Glitterglam Peach Dreams highlighter review makeup

Glitterglam Peach Dreams highlighter | review & look

Glitterglam Peach Dreams highlighter | review & look

 

Een betaalbare highlighter die je ook nog eens lekker sterk aan kan brengen? Dat moest ik proberen. Sinds kort is de webshop van Glitterglam online, waarbij ook nog eens 2 highlighters werden gelanceerd. Ik heb al eens eerder glitters van Glitterglam getest, nu review ik de highlighter Peach Dreams.

 

Glitterglam Peach Dreams highlighter review makeup

 

Peach Dreams is dus 1 van de 2 nieuwe highlighters van Glitterglam cosmetics. Deze highlighters zijn in de webshop van Glitterglam te koop en kosten maar €6,50 per stuk. Dat valt me heel erg mee. De andere highlighter heet Unicorn Gold, en ik heb nu eigenlijk spijt dat ik die niet ook meteen gekocht heb. Gave naam.

 

glitterglam cosmetics peach dreams highlighter review

 

Op deze foto lijkt de highlighter wel erg oranje. Het is dus los poeder. Het potje is niet erg groot, maar ik denk dat de hoeveelheid die erin zit wel vergelijkbaar is met een gemiddelde highlighter. Hier kun je wel even mee doen. Wees wel voorzichtig met aanbrengen dat je niet meteen te veel pakt, met los poeder gaat dat snel.

 

glitterglam peach dreams review glitterglam peach dreams

 

2 swatches: 1 wat meer in ‘schaduw’, de ander meer in het licht.

Zoals je ziet valt het oranje al mee wanneer je het aanbrengt. Dit is alleen nog maar een swatch. Al je de highlighter daadwerkelijk op je gezicht aan gaat brengen blend je het ook een beetje uit, waardoor de opvallendheid van de oranje peach ondertoon wegvalt. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een oranje streep op je gezicht. Omdat het los poeder is en dat intenser aanbrengt in eerste instantie moet je wel een beetje blenden.

 

glitterglam cosmetics peach dreams highlighter review

 

Dit is hoe de highlighter Peach Dreams van Glitterglam op m’n gezicht staat. Zoals je ziet oogt het totaal niet oranje en heeft het een prachtige sterke glans.

Hoewel je het misschien als een klein nadeel zou kunnen beschouwen dat je deze highlighter een beetje moet blenden, is het een groot voordeel dat je deze highlighter écht zo intens aan kan brengen als je wil. Als het té intens voor je is kun je dat er een beetje vanaf blenden, als je nog extremer wilt gaan kun je meer aanbrengen, en het echt nog veel feller maken dan hoe ik het op deze foto draag.

Al met al ben ik blij! Een sterke highlighter, die je ook iets minder sterk kan maken, of juist feller als je dat wilt. Eenmaal aangebracht pakt de ondertoon heel mooi uit, vind ik.

 

Heb je al eens een losse poeder highlighter geprobeerd?

 

 

Posts created 878

23 gedachten over “Glitterglam Peach Dreams highlighter | review & look

  1. Ziet er goed uit. De look die jij ermee hebt gemaakt is mooi! Helemaal niet over the top ofzo. Zo’n losse highlighter kan mensen afschrikken, en jij laat zien dat dat helemaal niet hoeft.

  2. Ik heb nog nooit een losse poeder highlighter geprobeerd, puur omdat ik te onhandig ben met zulk soort dingen haha. Maar wow wat is deze mooi. Al helemaal voor die prijs!

  3. Wauw, wat een mooie zeg! Ik heb eigenlijk nog nooit een losse highlighter gebruikt. Mij kennende gaat dat ook helemaal fout, ik ga dan helemaal kliederen.
    Liefs,
    Elles

  4. Ohhh ik vind ‘m heel mooi!! Ik ben meer van een zachte glow dan van de shiny streep, misschien ook maar eens een los poeder proberen als highlighter dan!

  5. Hij staat je erg mooi! Ik heb nog niet eerder een losse poeder highlighter geprobeerd en ik ben ook best een kluns met losse poeders (lees: ik laat het vallen), maar ik kom nu toch wel een beetje in de verleiding.

  6. Wat een prachtige shiny highlighter! Hij ziet er heel mooi uit. Ik heb zelf nog nooit een losse poeder highlighter geprobeerd maar ik ken mezelf dus waarschijnlijk ligt hij de eerste keer dat ik het wil gebruiken al verspreid over de badkamer vloer. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven