make-up blunders en fails

Make-up blunders & fails

Make-up fails & blunders

 

Niemand is perfect, ik zal vast ook wel eens lichtelijk voor schut hebben gestaan of gelopen. Maar sommige mensen gaan echt een beetje te ver. In dit artikel kun je in ieder geval zien hoe het niét moet. Slechte voorbeelden kunnen ook heel erg leerzaam zijn.

 

make-up blunders en fails

 

 

Laat ik eens beginnen met wenkbrauwen. Hoewel dat best lastig kan zijn, zijn de onderstaande voorbeelden eigenlijk niet nodig.

 

No Title

No Description

 

Leuke wenkbrauwen. Bochtjes. Hoe we dit ook moeten noemen. Voordeel: duurt niet lang in de ochtend! Die wenkbrauwen kun je trouwens ook nog op een andere manier te bont maken.

 

No Title

No Description

 

Ze lijkt er zelf wel heel erg tevreden mee. Blij zelfs.

Vergeet trouwens nooit in de auto om je gordel om te doen. Je weet maar nooit wat er gebeuren gaat.

 

No Title

No Description

 

Doekje, iemand?

Er is een punt waarop je moet stoppen met lagen mascara aanbrengen. En dat is hier al te laat. Veel te laat.

 

No Title

No Description

 

Let alsjeblieft ook op wanneer je foundation koopt. Als je het zelf niet zeker weet, vraag het dan een medewerker. Die zitten er ook nog wel eens naast, maar niet zo erg als dit.

 

No Title

No Description

 

Vergeet ook vooral niet om je oogschaduw te blenden! Een klein beetje maakt al een groot verschil.

 

No Title

No Description

 

Naast oogschaduw valt er nog meer te blenden. Blenden is een essentieel onderdeel van het make-up leven. Het zware maar mooie make-up leven.

 

No Title

No Description

 

En soms lukt het allemaal gewoon niet zoals je wilt. Misschien is het dan tijd voor een skincare dagje of een make-up loos dagje.

 

No Title

No Description

 

Je mag je make-up natuurlijk doen hoe je wilt, en make-up shaming is zeker niet mijn bedoeling. Maar als je je make-up zo netjes mogelijk wilt doen is het wel leerzaam om dit soort situaties te vermijden.

 

Aan welke make-up blunder of fail heb jij je wel eens schuldig gemaakt?

 

 

 

 

Posts created 897

37 gedachten over “Make-up blunders & fails

  1. Aiiii wat heb ik net gelachen hahaha. Dit is zo erg! Vooral de wenkbrauwen vind ik bijzonder 😉 Ik droeg altijd felle, metallic blauwe oogschaduw met metallic roze lipstick. Ook erg charmant haha.

  2. Hahha wat een blunders zeg! Ik heb vroeger ook zeker een aantal van deze blunders meegemaakt. Sowieso was het voor mij niet duidelijk dat de kleur foundation die ik iedere dag opsmeerde (wat overigens een mousse foundation was, cringe) veel te donker was en ik was niet vies van 20 lagen mascara hoor haha.

  3. Haha jammer genoeg worden die blunders ontzettend vaak gemaakt! Ik erger mij ontzettend aan mensen die veel lipstick op doen terwijl ze maar een klein lijntje als lippen hebben -.-

  4. Ooooh jeetje, dit ziet er allemaal écht niet uit hahaha! Wat erg. :’) Ik ben niet goed in wenkbrouwen vorm geven, maar die bovenste twee plaatjes stelen de show haha.

  5. hahaha, ik heb weleens in de rij gestaan bij de kassa en het meisje voor me had zo’n verkeerde kleur foundation op, ik had bijna medelijden. Echt oempa-loempa, ik snap niet dat niemand in haar omgeving daar dan wat van zegt. Ik zou mijn dochter er toch echt niet zo bij laten lopen en als ik zelf eens de plank helemaal mis sla hoop ik ook dat iemand er iets van zegt…. 🙂

  6. O nee mensen, mensen wat doen jullie jezelf aan wat erg hahaha. Wel erg hilarisch om te zien dit kan mij echt bijna niet voorstellen dat mensen dit serieus niet van zichzelf zien hoe fout het is haha.

  7. Hahaha ik weet niet hoe, maar sommige van de foto’s kende ik ook! Ik denk dat ik vroeger vaak veel te dunne wenkbrauwen had. Als ik nu foto’s terug kijk denk ik altijd oeh wat zonde haha

  8. Ik heb letterlijk altijd dat als ik mijn mascara aanbreng, datbik met het puntje van mn mascara borsteltje tegen de binnenkant van mijn neus aantik.. mooie zwarte stip is als resultaat ??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven