radbag.nl winactie cadeautips

WINACTIE | 3x €30 shoptegoed bij Radbag!

Winactie Radbag.nl shoptegoed

 

Gisteren heb ik de Tweexy nagellakhouder laten zien, die je bij Radbag kan halen. Naast dat handige dingetje heeft Radbag.nl nog veel meer leuks! Voor jezelf, of als cadeau. Ik laat er ook nog wat van zien.

 

radbag.nl winactie cadeautips

 

Cadeautips & hebbedingetjes

Radbag.nl is een geniale site voor een origineel cadeau, en dat cadeau mag natuurlijk ook voor jezelf zijn. Er is een super leuk aanbod van aparte, handige en mooie hebbedingetjes. Naast de mooie spulletjes die je hierboven ziet, zijn er nog veel meer cadeautips en spulletjes waar bijna ieder mens gierig van wordt.

 

WINACTIE!

Ik houd graag winacties, omdat ik het leuk vind om mijn lezers wat cadeau te doen. Het lastigste aan een winactie vind ik het kiezen van 1 winnaar. Daarom vind ik het nóg leuker dat er dit keer wel 3 winnaars zullen zijn!

Ik geef 3x €30 shoptegoed van Radbag.nl weg. De winnaars ontvangen dit in de vorm van een code. Met deze code gaat er €30 van je totaalbedrag af én heb je geen verzendkosten.

Er is ook geen minimum bestelbedrag. Als je dus tot aan de €30 shopt heb je dus echt 0,0 kosten eraan, een écht cadeau. Geen addertje onder ‘t gras.

 

Hoe kun je meedoen?

Om mee te doen hoef je alleen maar de Matte & Shimmer Facebookpagina te liken. Laat ook een reactie achter dat je meedoet! (Vul bij het reageren het e-mailadres in waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.)

 

Wat kun je doen om meer kans te maken?

(deze stappen zijn dus niet verplicht om mee te doen!)

 • Tag vrienden/vriendinnen in de Facebook post van deze winactie en/of deel deze Facebook post.
 • Volg Matte & Shimmer op Instagram
 • Tag vrienden/vriendinnen in de Instagram foto en/of repost
 • Volg Matte & Shimmer op Bloglovin‘ en/of save dit artikel
 • Volg Radbag op Instagram

 

De winnaars krijgen 1 oktober een e-mail.

 

Welk cadeau van Radbag vind jij het leukst?

 

*Dit artikel bevat een samenwerking.

Posts created 897

53 gedachten over “WINACTIE | 3x €30 shoptegoed bij Radbag!

 1. Ik doe mee met deze winactie ik heb heel veel leuke dingen gezien ik vind dat die maai tissue houder heel leuk maar ik heb nog zoveel leuke dingen gezien bij radbag.NL ik wens iedereen succes met deze leuke winactie ik volg je op Facebook en bloglovin en instagram en volg radbag op Facebook

 2. Oh ik heb nog 1 item op mijn wishlist staan die ook bij Radbag te koop is hihi. Nu móet ik wel meedoen 😉 Eigenlijk deed ik alles al; je fb pagina, jou en radbag volgen op Instagram. En ik heb ook het artikel gesaved. Nu maar afwachten 🙂

 3. Te gek! Ik had al een leuk item gespot daar wat awesome zou zijn voor op mijn bureau dus daar ga ik hard voor duimen. Ik volg je overal al, plus extra Facebook stappen zijn uitgevoerd! Nu maar duimen. Liefs

 4. Toffe win actie!
  Ik volg je op Facebook.
  Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel een hartje gegeven.
  Ik volg jou en radbag op instagram.
  Tof dat er meerdere winnaars zullen zijn 🙂

 5. Die lichtgevende eenhoornsloffen zijn zo leuk? Ik doe graag mee aan deze winactie. Heb de facebookpagina geliked. En op instagram volgde ik je al. Ik ga radbag ook volgen, wat een leuke dingen staan er op hun site

 6. Zo’n leuke webshop dat Radbag, echt heel toffe items hebben ze daar.
  ik waag graag een kansje en volg/like je ook op Facebook.

 7. wow wat een uitvinding die nagellak houder! hoevaak ik mn potje al niet omgegooid heb..
  alles gedaan behalve taggen wil mn friends niet spammen

  fijne dag

 8. Ik doe graag mee voor van die Nessie soeplepels of thee-eieren. Die zijn zo schattig! Ik heb eens gekeken in de webwinkel van Radbag en zag er echt veel te veel leuks. Ik heb daarom natuurlijk heel veel stappen gedaan om kans te maken. 🙂

 9. Ik was aan het kijken voor een cadeau voor mezelf maar de Fairy Jars zijn ook erg leuk voor onze tweeling Lucas & Eva voor op hun kamertje 😀 Dus heeft deze mama maar weer alles uit de kast getrokken want zo zijn we dan ook wel weer he haha:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked, vrienden getagt en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg, mensen getagt en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind via Bloglovin)

  groetjes Linda

 10. Wat een heerlijke shop! Ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin (en gesaved), Facebook (en ik heb getagd), Instagram (en getagd + ik volg ook die van radbag). En nu maar heel hard duimen!

 11. Ik doe heel erg graag mee. Ik dacht eerst dat t een kledingmerk ofzo was. Tot ik er goed voor ging zitten wat hebben ze leuke spullen daar zeg.

 12. wat een gave winactie!
  Ik weet alleen niet waarvoor ik zou kiezen maar ik ben nou eenmaal een beetje besluiteloos (ken je dat iets in je kar leggen terugleggen en thuisgekomen er spijt van hebben)
  Ik ben gek op nieuwe dingetjes voor in de keuken dus dat gaat goedkomen

 13. Radbag is zo’n leuke site! Ik heb een snoepkraam gezien die ik super grappig vind. Maar er zijn zoveel leuke dingen. ..
  Heb al eens bij je gewonnen maar probeer het toch nog maar eens 🙂
  Ik heb alles gedaan behalve taggen

 14. je bent een topper! sharing is caring right?!
  ik ben een grote GoT fan en het monopolyspel staat al lang op mijn verlanglijstje!

 15. Grappige shop zeg! Die sloffen zijn echt super lief…En de eenhoorn strooier:) en snoepautomaatje voor mijn zoontje (zal maar stoppen;)) Ben je gaan volgen op Facebook en bloglovin. En radbag op instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven