mannen jongens make-up

Mannen & make-up

Mannen & make-up

Voor de één is het misschien nieuw en onbekend, voor een ander heel normaal: mannen en jongens met liefde voor make-up. Ik begin het steeds vaker tegen te komen en vind het mooi om te zien hoe iemand zijn of haar passie volgt. In dit artikel laat ik Rovanny en zijn mooie make-up skills zien. En daar vertelt hij zelf ook nog wat meer over.

 

mannen jongens make-up

Kijk, dit vind ik nou echt prachtige make-up skills.

Naast het bewonderen van deze mooie make-up heb ik gevraagd of Rovanny iets meer wilde vertellen over hoe en wanneer hij met make-up begonnen is, hoe zich dat ontwikkeld heeft en wat zijn favoriete producten zijn. Rovanny aan het woord:

Ik had nooit een passie voor make-up of beauty. Het begon voor mij allemaal toen de “eyebrow” trend steeds populairder aan het worden was. Na het kijken van filmpjes op Youtube ben ik toen naar de winkel gegaan en heb ik alles gekocht wat ik nodig had. Van het een kwam het ander. Zo kocht ik een concealer, een bronzer en zo ging het maar door. Veel mensen dachten ( en nog steeds) dat ik bij Mac Cosmetics werk. Ik ben me toen 1,5 jaar geleden gaan verdiepen wat ik allemaal nodig had om een MUA te worden. Ik volg nu een particuliere opleiding sinds Januari bij Art of colors in Amsterdam. Ik probeer dit ook te combineren met mijn Youtube kanaal waarin ik ook tips geef over haar, beauty en fashion.

In Nederland vinden mensen het raar als een jongen full glam over straat loopt terwijl in Amerika dit heel normaal is. Ik hoop met de tijd dat deze vooroordelen minder worden en dat iedereen gewoon lekker zichzelf kan zijn. Het is maar make-up, aan het einde van de dag gaat het er allemaal van af. The key to a flawless face is blend until your fingers fall off. Zelf gebruik ik verschillende merken omdat ik het fijn vind om van alles te proberen. Mijn favorieten nu zijn NYX, Mac, Jeffreestar en Anastasia Beverly Hills.

 

13838533_10157297579895529_97518666_o

 

Ik ben het helemaal met Rovanny eens! Niet alleen omdat ik dezelfde favoriete merken heb, maar ook omdat ik precies hetzelfde denk over de vooroordelen die je tegen kan komen: iedereen moet gewoon lekker zichzelf kunnen zijn en doen wat ‘ie leuk vindt. Of het nou make-up, vissen, voetbal of fashion is: als je het leuk vindt, gewoon lekker doen! Wat mij betreft heeft hij wijze woorden & mooie make-up. Goede combinatie, toch? Keep going fleeky!

Als beauty tips je wel van pas komen of je het gewoon leuk vindt om naar mooie make-up te kijken kun je Rovanny ook via Instagram volgen, of neem eens een kijkje op z’n Youtube kanaal.

Ik wil Rovanny ook nog heel erg bedanken voor de inspiratie, hulp & foto’s waarmee ik dit artikel heb kunnen maken.

 

Kan jij ook met make-up jezelf zijn?

 

 

Posts created 878

12 gedachten over “Mannen & make-up

  1. Ik hou er van! Ik ben ook al zo vaak bij Mac geholpen door een man en ik denk daar nooit twee keer over na. Heul vroegah werkte ik bij de bijenkorf en in mijn pauze zat ik vaak samen met een jongen van de make up afdeling. Merk weet ik even niet meer. En ik vond dat nooit raar. Gewoon lekker doen wat je zelf wilt! Ik vind vaak dat ze ook zo goed zijn in wat ze doen!!! Wat Rovanny hier voor look gecreëerd heeft…..ik ben echt niet zo goed! Ga er mee door want je bent echt heel goed!!

  2. Hij kan het beter dan menig vrouw, dat sowieso! Ik moet er in levende lijve wel aan wennen, geef ik eerlijk toe. Je gaat toch twee keer kijken als je een mooie opgemaakte man ziet. Niet uit afkeer, begrijp me goed, maar het is toch anders dan doorsnee. Ik heb bij een parfumerie gewerkt in een dorp, dus daar kwam je zoiets niet tegen. Maar afgelopen week bij de Bijenkorf in Den Haag is het heel normaal. Ik heb er respect voor! Ik loop graag in Tante Betsy jurkjes, daar word soms ook raar naar gekeken. Maar ik ben liever mezelf dan dat ik mij niet prettig voel in hoe ik erbij loop.

  3. Wat een tof artikel! Ik volg ook een aantal mannelijke MUA op Instagram. Ik vind het zoo knap wat ze doen. Mij maakt het totaal niet uit of het jongen of meisje is, als je zulke goeie skills hebt moet je ze showen!

  4. Ik hoeegf de mannetjes van MAC en andere mannen met een full face make-up nog niet op straat tegen te komen. Dan zal ik in het begin erg raar opkijken. Hier in het noorden ben ik ze in ieder geval nog niet tegengekomen. Mannen met make-up inspireren mij.
    Mijn kapper gebruikt alleen gezichtsmake-up en dat vind ik helemaal prima. Ik ben hier inmiddels aan gewend.
    Net als Claire Codi zegt, het gaat uiteindelijk toch om de skills.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven