make-up nieuwtjes updates event

Make-up nieuwtjes, updates & event

Make-up nieuwtjes, updates & event

Dit keer in heb ik een leuke toevoeging aan make-up nieuwtjes & updates: ik heb niet alleen de mooiste nieuwe make-up van het internet geplukt, maar ook in levende lijve een event meegemaakt! Daar ga ik gezellig alles over vertellen en natuurlijk laten zien.

 

make-up nieuwtjes updates event

 

Even een korte introductie op wat er in dit artikel allemaal gaat komen: ik vertel over het Pupa Milano event waar de Velvet Garden herfstcollectie is geïntroduceerd, er zit een nieuwe Glow Kit van Anastasia aan te komen, die ik zelf de mooiste vind tot nu toe, Benefit komt met wat gaafs & Kat von D zit ook niet stil!

 

Pupa Milano Velvet Garden event

M’n eerste blog event, en ik ben er heen geweest! Pupa Milano is een heel mooi make-up merk wat bij Etos te koop is, en zoals alle mooie merken doen, brengt Pupa ook een herfstcollectie uit.

 

img_1964

 

Om te beginnen was de locatie heel erg mooi. En ook nog eens heel mooi aangekleed. Dubbel mooi, en ik houd van mooi. Ja, ik heb m’n ogen uitgekeken!

 

img_1955

 

Dit is de herfstcollectie van Pupa! De 2 oogschaduwpalettes bevatten allebei zowel matte als glanzende kleuren. In nude- en paarstinten, heel geschikt voor smokey eyes. De lipsticks gaan een beetje de opvallende kant op; koel en kleurrijk. Het roospatroontje in de blush vind ik ook erg mooi!

De mascara moet ik niet vergeten, want die heeft ook wel een indruk op me gemaakt: die is paars met miniglitters! Dat is weer eens wat anders en past ook wel goed bij het idee achter de lipsticks.

 

Pupa milano velvet garden event

 

En het zijn niet alleen mooie make-up praatjes, het is ook nog eens allemaal gedemonstreerd! Op deze knappe dame.

 

Anastasia Beverly Hills Glow Kit

Is Anastasia helemaal gek geworden? Nóg een Glow Kit? Ja! En ik ben er blij mee ook, want dit is de ultieme Glow Kit, naar mijn idee. 6 neutrale highlighter kleuren die mooi variëren van licht naar donker. Deze Glow Kit komt ongeveer halverwege oktober op de site en op Sephora.com.

 

make-up nieuwtjes updates event

*kreeg de enige afbeelding om te embedden niet goed, dus het linkerplaatje*

 

Benefit Holidays collectie

Die Big Sexy Lip Kit! Kijk hoe leuk die lipsticks zijn. Doet me denken aan de tubes van de They’re Real mascara van Benefit.

 

No Title

No Description

 

De onderste 2 setjes zijn variaties op al eerder uitgebrachte producten. Een kleine disclaimer: dit nieuws komt van Benefit in de VS, wanneer dit in Nederland komt en of het überhaupt komt kan ik niet zeggen. Je kan het wél bij Sephora gaan bestellen, gok ik.

 

Kat von D Metal Matte palette

Ook Kat von D komt het geld uit onze zakken kloppen met het Metal Matte palette. De bovenste rij kleuren (rondjes) hebben een metallic finish, de onderste rij (rechthoekjes) hebben een matte finish. Slim bedacht.

 

No Title

No Description

 

 

 

En dat was het weer! …. O, wacht. Ik kon het niet laten om jullie ook nog even te laten kwijlen om deze Too Faced kerstcollectie. Vanaf 13 september op de Too Faced site & vanaf de 30e bij Sephora.

 

 

No Title

No Description

 

Want ook al hebben we hier een heerlijke nazomer, is het gewoon over 3 maanden kerst.

 

Welk product zou jij het liefste willen hebben?

 

Posts created 897

26 gedachten over “Make-up nieuwtjes, updates & event

  1. Wat tof, je eerste event! Het palette va Kat von D en de Too Faced kerstcollectie spreken mij wel erg aan. Ik ben de laatste tijd alleen een beetje voorzichtig met het kopen van palettes omdat ik er al een aantal heb die dan enigszins best op elkaar lijken en ik geld moet sparen :’)

  2. Wat leuk je eerste event!:) Ik ben benieuwd naar het glow palette van Anastasia. Ik ben nog preuts met highlighter, durf alleen een inieminie beetje op mijn wang te smeren haha. Maar misschien dat dit palette er verandering in brengt. Hij is zooo mooi!

  3. Toffe nieuwtjes! Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de launch van Urban Decay die als ik het goed heb morgen uitkomt. Vooral de foundation van die lijn lijkt me zo fijn!

  4. Wat super leuk dat je naar een event mocht komen, Ik kan niet wachten tot ik een keer word uitgenodigd, door wie dan ook hahaha. Die lipsticks van Benefit zien er wel heel erg leuk uit! 🙂

    1. Vond het super spannend, een beetje eng misschien zelfs! Maar het was een super leuke ervaring die de zenuwen meer dan waard is geweest 😀

  5. O ik kijk mijn ogen uit. Allemaal even mooi jeetje dit soort nieuwtjes moet ik niet te vaak lezen hoor haha. Ik word er hebberig van. Wat leuk dat je een event had van Pupa. Die blush ziet er inderdaad erg mooi uit! Bij mijn etos is dat helaas (nog?) niet verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven