Wie houdt er ook van macarons & ijsjes?

Macarons en ijsjes accesoires & masker

Ik heb een grote liefde voor macarons, ijsjes en leuke accesoires in de vorm van deze aantrekkelijke zoetigheden. In dit artikel laat ik de leukste macarons & ijsjes accesoires die ik heb zien en test ik een macaron masker.

 

mac

 

Het ziet er bij elkaar ook allemaal zo leuk en kleurrijk uit! Lekker vrolijk. En lekker. Daar wordt m’n dag beter van, en ik ben vast niet de enige.

 

macarons accesoires

 

Macarons telefoonhoesje

Dit hoesje is echt zo schattig! Het is geen plaatje van macarons, de macarons steken echt uit. Klinkt onhandig, maar m’n telefoon heeft juist meer grip zo en dat vind ik wel prima. Het is ook meteen m’n favoriete hoesje! Ik heb dit hoesje hier vandaan.

IJsjes lepeltjes

Ik eet regelmatig ijs met deze ijslepeltjes. Deze lepeltjes zitten bij een setje waar ook bakjes met een ijshoorntje-patroon op zitten. Dit setje was een paar euro bij de blokker. Zo schattig!

IJsjes pet

Deze pet heb ik een tijd terug op vakantie bij Pull & Bear in Spanje gekocht. Hoewel ik bijna nooit petten draag, heb ik ‘m toch gekocht en houd ik ervan. Dat is de kracht van ijsjes.

Macaron bewaardoosje

Die macaron op de foto, waar dat gele ijsje-oorbelletje op ligt, is niet een echt macaron maar een plastic bewaardoosje. Heel erg schattig, en heel handig. Ik heb er meerdere en gebruik ze om oorbelletjes, nep wimpers en m’n neusringetjes in te bewaren. Ze zijn trouwens maar 41 cent.

Dr. van der Hoog | Little Madamoiselle Macaron gezichtsmasker

 

macaron gezichtsmasker

Moest natuurlijk m’n ijsjes-lampjesslinger op de achtergrond bij.

Een macaron-en-ijsjes-fanaat als ik is natuurlijk dolblij met zo’n masker! Het is een peel-off masker en als je ‘m opsmeert ruikt het lekker zoet. Heeft ook een zoet rood/roze kleurtje. Echt alles aan dit masker heeft met zoetigheid te maken. Als je het masker aanbrengt voelt het eigenlijk gewoon alsof je stroop op je gezicht smeert. Ik heb me ingehouden en niet aan het masker gelikt.

Geen zorgen om plakkerigheid, want wanneer het masker opgedroogd is kun je het gewoon in één keer van je gezicht af trekken. En daarna voelt m’n huid weer als perzikbabybilletjes.

Houd jij ook van macarons & ijsjes? Welke accessoire vind je het leukst?

 

 

Posts created 878

32 gedachten over “Wie houdt er ook van macarons & ijsjes?

  1. Ik ben niet dol op ijs maar vind alles waar ijsjes op staan te leuk. Ik heb laatst ook een macaron hoesje voor mijn telefoon gekocht maar is toch over the top. Die slinger met ijsjes geweldig!!

  2. Ik heb het macaron masker ook en vind hem erg fijn! Ik hou erg van accessoires met ananasjes en watermeloentjes op. Ook al eet ik dit niet zo heel graag, ik vind het er steeds super cute uitzien.

  3. Ik ben echt een ijs verslaafde haha. Het masker heb ik lang geleden ook eens gebruikt, maar vond het plakkerige gevoel op mijn gezicht helemaal niet fijn. Het telefoon hoesje is echt tè cute <3

  4. Hahah, leuk artikel! Zelf houd ik meer van ijsjes, i geuss. Nog maar 1x in mijn leven heb ik macarons gehad en het viel me best tegen, ik dacht altijd dat het knapperig zou zijn maar ik vond ze best taai (weet niet of dat zo hoort of dat ze verkeerd gemaakt zijn).
    Liefs,
    Elles

  5. Wat een leuk artikel! Ik word hier helemaal vrolijk van. Zelf heb ik helaas nog niet dit soort spullen. Stom genoeg let ik er nooit op als ik aan het winkelen ben…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven