drogisterij make-up look review

De mogelijkheden met drogisterij make-up | reviews & look

De mogelijkheden met drogisterij make-up | reviews & look

Je hoeft niet per sé moeilijk te doen of enorme bedragen uit te geven om wat leuks te kunnen maken van je make-up! Daarom gaat de focus voor een keertje op drogisterij make-up. Ik review een aantal spulletjes tegelijk en laat de look die ik ermee gemaakt heb zien.

 

drogisterij make-up look review

 

Op de foto zie je de items die ik gebruikt heb: 2 kleine Beautyblenders, Eye Candy nepwimpers, Maybelline Color Tattoo crème oogschaduw in een roze goud kleur en een Babylips lipglossje. Ja, een beautyblender kopen kun je tegenwoordig ook gewoon bij de drogisterij halen. Net als dat je drogisterij make-up online kan kopen.

De kleine Beautyblender vind ik zelf super handig om concealer netjes mee te kunnen aanbrengen en blenden. Zo’n klein eitje werkt toch net wat preciezer. Qua Beautyblenders vind ik de originele en de versie van Real Techniques het fijnst.

Steeds vaker vind ik het leuk om met nep wimpers te werken. Ik heb ze meestal van AliExpress, maar de drogisterij heeft vaak ook leuk aanbod. In dit geval ben ik voor nep wimpers van Eye Candy gegaan, voor mij eigenlijk wel een nieuw merk.

 

drogisterij make-up review

 

Dit zijn de swatches van de Babylips lipgloss en de onderste is de Maybelline Color Tattoo oogschaduw. De oogschaduw is een soort crème, gewoon lekker simpel met je vingers aanbrengen. Soms is dat makkelijker dan gedoe met allerlei kwasten. De gloss is een simpele lipgloss met een kleurtje die, zoals je kan zien, een beetje dekking heeft.

 

drogisterij make-up look review

 

Hier draag ik alle producten die ik genoemd heb. Behalve de mini Beautyblenders: die draag ik niet, die heb ik gebruikt. Net als de gewone Beautyblender werken ze ontzettend fijn, en omdat ze wat kleiner zijn kan je alles net wat preciezer doen. Vind ik wel fijn met concealer.

Omdat ik van mezelf donkere lippen heb die ook nog eens niet helemaal gelijk van kleur zijn heb ik onder de lipgloss ook nog een lipliner van Essence gedaan. Één euro’tje en alles zit weer mooi. De lipgloss zit eigenlijk best prima voor een lipgloss! Ik had ‘m plakkerig verwacht, maar hij zit netjes.

 

maybelline color tattoo review

 

De Eye Candy nep wimpers ben ik ook echt heel blij mee! Ze zijn niet te opvallend en ook niet subtiel, zien er niet gek of onnatuurlijk uit en ze voelen ook best wel licht. Het viel me al op dat het plakrandje best wel dun was, dat draagt echt een stuk fijner, vind ik. Zo’n dikke plakrand is ook niet het einde.

En als laatste eigenlijk het product dat ik het mooiste vind: de Maybelline Color Tattoo. In veel kleurtjes te verkrijgen, en er is ook regelmatig een Maybelline aanbieding. Ik kan niet voor mensen met vettige oogleden spreken, maar bij mij blijft het, zelfs zónder oogprimer, echt door de dag heen goed zitten. Gewoon op je oogleden smeren, randjes een beetje blenden, klaar. Dat is nou fijn.

De look is wat lichter en zachter (en meer roze) geworden dan ik normaal gewend ben, maar ik vind het op een leuke manier toch wel wat anders! Wat vinden jullie?

Heb jij een favoriet drogisterij make-up product?

*dit artikel bevat ontvangen producten

Posts created 878

34 gedachten over “De mogelijkheden met drogisterij make-up | reviews & look

 1. Maybelline Color Tattoo heb ik ook, in het goud. Mooie kleur, goed product.Over een tijdje ga ik ook een colour pop (schrijf ik het goed?) bestellen, ook zo een mooie pigmentatie

 2. Die van mij is de Translucent Finishing Powder van Catrice. Echt een hele fijne poeder die geen witte waas op je gezicht achter laat maar het mooi matte maakt en je foundation hierdoor longlasting maakt. Ik vind je makeup look trouwens echt mooi uit zien! Die lipkleur en eyelook passen zo goed bij elkaar.

 3. Ik wil de maybelline color tattoo eigenlijk al zo lang in een paar kleurtjes, maar eigenlijk nooit gekocht! Grappig dat ik het nu bij jou zie en deze kleur is echt heel mooi! ?

 4. Prima producten hebben ze bij de drogisterij. Ik heb eigenlijk altijd make-up daar vandaan. Het duurste product dat ik gebruik is een MaxFactor mascara van 17 euro, maar die koop ik altijd als het 1+1 gratis is haha. Wat mij betreft is goedkopere make-up prima! 🙂

 5. Die Color Tattoos vind ik zelf ook echt heel erg fijn, die ga ik maar weer eens uit de kast pakken. Heb ze zo lang niet gebruikt, haha. En die Essence lippotloden vind ik ook prima voor €1,00

 6. Oeh, ik ben echt verliefd op de Maybelline Color Tattoo! Ik heb d’r echt 5 geloof ik! Ik vind de zwarte ook heel mooi om als eyeliner te gebruiken 🙂

 7. De Color Tattoo oogschaduw’s zijn inderdaad heel erg fijn om te gebruiken!

  Ik vind die beautyblenders van Real Techniques een beetje té duur, dus ik gebruik vaak die van W7. Die werkt voor mij toch het beste en is ook nog eens betaalbaar! Xx

 8. Ik draag eigenlijk alleen maar lowbudget make-up en daar focus ik me ook op , op mijn blog. Ik heb niet specifiek een favoriet product van een merk maar mijn favoriete lowbudget merken zijn Essence en Cartrice. Je hebt er trouwens een erg mooie look mee gemaakt! X

 9. Yes ik ben fan van de Color Tattoos!! In de US is het gamma zo uitgebreid, ze hebben ook van die chunky oogpotloden volgens mij ook tubes die op lipglossjes lijken?

  Ik wil alles!!!!! 😀 😀 Het roze staat je trouwens heel mooi!

 10. Essence en Catrice zijn mijn favo budget drogisterij merken. Hier kan ik ook best aardig wat mooie looks mee maken. Jouw look is ook prachtig! Idd wat lichter, maar dat is ook weleens leuk om te zien. 🙂

 11. Wat een super mooie look heb je gemaakt. Glossy lippen staan je erg mooi! Mijn favoriete drogisterij product, hmm moeilijk haha eigenlijk bijna alles van Essence wel 🙂

 12. Ik gebruik stiekem veel high end producten, maar… ik zweer het ook bij mijn Catrice Wenkbrauwpotlood. Als het op is, of ik ben het kwijt, haal ik een nieuwe. Ik heb er zelfs een reserve, voor als ik weg moet of ik als de ene kwijt ben.

  De fixing-spray van Etos vind ik ook fijn werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven