Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuwtjes & updates

 

Er zijn weer leuke, mooie en interessante make-up nieuwtjes! Zo komen er weer mooie nieuwe producten aan, komt er een Kylie Jenner restock van de Birthday producten en komt Kat von D zelfs met een lipstick die bijdraagt aan het redden van aapjes.

 

Kat von D | Project Chimps

 

No Title

No Description

 

Kat von D is zich om de chimpansees gaan bekommeren en probeert op deze manier haar steentje bij te dragen: deze limited edition lip kleur Project Chimps. Deze lipstick komt 23 augustus uit en deel van de opbrengst gaat naar een goed doel dat chimpansees redt uit testlaboratoria. Extra goede reden om make-up te kopen.

 

Kylie Cosmetics Birthday Edition

No Title

No Description

 

Kylie Cosmetics raakt altijd zo snel uitverkocht! Deze collectie van Kylie ging er volgens mij ook weer enorm snel doorheen. Zelf koop ik niks van Kylie, maar vind het wel zo leuk om jullie op de hoogte te houden. 8 augustus om 2 pm PST (in Nederland 00:00 … ) komt het allemaal uit. Succes voor degenen die iets willen proberen te kopen!

 

Jeffree Star Cosmetics | Skinfrost

Volgens mij staan er in mijn make-up updates artikelen bijna altijd wel iets over Jeffree Star Cosmetics. Dit keer weer, en heel leuk nieuws: er komen nieuwe kleuren Skinfrost (highlighter) uit!

 

No Title

No Description

 

De kleuren die er gaan komen zijn Dark Horse, So Fucking Gold, Deep Freeze en Lavender Snow. 11 augustus om 10 am PST (8 uur s’avonds in Nederland) komen ze op de website te staan. $29 dollar per stuk.

Ik vind al die aparte kleuren highlighter best een gaaf idee, maar durf het voor mezelf toch niet helemaal aan.

 

Makeup Geek x Kathleen Lights | highlighter palette

 

No Title

No Description

 

Je kent ze of je kent ze niet: Youtube’ers en make-up merken. Makeup Geek is een heel fijn merk wat vooral bekend is van de fijne losse oogschaduws die ze verkopen, Kathleen Lights is Youtube’er (en heeft ook samengewerkt met Colourpop). Deze samenwerking met Makeup Geek klinkt wel heel erg goed! Tot nu toe is deze foto het enige wat er van bekend is, maar er schijn deze maand nog veel meer verduidelijking te komen. Ik houd jullie op de hoogte.

 

Zit hier nog iets tussen wat je wilt gaan kopen?

Posts created 878

19 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Die highlighter kleuren zijn echt ontzettend gaaf maar ik zou het zelf denk ik niet snel als highlighter gebruiken voor over straat hoewel ik het wel heel erg kan waarderen. Decisions, decisions… En OMG Kathleen Lights x Makeup Geek? Dit moet ik hebben. lol 🙂 Ook zou ik ontzettend graag de Kat von D lipstick willen aanschaffen. Mooi doel.

  2. Ik heb zelf ook nog nooit iets gekocht bij Kylie Cosmetics en ik ga het waarschijnlijk nooit doen want die spullen zijn ontzettend duur! Maar die collectie ziet er wel tof uit voor de fans!

  3. Als ik de kans heb en het niet vergeet ga ik zeker de Lavender Snow Skinfrost proberen te halen! Ik was vorige week helaas te laat met mijn Kylie bestelling, stond zo lang in de wachtrij! Dus vandaag is er weer een nieuwe voorraad en ga ik de Leo Lipkit halen, nu duimen dat het gaat lukken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven