tweexy nagellakhouder radbag review

Beauty hack | Tweexy nagellakhouder review

Beauty hack | Tweexy nagellakhouder review

 

Soms kan ik een beetje een kluns zijn, en dat moet je met nagellak eigenlijk niet hebben. Learned the hard way dat je nagellak niet uit kleren krijgt enzo. Daarnaast ben ik ook zo’n persoon die gewoon halverwege het lakken het potje kwijtraakt. Daar heeft Radbag iets handigs en leuks voor: de Tweexy nagellakhouder.

 

tweexy nagellakhouder radbag review

 

Het is eigenlijk een soort van ring, die om 2 vingers gaat. De Tweexy nagellakhouder is van een soort siliconen rubber als ik me niet vergis, het is in ieder geval flexibel. Zo kan elke vorm en formaat potje nagellak in houder, en past dit accessoire om alle soorten en maten vingertjes.

 

Tweexy nagellakhouder radbag review

 

Zo ziet ‘ie er van de bovenkant uit. Hier steek je dus je potje nagellak in.

 

Tweexy nagellakhouder radbag review

 

Als je minder klunzig dan ik bent, is het ook gewoon handig als je een keer ergens anders dan lekker thuis uitgebreid op de bank je nagels wilt lakken. Het doosje waar deze nagellakhouder in zit geeft de volgende ideetjes: school, sportschool, in bed, in het zwembad, de auto, het strand, op kantoor en in bad.

In bed zie ik mezelf nog wel deze nagellakhouder gebruiken. In de sportschool eigenlijk niet. Aan de ene kant omdat ik daar het liefste nooit te vinden ben, maar rennen, zweten en nagels lakken tegelijk is niet zo m’n ding, denk ik. In bad is daarentegen eigenlijk wel een kei goed idee.

Zie je het al voor je? Badbruisballetje, warm bad, nageltjes lakken, serie’tje kijken op je laptop. Goede combinatie.

 

tweexy nagellakhouder cadeau idee

 

Een handleiding hoef ik er eigenlijk niet bij te geven, toch? Ook al staat die wel op het doosje. Je doet ‘m om je vingers, doet het potje in de nagellakhouder, en lakken maar.

 

Ik vind het een handig dingetje! Je kan ‘m dus hier kopen voor €19,95. Vind je dat een beetje duur of heb je het even niet? Kom dan morgen weer een kijkje nemen, ik verloot dan 3x €30 shoptegoed van Radbag.nl!

 

Wat vind jij van de Tweexy nagellakhouder?

 

*dit artikel bevat een samenwerking.

Posts created 897

30 gedachten over “Beauty hack | Tweexy nagellakhouder review

  1. Hahah, wat een geweldig ding! Ik vind 20 euro voor zo’n gadget inderdaad wel een beetje prijzig, maar uiteraaard kom ik zoals altijd weer terug op je blog. Dus hou het in de gaten 🙂 Voor in bad lijkt het me superchill.

  2. Oh de prijs vind ik echt belachelijk. Het lijkt me wel heel handig(alleen inderdaad niet in de sportschool.. Wie bedenkt die dingen?), dus ik kom morgen zeker nog eens terug

  3. De Tweexy ligt hier ook klaar om getest te worden! Lijkt me in ieder geval een erg handig ding voor mensen die, net zoals ik, hun nagels op de bank lakken. Toch iedere keer weer een balanceeroefening, haha. Erg mooie kleur nagellak, trouwens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven