Herkenbare make-up drama’s & frustraties

Herkenbare make-up drama’s & frustraties

 

Als je make-up gebruikt herken je vast een aantal van deze punten. Want het make-up leven is soms echt zwaar.

 

‘Je geeft te veel geld uit aan make-up’
Ja, ik heb al veel make-up. Nee, het is niet genoeg. Het is nooit genoeg. Ik moet elk product in elk mogelijke kleur en vorm hebben en dan wil ik nog meer. Laat me met rust.

 

No Title

No Description

 

 

 

 

Dit is gewoon omdat ik gierig & lui ben en snel bijkleur als ik in de zon zit. Echt, ik kan anders wel elke week nieuwe foundation halen. In de schaduw zitten met factor 50 it is.

 

No Title

No Description

 

 

Niet altijd, maar soms, heb ik zo’n dag dat m’n make-up goed zit. Echt gewoon kei goed. Goede dagen zijn dat! Totdat ik naar bed moet. Dan moet ik het eraf halen. Waarom blijft make-up niet gewoon goed zitten in je slaap?

 

No Title

No Description

 

 

 

Het volgende heb ik vooral met m’n wenkbrauwen: HET DUURT ZO LANG OM HET NETJES TE KRIJGEN. Meestal heb ik genoeg tijd van te voren genomen, maar soms ben ik schaamteloos te laat. Misschien hebben anderen dit ook wel met eyeliner.

 

No Title

No Description

 

 

 

Deze struggle is real. Wanneer je net je lipstick op hebt gedaan. En je dan bedenkt. Tering, ik heb best wel trek.
Meestal vreet ik gewoon als een wild zwijn en doe ik daarna wel weer opnieuw lipstick op.

 

No Title

No Description

 

MAC and cheese, snap je ‘m, hahaha.

 

Deze gebeurt je niet zo vaak. Maar is je waarschijnlijk wel een keer overkomen. En dan is het vreselijk. Echt vreselijk. Ik heb er geen andere woorden voor:

Niezen als je net je mascara doet of hebt gedaan!

 

No Title

No Description

 

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

 

 

Met eyeliner heb ik altijd één kant die in 1 x perfect gaat, en de andere kant die een ware strijd is. Net als met nep wimpers. De ene kant zit in een handomdraai perfect, en de andere wimper komt uit de zevende cirkel van de hel.

 

No Title

No Description

 

 

En ten slotte de meest vreselijke tragedie. We gaan je missen, highlighter.

 

No Title

No Description

 

Welke punten hiervan herken je jezelf in?

 

 

 

 

 

 

 

Posts created 884

25 gedachten over “Herkenbare make-up drama’s & frustraties

  1. Ohhh ik herken zo veel. Ik heb vaak een perfecte make-up en haardag op zondagavond… dat is het moment dat ik vrijwel altijd thuis ben haha.. Niezen als ik net mascara en eyeliner op heb gedaan overkomt mij dagelijks. Vorige week liet ik mijn poeder kapot vallen, in de ochtend.. heel mijn dag verliep daarna rot hahaha!

  2. Haha zo grappig dit :’). Ik kan geen eyeliner aanbrengen, resultaat is dat ik eruit ziet als een clown :’). En ook ik besteed veel te veel centjes aan make-up. Maar ach, je moet je geld toch ergens aan uitgeven he haha

  3. Leuk om te lezen en heel herkenbaar! Ik vind het best frustrerend dat lipsticks zo vaak moeten worden bijgewerkt, en niezen nadat je mascara hebt aangebracht herken ik ook.

  4. Herkenbaar! Die eerste reactie krijg ik ook vaak, terwijl ik helemaal niet belachelijk veel make-up heb, vind ik haha. ooh, en dingen kapot laten vallen.. Verschrikkelijk!!

  5. Niezen als ik net mijn mascara heb gedaan asrgh. Dat is me vanochtend nog gebeurt en ik had eigenlijk al te weinig tijd. Dan probeer ik altijd mijn ogen open te houden maar volgens mij is dan onmogelijk helaas haha 😉

  6. Herkenbaar! Vooral dat niezen na het aanbrengen van mascara en dat ene oog dat niet wil meewerken wanneer je eyeliner aanbrengt. Oh, en wat ook verschrikkelijk is, is een fout maken met eyeliner of mascara o.i.d. waardoor je zwarte stippen op je zorgvuldig aangebrachte oogschaduw hebt, wahhh! 😀 #firstworldproblems

  7. Oh wauw dit is zo herkenbaar allemaal (vooral dat eerste punt). Behalve het halen van een donkerdere foundation, ik moet namelijk extreem veel moeite doen om een beetje bruin te worden haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven