varieert dan ongeveer tussen de 4 en 10 pond per kwast. De hele set kopen is dus wel echt voordeliger. Pakketjes uit Engeland doen er meestal ongeveer of iets langer dan een week over om in Nederland op je deurmat te vallen.

Maar ik heb deze set helemaal niet gekocht, ik heb dit als mega geweldig verjaardagscadeau gehad van di papa. Dus ik ben een beetje mazzelkont.

 

 

Girls With Attitude Fairytale Collection brushes

 

 

Dit zijn de grote kwasten uit de set. Grote poederkwasten, een platte bufferkwast, een schuin afgesneden blush kwast en iets kleinere poederkwasten. De platte foundationkwast staat niet op deze foto.

Ik ben stiekem nog steeds een beetje geobsedeerd met ombre, ook al is die trend al redelijk vertrokken. Bij deze kwasten heeft het toch iets unieks, en ze zijn gewoon super mooi. En vet zacht.

 

 

Girls With Attitude Fairytale Collection brushes

 

 

En de kleine kwastjes! Met nog de poederkwast voor de leuk erbij. Het zijn allemaal verschillende oogschaduwkwasten: om te blenden, shaden, en wat je nog meer kan bedenken. Nog een schuin afgesneden kwastje voor wenkbrauwen, en een paar lipkwastjes.

In het echt zijn ze net zo mooi als op de foto en ze zijn heerlijk zacht. De kwasten zijn trouwens handgemaakt en zodra je ze vast hebt en je je gezicht ermee kan aaien voel je dat dit wel kwalitatieve kwasten zijn.

 

 

Girls With Attitude Fairytale Collection brushes

 

Het blijven prachtplaatjes, deze kwasten! Ik ben er echt super blij mee en kan -behalve de prijs- geen nadelen bedenken. Misschien dat ze bíjna te mooi zijn om te gebruiken. Maar geen zorgen; ze worden met plezier gebruikt. En dat ze zo mooi zijn is een goede motivatie om op tijd kwasten te wassen.

 

Had jij deze kwasten al eens gezien?

 

Posts created 897

28 gedachten over “De allermooiste kwasten | Girls With Attitude Fairytale Collection

  1. Aaah zo mooi! Die paars/roze ombre haren <3 Net unicorn staartjes. Ik snap dat je blij bent met deze kwastenset, al helemaal omdat ze op je wistlist stonden. Wat een prachtig cadeau 🙂

  2. Oh, mooi! Ik kende het merk nog niet.. het is inderdaad niet goedkoop, maar wel goedkoper dan individuele kwasten bij sommige merken.. dus dat maakt het dan weer een voordeel voor mij!

  3. Oh wauw ik ken deze nog helemaal niet. Ik ga eens even een kijkje nemen op de site en misschien een aantal kwasten bestellen om te proberen. Ik ben namelijk erg gehecht aan mijn Zoeva kwasten. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven