beauty blog

Make-up nieuwtjes & updates | budget versie!

 

 

Het is weer tijd voor alle mooie nieuwe make-up! Dit keer eens wat minder dure en makkelijker verkrijgbare items. En net zo mooi.

 

beauty blog

 

Colourpop heeft een herfstcollectie uitgebracht, ELF komt met een mooie nieuwe kwasten collectie, BH cosmetics speelt in op de marmertrend & Wet ‘n Wild heeft een zeer betaalbare regenboog highlighter gemaakt.

 

ELF (eyeslipsface) Precise Brush collection

Weer eens wat anders wat kwasten betreft! ELF komt met deze mooie kwasten collectie. Dat doorzichtig met wit heeft wel wat. Let op; dit gaat over de ELF collecties in Amerika en ik weet dus niet of/wanneer dit bij de Nederlandse webshop van ELF te koop zal zijn.

 

No Title

No Description

 

Colourpop herfstcollectie

Colourpop blijft echt als een trein gaan als het om nieuwe producten en kleuren ontwikkelen gaat. Dit keer de herfstcollectie. Neutrale mooie herfstkleuren met een beetje een edge, vind ik.

Colourpop heeft nu trouwens een handige actie lopen: internationale verzending voor slechts $5! Je hoeft dus niet moeilijk te doen met Shipito en als je je bestelling onder de $22 houdt zul je ook geen douanekosten krijgen. Volgens mij loopt deze actie tot de 26e.

 

No Title

No Description

 

Sleek Cleo’s Kiss highlighting palette

Na de hit genaamd Solstics highlighting palette heeft Sleek een nieuw juweeltje uitgebracht: het Cleo’s Kiss highlighting palette. Omdat Sleek een Engels bedrijf is is het gemakkelijk om aan te komen. Hier kost het palette €12,49, maar ik denk dat het vrij snel bij Nederlandse webshops als Boozyshop etc. zal verschijnen.

 

No Title

No Description

 

 

Wet ‘n Wild Rainbow Highlighter

Weer een merk dat slim heeft ingespeeld op een trend: deze Rainbow Highlighter. Kost maar $5! Een prima prijsje voor als je deze trend zou willen testen. Ik zou het wel grappig vinden, om in m’n collectie te hebben en met een feestje of uitbundige look te dragen ofzo. Staat ook best wel schattig in je highlighter collectie.

 

No Title

No Description

 

 

BH Cosmetics Marble Collection

Weer een product wat mooi in je collectie gaat staan, maar daarnaast ook nog eens mooie kleurtjes heeft! De BH Cosmetics Marble Collection. Oogschaduw palettes in een marmer-look verpakking. Kijk en bewonder.

Deze palettes zijn vanaf oktober beschikbaar en kosten $12 per stuk. Een logisch maar toch extra fijn voordeel van goedkopere make-up bestellen is dat je geen invoerkosten hebt! Omdat je namelijk niet over de betaal-douane-geld-grens heen gaat.

 

 

No Title

No Description

 

 

 

Je hoeft niet altijd failliet te gaan voor mooie make-up, zien we maar weer.

Welk item hiervan zou jij wel willen kopen?

Posts created 907

30 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates | budget versie!

  1. Boven de 50 euro doet Colorpop nu ook aan gratis internationale verzending. Maar 5 euro vind ik ook een prima prijs. Beter dan die 25 euro die ze eerst vroegen.

    1. Dat klopt! Maar boven de $22 krijg je al douanekosten, dus het goedkoopste zou dan losse bestellingen onder de $22 totaalwaarde zijn 🙂 Jammer dat het maar tijdelijk is.

  2. Leuke nieuwe launches! Ik heb zelf wat producten van ColourPop besteld tijdens de international shipping actie! Van de herfst collectie heb ik de oogschaduw Muse besteld, ik ben zo benieuwd 🙂

  3. oeh nice, wat een mooie spulletjes!
    bij die Colourpop bestelling, moet je dan onder de $22 inclusief die $5 verzendkosten blijven of ex? (voordat ik alsnog een dikke bedrag er boven krijg…)

    1. Zou voor de zekerheid 22 inclusief verzendkosten rekenen, maar je krijgt als je je e-mailadres voor het eerst aanmeldt een coupon voor $5 korting, dus ik zou die gebruiken en dan met die korting meegerekend inclusief doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven