Naar dure make-up | Waarom?

 

 

Dat er high-end prijzige make-up bestaat wisten we allang. Dat er nog veel duurdere en luxere make-up bestaat kan je vast ook wel bedenken. Eigenlijk wilde ik een artikel schrijven over de meest dure, luxe en prachtige make-up, maar in mijn zoektocht ontdekte ik dat veel van deze make-up er eigenlijk niet zó speciaal uitziet.

 

Ik kan een lipstick van 10 miljoen laten zien, die zo duur is omdat er diamanten op zitten, maar dat vond ik ook niet super interessant. De make-up die ik laat zien in dit artikel is veel goedkoper dan die miljoenen, maar te duur om zomaar te kopen. Waarom zo duur? Zie jij hier iets speciaals in?

 

Ik begin met dit oogschaduw palette.

 

No Title

No Description

 

Dit is een oogschaduw palette van Natasha Denona. Misschien ben ik een cultuurbarbaar, maar ik heb geen idee wie het is. Dit oogschaduw palette. Kost. TWEEHONDERACHTENDERTIG EURO. Waarom? De kleurtjes zijn leuk en alles, maar als je een euro of 50 uitgeeft aan een palette heb je iets wat kwalitatief nauwelijks te overtreffen valt. Wat zijn ze denkende?

 

Komt de volgende hoor.

 

No Title

No Description

 

 

Zat ik al te gierballen om een concealer van 20 euries, verschijnt dit spul op m’n scherm. Wat mot dat kosten? Gewoon, €193. Als ik die prijs voor een concealer zou betalen verwacht ik een verpakking verguld in diamant + roomservice van een engeltje dat goudstaven in de hoek kakt. Next.

 

No Title

No Description

 

Sorry voor het oversized plaatje.

In ieder geval. Wat is dit? Geen idee. Het is van Guerlain. Omschreven als ‘eye and lip cream’. Je kan het op meerdere plekken van je bakkes smeren, en dan is het blauw. Ik hoop voor de koper dat dit ziekelijke pigmentatie heeft en tot je pensioen op z’n plek blijft zitten, voor de nederige prijs van €182,00. Oké, het potje is op zich wel cool.

Nog eentje dan.

 

No Title

No Description

 

Het Giorgio Armani Luxe is More – The Hollywood palette. Ik zat al op Kylie Jenner d’r palette te zeiken dat dat wel erg duur was voor een paar neutrale oogschaduw kleurtjes, maar ik neem het terug. Kyshadow is een koopje vergeleken met dit spul: €154 voor een paar neutrale kleurtjes. Dit product heeft voor mij het probleem dat alle producten in dit artikel hebben: het ziet er netjes uit. Maar echt niet speciaal. Niet speciaal genoeg om zo tering veel geld aan te besteden.

Voor een mooi, uniek, kwalitatief en interessant product wil ik best wat langer sparen. Maar dit is voor mij gewoon uit verhouding. Maar meningen verschillen natuurlijk. Misschien koop je wel gewoon altijd dit soort dingen, als je toch al rijk bent. Zo lang de miljoentjes me nog niet tegemoet vliegen laat ik dit in ieder geval lekker in de winkel staan.

Zit hier een product bij wat jij het waard zou vinden?

Posts created 907

28 gedachten over “Naar dure make-up | Waarom?

 1. Haha, hilarisch ‘je kan het op meerdere plekken van je bakkes smeren en dan is het blauw’. Nee, ik vind het niet erg om wat meer te betalen, maar dit gaat te ver 🙂

 2. Hahaha belachelijke prijzen he.. Maar de producen van Prairie (zowel concealer als foundation) schijnen wel echt, echt, echt super mooi te zijn. Niet dat ik er dan wel ineens zo veel geld aan zou uitgeven ;-). Het Giorgio Armani Luxe is More – The Hollywood palette vind ik echt prachtig, maar dat bedrag zou ik er never nooit niet voor betalen.

 3. Wat een leuk en origineel artikel! Zelf snap ik ook niet waarom sommige make up BELACHELIJK duur is. Vooral die concealer ziet er uit als een concealer voor 5 euro. Toch wel speciaal.

 4. Leuk artikel met die dure producten. Ik zou het alleen nooit kopen of een vriend/vriendin van mij moet visagist zijn bij één van de genoemde merken, dan valt er wellicht over na te denken.

 5. Leuk artikel! En als ik heel eerlijk ben denk ik dat ik zelfs als ik miljonair was ik nog de meeste van deze producten links zou laten liggen. Het ziet er inderdaad wel leuk uit, maar niet superspeciaal en dat zou ik toch wel willen voor die prijs. Die roomservice zou ik bij die concealer ook wel verwachten haha, wat een hoge prijs zeg!

 6. dat eerste palette hoor ik wel veel goed over, maar net wat je zegt: een palette van UD ofzo is vaak nog mooier en ook wat meer high end zonder jezelf enorm krom te moeten leggen om er eentje te scoren!

 7. Nehh ik hou het liever zelf ook bij budget makeup, of althans betaalbare makeup laat ik het zo zeggen. Bedoel moet ook gewoon de huur kunnen betalen en mijn eten 😉 Het is niet zo dat ik zomaar een palette zal kopen van €200,- terwijl ik al een la vol palettes heb met veel dezelfde kleuren, beetje overbodig ook 😀

 8. Nou moet ik zeggen dat die foundation van La Prairie wel heel heel goed is he! Hij is duur oke, een beetje heel duur zelfs maar goed is die in ieder geval wel!

 9. Ik snap echt niet waarom mensen hier zoveel geld aan uit zouden geven.. Eenmaal op je gezicht / huid zie je er niks meer van, alleen die persoon zelf weet hoeveel het gekost heeft. Wel een leuk en origineel artikel weer!

  Liefs!

 10. La Prairie ken ik van naam en vanwege het feit dat het inderdaad overdreven duur is. Net zoals de rest. Dat eerste oogschaduw palletje lijkt wel een paletje van een naamloos merk die je zo bij de etos kunt kopen!

 11. Nou geef ik tegenwoordig met gemak 50 euro uit voor een foundation… terwijl vroeger 20 euro echt de max was.
  Maar dingen boven de 50 euro koop ik niet zo snel.

 12. Dat van Natasha Denona vraag ik mij erg af. Beetje overdreven als je het mij vraagt, tenzij er echt een ijzersterk verhaal achter zit, maar dat betwijfel ik. En tsja, voor de meeste dingen betaal je gewoon voor de naam en verpakking, lol. Echt ziek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven