Too Faced Glitter Glue review

Too Faced Glitter Glue review | Laguna pressed glitter

Too Faced Glitter Glue review | Laguna cosmetics

 

Wie houdt er nou niet van glitters? En dan wil je ook dat ze goed blijven zitten. Too Faced Glitter Glue belooft ervoor te zorgen dat je als een glitterfee de dag door kan. Eens kijken of dat ook zo is.

 

Too Faced Glitter Glue review

 

Om een glitter primer te testen heb je natuurlijk glitter nodig! Hiervoor gebruik ik de pressed glitter van Laguna Cosmetics. Normaal gesproken zit glitter los in een potje; als je het dekseltje los draait vliegt alles zo je kamer door. Pressed glitter is dus gedrukt in een oogschaduw pan waardoor het niet meer vliegt naar plekken waar het niet hoort te zitten. Laguna Cosmetics is trouwens gloednieuw! Neem eens een kijkje op de Instagram pagina om alle mooie kleurtjes te zien.

 

Too Faced Glitter Glue review

 

Over die Glitter Glue. Tijd om te testen of die glitters echt muurvast blijven zitten. Een tube kost trouwens ongeveer €20 en is verkrijgbaar bij Sephora.

Om te beginnen haal ik een beetje primer uit de tube, ongeveer ter grootte van een doperwt. Het is wit spul, en voelt crème-achtig. Dat smeer je dus uit over het gedeelte van je ook waar je glitter aan wilt brengen.

Naarmate je uit aan het smeren bent, wat ik ook een beetje deppend doe, merk je dat het al plakkerig begint te worden. Goed teken!

 

Too Faced Glitter Glue review

 

Doordat de substantie best plakkerig is, blijft de glitter er -zoals verwacht- goed aan plakken. De combinatie van een fijne glitter primer en het feit dat ik pressed glitter gebruik zorgen ervoor dat ik bijna geen fallout heb. En dat is écht heel handig! Als je wel eens glitter hebt gebruikt zul je weten hoe hardnekkig glitter fallout is.

 

Nog even een close-up! Om de ooglook af te maken heb ik het New Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills gebruikt.

 

laguna cosmetics pressed glitter review

 

Conclusie: een glitter primer heeft eigenlijk een simpele taak: glitters goed laten plakken, en dat voor zo lang mogelijk! Terwijl ik dit aan het typen ben heb ik de glitters al een uur of 8 op, en het zit nog steeds helemaal netjes. Plakt lekker goed, zodat de glitters zich goed kunnen hechten, maar plakt niet meteen zodat je het nog wél normaal op kan smeren.

De Too Faced Glitter Glue doet het wat mij betreft helemaal geweldig! En de pressed glitters van Laguna  zijn hier ook heel handig bij geweest.

 

Draag jij wel eens glitter?

 

 

Posts created 897

28 gedachten over “Too Faced Glitter Glue review | Laguna pressed glitter

  1. Woow, die glitters <3 De lijm klinkt als een fijn product! Hele mooie look heb je erbij gemaakt, ik wacht nog steeds tot het Modern Renaissance palette opnieuw in stock komt 🙁

  2. Pressed glitter! Wat een uitvinding! Als losse glitters even irritant zijn om mee te werken als van die potjes oogschaduwpigment, kan ik me de ellende (lees: óveral product) voorstellen. :’) Fijn dat deze glitter primer zo goed werkt!

  3. Wauw, wat een mooie ooglook! Ik denk niet dat ik het zelf ga aanschaffen omdat ik niet zo vaak me zo opmaak maar voor een feest of oudejaar zou het wel geweldig zijn

  4. Wat een prachtige look!! Hij zou zou in een magazine kunnen vind ik. Ik draag zelf eigenlijk bijna nooit glitter, maar misschien moet ik het ook eens proberen. Zo mooi als jij het doet zou mij denk ik niet lukken!

  5. Oh wauww! Heel erg gaaf! Zie mezelf al helemaal lopen met oud & nieuw ♥ Ga dit zeker eens proberen (al zal ik eerst een vergelijkbare variant moeten vinden want zover ik weet is Too Faced niet dierproefvrij..) P.s ik houd een leuke winactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven