beautyblog reviews

Het regent reviews #6

Er waren weer wat nieuwe spulletjes die geen eigen artikel hebben gehaald, maar die ik wel wil laten zien. Het regent weer reviews!

 

 

beautyblog reviews

 

Met vandaag in de aanbieding: Laura Mercier Universal Invisible Loose Setting Powder, Milani Matte Naked lipstick (61), een paar Boozyshop kwasten, Maybelline Age Rewind concealer & W7 Absolute Lashes mascara.

 

Boozybrush Smudge A03, Tapered Blending A12 & Pencil A04

Boozybrush boozyshop kwasten review

 

Het meest links op de foto hebben we de Blending brush, die tegenwoordig op m’n Morphe blend kwast na m’n favoriete kwast om te blenden is. En om oogschaduw mee in de crease aan te brengen. De tweede kwast, de smudge kwast, gebruik voor oogschaduw onder m’n onderste waterlijn. De pencil kwast gebruik ik daar ook voor, maar ook wel eens voor oogschaduw in de hoekjes van m’n oogleden. Op die manier werken ze alle drie heel fijn voor me. Vooral de Tapered Blending kwast vind ik lekker zacht.

 

W7 Absolute Lashes mascara

w7 absolute lashes review

 

 

Deze mascara doet me qua uiterlijk ZO erg denken aan de ‘They’re Real’ Mascara van Benefit! Wow. Ziet er dus op zich goed uit. Ik vind ‘m eigenlijk fijner voor m’n onderste wimpers.

 

Maybelline Instant Age Rewind concealer

Maybelline Age Rewind concealer review

 

Deze concealer is volgens mij best wel een hype! Op het eerste gezicht dekt ‘ie heel goed, blendt fijn uit en is niet té dik of te dun. Lijkt een beetje licht, maar concealer droogt bij mij vaak wat donkerder op, en deze kleur wil ik ook als highlight kleur gebruiken.

 

Laura Mercier Universal Invisible Loose Setting Powder

laura mercier universal invisible loose setting powder review

Wat een vervelende naam om uit te typen, eigenlijk. Ik heb een mini gekocht van dit poeder, omdat ik dacht dat dit dé Laura Mercier holy grail was. Blijken er tering veel varianten te zijn. Ik weet dus niet welke dit exact is, maar ik ga het lekker testen. Gelukkig is het maar een mini.

 

Absolute Lashes, Age Rewind Concealer & Laura Mercier powder in actie

Ik kan mooi met deze 2 foto’s het effect van 3 bovengenoemde producten laten zien!

 

IMG_1145 (2)  IMG_1180 (2)

Links: mijn kale naakte verdrietige oog. Rechts: mijn iets minder kale verdrietige oog, waar ik alle 3 bovengenoemde producten heb gebruikt. Ik dacht, ik probeer eens een ‘natural brow’.

W7 Absolute Lashes: het verschil ziet er niet grandioos uit. Op zich een fijne mascara, maar hij is niet waterproof. Wat betekent dat m’n wimpers weer naar beneden zakken zodra de mascara erop gaat. Voor onderste wimpers vind ik ‘m heel fijn! Als je zelf gekrulde wimpers hebt is dit ook een best wel fijne mascara. Hij doet namelijk niet echt aan klonteren en behoudt wel een ‘natuurlijk’ effect.

Maybelline Age Rewind Concealer: Dikke yes! Goede dekking, blendt fijn, blijft lang zitten, substantie is niet te dik en niet te dun. Feestje!

Laura Mercier Poeder: Het werkt. De finish is echt doorzichtig en m’n make-up blijft op z’n plek zitten. Houdt concealer uit de lijntjes van m’n ogen. De lijntjes zijn nog wel zichtbaar maar ze worden in ieder geval niet optisch versterkt.

 

Milani Matte Naked 61 lipstick

Milani matte naked lipstick 61 review  Milani Matte Naked 61

 

Hij is matte. Hij is nude. Hij is mooi. Ik zou ‘m persoonlijk net iets mooier (bij mezelf) vinden met een ietsje donkerdere lipliner eronder, maar da’s dan ook het enige. Hij dekt ook goed, want m’n eigen lipkleur is toch wel wat donkerder dan dit. Pretty!

 

Zit hier een product tussen wat je hebt of wilt gaan proberen?