Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuwtjes & updates

 

Over deze editie van make-up nieuwtjes & updates ben ik heel enthousiast! Er zijn namelijk echt super mooie producten op komst. Ik laat het weer zien!

 

dingen

 

Normaal gesproken doe ik make-up nieuwtjes & updates op zondag, maar m’n internet kapte er een dag bijna volledig mee. Toen heb ik via m’n telefoon even snel een artikeltje omgewisseld. Voortaan komt dit artikel weer op zondag 🙂

Dose of Colors Eyescream palette

Deze wordt vandaag om 20.00 Nederlandse tijd op de site van Dose of Colors gelanceerd: het Eyescream palette. Vormgegeven in een ijsjes-thema, ik vind het helemaal geweldig! De kleuren zien er ook prachtig uit. Dit palette vind ik zo mooi dat ik mijn Nikkietutorials palette budget -met veel pijn in m’n hart, dat wel- inruil voor dit palette.

 

No Title

No Description

 

No Title

No Description

 

Dit onweerstaanbare palette gaat $50 kosten.

 

Urban Decay Ultimate Naked Basics

Urban Decay komt ook weer met iets nieuws: 12 matte naked kleuren in een prachtig oogschaduw palette. Het klinkt als een soort ‘samenvatting’ van de eerdere Naked palettes, met alleen matte kleuren. Alleen is de vormgeving van dit palette wel heel anders, en zijn dit nieuwe unieke kleuren. Oftewel, die moeten we gewoon halen.

 

No Title

No Description

 

Dit palette gaat $55 kosten en komt vanaf 18 september op de site van Urban Decay. Wanneer dit palette in Europa komt heb ik nog niet terug kunnen vinden.

 

Too Faced Sweet Peach collection

Er is al een tijdje bekend dat rond het einde van het jaar het Peach Palette van Too Faced weer terugkomt.  In een soort van sneak peek hebben we ook al een Sweet Peach highlighter palette kunnen zien, en nu duikt dit op! Waarschijnlijk komt er dus gewoon een hele Sweet Peach collectie.

 

No Title

No Description

 

 

Jeffree Star Cosmetics | mega restock

 

jeffre

 

Normaal gesproken zijn de producten van Jeffree Star Cosmetics super snel uitverkocht. De laatste tijd lukte het hem al wat beter om de voorraad van nieuwe releases op peil te houden, maar nu wordt dus gewoon binnenkort. De HELE. site. gerestocked. Alles. Yes!

 

Zit hier iets tussen wat je gaat kopen?

 

Posts created 907

33 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Oh dat palette van UD. Dat moet ik hebben. Ziet er een beetje uit als dat Viseart palette maar dan beter :-). En verder zou ik het sweet peach palette van Too Faced ook willen hebben!

  2. Het Ultimate Basics palette vind ik er mooi uitzien, maar ik houd van shimmer in mijn ooglooks, dus ik denk dat deze niet wat voor mij is. Het ijsjespalette en de nieuwe Too Faced collectie interesseren mij wel.

  3. De Dose of Colors palette is echt super schattig! Helaas heb ik mezelf beloofd om geen oogschaduw paletten meer te kopen omdat die toch nooit op gaan bij mij en ik alleen neutrale kleuren gebruik. Ik ben zo benieuwd naar de Too Faced Peach collectie, daar maak ik wel graag een uitzondering voor!

  4. Zo’n ijs palette vind ik echt wel mooi. Zoveel speciale kleurtjes, wauw!! Jeffrey Star heb ik nog niks van en ik weet ook nog niet of ik er wel aan ga beginnen, Hm.

  5. Oeh wauw, dat eyescream palet ziet er echt super mooi eruit! Ik denk alleen dat ik veel kleuren niet zo snel zou gebruiken. Over dat Urban Decay palet gesproken, die zou ik wel heel graag willen. Allemaal matte kleuren in 1, zoiets zoek ik nog echt!

  6. Wat een mooie producten komen er weer aan zeg! Ik ben ontzettend benieuwd naar het ijsjes palette deze ziet er erg leuk uit. Heelees handig dat je het zo op een rijtje zet hihi

  7. Die Too Faced collectie vind ik mooier en mooier worden! Echt heel erg gaaf 🙂 Ik ben iets minder onder de indruk van het Naked Palette, maar dat is sowieso niet echt mijn ding haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven