Dose of Colors Eyescream palette | review & look

Dose of Colors Eyescream palette | review & look

 

Er is weer een pracht van een pareltje aan m’n collectie toegevoegd: het Dose of Colors Eyescream palette. Nadat ik er een tijdje overheen heb gekwijld dacht ik, laat ik eens een review maken. Én een look!

 

Dose of Colors Eyescream palette review

 

Die verpakking alleen word je toch al verliefd op? Helemaal in het thema van ijsjes! Maar dan ook echt volledig. De doos waar die in kwam had ook ijsjesprint, het papier om het palette heen, het palette zelf, het kaartje, alles. IJsjes!

Het Dose of Colors Eyescream palette heb ik voor $50 bij DoseOfColors besteld en via Shipito naar Nederland laten verschepen.

 

Dose of Colors Eyescream review

 

De kleurtjes en de namen zijn zo leuk! Passen goed bij het thema en hebben een mooie variatie. Niet té gek, er zitten ook mooie matte én glitterende bruintinten in. En dan gaan we even een kijkje nemen naar de swatches.

 

Dose of Colors Eyescream swatches

 

Mooie en opvallende kleurtjes, is nog steeds de eerste indruk. Mint Chip en Lavender Honey vallen me het meeste op, en vind ik stiekem misschien wel het mooist. Ik ga ze in ieder geval voor m’n ooglook gebruiken.

Het pigment lijkt dus mooi en het valt me op dat tijdens het swatchen de kleuren weinig fallout hebben. Eens even kijken of dat tijdens het maken van een look nog steeds zo is.

 

Dose of Colors Eyescream

 

Ik ben meteen voor opvallend gegaan en heb Mint Chip voor op het bewegend ooglid gebruikt, en Lavender Honey langs m’n onderste wimperrand. Ik vind het een gave combinatie.

 

Dose of Colors Eyescream eye makeup look

 

Nog even een close-up. In de crease (arcadeboog) zit een mengseltje van Cone, Hot Fudge en Blueberry Swirl. Op het bewegend ooglid zit dus Mint Chip en langs de onderste wimperrand de prachtkleur Lavender Honey. Klinkt om op te eten, toch?

Ik ben helemaal verliefd op dit palette! Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Een prachtige variatie aan kwalitatieve en afwisselende kleuren met mooi pigment, weinig fallout en die netjes blenden. En een mega schattige verleidelijke verpakking. Wat wil een mens nog meer?

 

Welke kleuren uit dit palette zouden het beste bij jou passen?

 

Posts created 885

41 gedachten over “Dose of Colors Eyescream palette | review & look

 1. Ola Mariska Girl!
  Awh So cute die pallette! Uhm.. Let’s see ik denk de: Double Scoop, Hot Fudge, Sherbert, Blueberry Swirl
  Mint chip(Voor mijn ooghoeken) Banana Plit & Cone.

  Bay the way Girl your Make up is Popping!? As Always!
  Have A Nice Week Dear!

  Hugzzz, Miss B?

 2. Ah net een kadootje zo leuk! Ik vind de bruine kleuren in het palette het leukst. Maar dat is meer omdat ik niet zo goed met felle kleuren om kan gaan 😉

 3. Wat een tof palette zeg! Die ijsjes zijn inderdaad super cute. De look die je ermee gemaakt hebt vind ik ook erg mooi. Mint chip zou ik denk ik niet veel gebruiken maar vind ik wel prachtig qua kleur.

 4. Mint Chip en Lavender Honey gaan inderdaad erg mooi samen. Er zitten echt mooie kleurtjes in dit palette, maar Mint Chip valt toch wel het meest op. Hele gave kleur! Doet het ook erg goed op je ogen!

 5. Zoals gewoonlijk weer een erg mooie look met kleuren die ik zelf niet zou durven gebruiken! Sherbert en Double Scoop zijn wel iets voor mij, want dat zijn weer veilige bruintinten, haha.

 6. Wat leuk zeg! Dit palette kende ik nog helemaal niet. De foto’s met de ijsjes zijn ook perfect haha, past er goed bij. De pigmentatie ziet er best goed uit! 🙂

 7. Oooh de verpakking is héééél erg leuk! Ik vind de kleuren ook super mooi staan bij jouw huidskleur! Ik denk dat ze bij mij wat minder mooi zullen zijn (ik ben zo bleek dat de kleuren wss wegvallen hahaha)

 8. Wat gaaf dat je hem hebt!! Ik kan hem nog herinneren van een eerdere blogpost;) Ik vind de kleurtjes echt te leuk en de look is perfect gelukt. Hij doet me een beetje denken aan unicorns en rainbows hihi.

 9. Dat is een mooie en zoete palette. Misschien niet zo een goed idee voor mij ik zou dan een idee krijgen om het op te eten hihih. lolz ik houd van zoetigheden vooral snoep en ijs. Mooie swatches!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven