make-up nieuws releases

Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuwtjes & updates

 

Het is weer een feestje met alle mooie make-up items die uitgebracht gaan worden! Ik word er zoals altijd weer helemaal blij en enthousiast van.

 

make-up nieuws releases

 

Zo kan ik jullie eindelijk vertellen wanneer het Too Faced Sweet Peach palette weer terugkomt, inclusief gehele Peach collectie, zit de Lip Ammunition van Jeffree Star eraan te komen en heeft MAC opvallend mooie nieuwe make-up op het programma staan.

 

Too Faced Sweet Peach palette & collectie

In december, de cadeautjesmaand, is het zo ver: Sweet Peach komt terug, en dit keer met een hele familie aan make-up producten in hetzelfde thema! Yes! Nu weten we allemaal iets om voor kerst of sinterklaas op ons verlanglijstje te zetten.

 

No Title

No Description

 

Ruikt ook nog eens naar perzik.

 

MAC highlighters & Mariah Carey collectie

MAC brengt echt super vaak nieuwe collecties uit. Eigenlijk houd ik het niet altijd bij, maar deze 2 opkomende releases zijn wel blijven hangen. Ten eerste presenteer ik u, nieuwe highlighters:

 

No Title

No Description

 

Zowel in normale als gekke kleurtjes, zo te zien. De finish ziet er op de swatches echt geweldig uit, een super shiny glans. Ik ben in ieder geval heel benieuwd. Als ik tegen die tijd nog niet failliet ben, ga ik er een kopen.

En hopelijk heb ik dan ook nog wat geld over voor de MAC x Mariah Carey collectie. Ik denk niet dat ik hoef te vertellen dat dit super mooi is.

 

 

No Title

No Description

 

 

Jeffree Star Cosmetics Lip Ammunition

Weer een nieuwe grote release van Jeffree Star: naast liquid lipsticks komt zijn merk nu ook met lipsticks in de klassieke vorm. Vanaf 30 september zijn deze lipsticks te koop.

 

LIP AMMUNITION REVEAL & SWATCHES | Jeffree Star Cosmetics

HEY EVERYONE! I’m so excited to show you ALL 10 shades from my brand’s new lipstick line!! I’m such a HUGE FAN of lipsticks in general, I had to put my twist on a class item and make my own version! In this video, I reveal all of the colors and personally swatch them on my lips!

 

De vormgeving van de hulzen vind ik best wel gaaf: het zijn net kogels. Maar dan met het typische Jeffree Star roze. Hoewel ze me best wel goed en mooi lijken denk ik niet dat ik ze ga kopen. Ik ben namelijk nog druk bezig met z’n liquid lipsticks verzamelen. Daar heb ik er nog lang niet genoeg van.

 

Zou je eerder voor de Too Faced of de MAC producten gaan? Of misschien toch Lip Ammunition?

 

Posts created 878

18 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Benieuwd naar die nieuwe lijn van JS maar het allerliefste zou ik toch wat scoren van Too Faced! Heb in zoveel sephora’s gekeken voor het sweet peach palette en steeds bot gevangen, werd er na een tijdje echt geirriteerd door, haha!

  2. Hallo highlighters! Ik ben niet zo’n hele grote MAC fan, maar die zien er erg mooi uit! De Mariah Carey collectie trouwens ook. Dan toch maar weer eens een kijkje nemen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven