Too Faced Grand Hotel Café review make-up

Too Faced Grand Hotel Café | review & look

Too Faced Grand Hotel Café | review & look

 

Het is nog lang geen kerst, maar ik heb wel alvast de Too Faced Grand Hotel Café box uit de holiday collectie gekocht. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn, en al helemaal niet als het om mooie spulletjes gaat! In dit artikel laat ik deze mooie, leuke set zien en natuurlijk heb ik daar ook een make-up look bij gemaakt.

 

Too Faced Grand Hotel Café review make-up

 

Zoals je kunt zien bestaat het Too Faced Grand Café Hotel uit een mooie leuke doos in de vorm van het Grand Café Hotel, 3 leuke palettes met elk 6 oogschaduw kleuren en een blush, en een mini van de Too Faced Better Than Sex mascara. Het is zo leuk, schattig en feestelijk vorm gegeven! Ik vind het ‘huisje’ en het Gingerbread Cookie mini palette het schattigst.

 

Too Faced Grand Hotel Café review

 

De 3 palettes heten Peppermint Mocha, helemaal links, Gingerbread Cookie, bovenin, en Eggnog Latte, onderin. De palettes hebben ook allemaal een bijpassend geurtje! Niet té sterk ofzo, een subtiel lekker zoet geurtje.
Aan de zijkant van de foto zie je het Grand Café Hotel doosje wanneer die dicht is.

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik niet álle kleuren heb geswatcht dit keer. Maar naar mijn idee kennen we de bruine tintjes nu wel. Ik heb dus de opvallendste kleuren geswatcht en nog een paar neutrale erbij. De lichtroze swatch is één van de blushes.

 

Too Faced Grand Hotel Café swatches

 

Hoewel de swatches er goed uitzien, moet ik zeggen dat het wel echt per kleur verschilt hoe sterk die is wanneer je ‘m aanbrengt. Maar er zit niks van slechte kwaliteit tussen. Sommige zijn gemiddeld en sommigen zijn echt goed.

 

Too Faced Grand Hotel Café review make-up look

 

De make-up look! Ik wilde de look een opvallend tintje geven, maar nog wel heel draagbaar. De ooglook is dus gewoon een neutrale bruine look met langs de onderste wimperrand een rood-roze-paars-achtig kleurtje.

Ik vind het een geweldig setje! De palettes hebben mooie afwisseling in kleurtjes: de neutrale veel gebruikte kleuren maar ook wat meer opvallende kleurtjes. Voor ieder wat wils. Je kan alle palettes lekker voor jezelf houden of misschien juist voor kerst wel 1 of 2 weggeven, als je een echte kerstman wilt zijn. De kwaliteit is meer dan prima, niet geheel onbelangrijk.

En de Grand Café Hotel verpakking zet ik gewoon lekker neer als kerstversiering!

 

Zou dit setje iets voor jou zijn?

 

Posts created 907

35 gedachten over “Too Faced Grand Hotel Café | review & look

  1. Ik vind het hele mooie paletten.. Het zou niet direct iets voor mij zijn omdat ik zo veel oogschaduw heb en het niet zo vaak draag. De swatches die je hebt gemaakt zijn mooie kleuren zeg.

  2. Aaaah wat een prachtige palletjes! Too Faced is sowieso mijn favoriete merk en ben helemaal obsessed met alles wat zij maken 🙂 inderdaad lastig dat het importeren zo duur is :/

  3. Oh wat ben ik toch altijd weer jaloers op jouw ooglooks. Zelf begin ik altijd heel goed maar na een tijdje houd ik gewoon 1 kleur over omdat ik geen idee heb hoe ik moet blenden hahah. ZO jammer. De producten komen ook wel te schattig verpakt zeg!

  4. Ahh ik vind deze tijd van het jaar ZO leuk met al die nieuwe collecties <3 Leuk dat er drie palettes inzitten! Peppermint Mocha lijkt mij het mooiste van de drie.

  5. Hmm, de kleuren zijn wel mooi. Vooral de shimmery bruine (goude) vind ik erg mooi. Heb nog geen Too Faced paletten.. om de een of andere reden spreken die mij toch niet heel erg aan. 3 paletten in 1 is wel heel awesome, though.

  6. Ik wist niet dat de holiday collectie al te koop was! Ik wil deze set ook heel graag. Was van plan hem in Londen te kopen 🙂 Hoe mooi is de verpakking wel niet en de kwaliteit van Too Faced is gewoon super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven