Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuwtjes & updates

Het is weer tijd voor het nieuws in de make-up wereld! Op de een of andere manier zijn er altijd wel mooie releases. Ik laat het vandaag weer zien.

 

Too Faced cosmetics x Kat von D Beauty: Better Together

Too Faced & Kat von D gaan een samenwerking uitbrengen! Het palette zit best wel interessant in elkaar: het is een hartje, bestaand uit 2 halve palettes: een Too Faced kant en een Kat von D kant. De Too Faced kant heeft oogschaduw kleurtjes in de vorm van een hartje, de Kat von D kant heeft oogschaduw kleurtjes in de vorm van rechthoeken. De 2 halve palettes zitten met een magneet systeempje aan elkaar vast; je kan ze dus ook los van elkaar maken (en meenemen). Je kan ze alleen niet los van elkaar kopen.

 

No Title

No Description

 

 

Makeup Geek x Kathleen Lights highlighter palette

Deze samenwerking heb ik al eerder over verteld. Dit keer heb ik echter swatches en een release date voor jullie!

 

No Title

No Description

 

En hij is er sneller dan je denkt: 17 augustus komt ‘ie in de verkoop! De kleuren heten Nightlight, Starlight & Sunlight. De prijs van het palette is $39. Op die datum gaat Makeup Geek ‘m op hun site verkopen. Je kan ‘m rechtstreeks bestellen of via Shipito. Stiekem denk ik dat ‘ie na een tijdje ook wel bij BeautyBay te koop komt, maar dat weet ik niet zeker.

 

 

Glitterglam cosmetics: webshop launch & highlighters

Voor de verandering eens een merk dat wat dichter bij huis is, en een stuk betaalbaarder: Glitterglam cosmetics. Dit vrij nieuwe merk trok mijn aandacht met betaalbare, prachtige glitters en pigmenten, waar ik er een paar van getest heb. De officiële webshop is nu gelanceerd, en daarbij zijn ook nog 2 highlighters uit gekomen! Ik heb er 1 besteld, dus er komt binnenkort een review. De highlighters kosten €6,50 per stuk.

 

No Title

No Description

 

 

 

Vergeet niet dat het Nikkietutorials x Too Faced samenwerking setje morgen uitkomt in de VS (Sephora.com)! Over 2 weken ligt deze samenwerking in Europese Sephora’s. Details over deze collab kun je hier vinden.

 

Welk nieuwtje ben jij het meest enthousiast over?

Posts created 907

24 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Die samenwerking tussen KVD en TF is echt gaaf! Ik bedacht mij laatst dat merken vaak met een blogger of beroemdheid een samenwerking deden maar niet met elkaar. en zie hier! Ik hoop dat deze ook hier verkrijgbaar zal zijn. ik denk dat het heel hard zal gaan.

  2. Fijne samenwerkingen. Ik ga er denk ik zelf nog niks van kopen maar ik ben erg benieuwd naar je review over de highlighter die je hebt besteld van Glitterglam :-).

  3. De Too Faced en Kat von D samenwerking vind ik wel heel leuk! De vormgeving alleen al daarvan is erg tof, alleen vraag ik mij af of dit binnen Europa te koop zal zijn? Ik ben ook benieuwd naar je bestelling van Glitterglam, als het goed bevalt wil ik misschien ook wel wat bestellen.

    1. Too Faced en Kat von D producten komen in Sephora winkels, dus je zou het uit de Amerikaanse of Franse Sephora webshop kunnen bestellen 🙂 review komt eraan!

  4. Too Faced x Kat Von D! Deze merken zijn absoluut een favoriet van mij! Een ander nieuwtje waar ik ook heel enthousiast over ben zijn de nieuwe SkinFrost van Jeffree Star, heb er twee besteld! De lavendel kleur en de peach, via shipito dmv van jou uitleg 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven