Als je zusje je make-up doet

 

Omdat m’n zusje een schat van een kind is, omdat ik graag tijd met d’r doorbreng en omdat ik ook wel heel benieuwd was hoe ik eruit zou gaan zien, heb ik haar eens in m’n make-up laten duiken en heeft ze me een nieuwe look gegeven.

 

Naamloos

 

Brows on fleek mensen. Ik heb in ieder geval schattige hartjes aan m’n eyeliner.

 

Als je wilt zien hoe m’n schattige zusje zich door de make-up heen geworsteld heeft kun je ook de video bekijken! Als je niet zo van de Youtube video’s bent en liever leest, scroll dan gewoon lekker door. Er is namelijk gewoon een artikeltje.

 

 

Little sister does my makeup!

My lovely 10 year old sister will do my makeup this time. Products (she) used: – Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter Peach Goddess – Gerard Cosmetics lipstick French Toast – Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette – Saleha Give Me Glow highlighter Hollywood Gold – W7 Banana Powder – Kat von D Tattoo Liner Trooper Will be doing makeup tutorials soon!

 

Het begon meteen goed: ze pakte er een highlighter bij! Jammer dat ze dacht dat het een blush was … én m’n foundation en nog meer voorgaande stappen vergeten was. Maakt niet uit, een mooie glow is altijd goed, toch? Wat highlighter betreft ben ik in ieder geval niets te kort gekomen, er was zelfs een tweede ronde highlighter.

 

kkk

 

Als je m’n zusje zo ziet lijkt het net alsof ze iets aan het beramen is … ik heb in ieder geval wenkbrauwen gekregen! En een lipstick. French Toast van Gerard Cosmetics. Eigenlijk wel een goede keuze. Ik kijk hier een beetje bang omdat ik niet weet hoe m’n wenkbrauwen eruit zien, en er ook nog eens een ooglook op komst is.

 

iii

 

Nadat ik in plaats van concealer een beetje Banana Powder op heb gekregen, en ook nog een beetje oogschaduw heb gehad, is het tijd voor eyeliner. Die toch wel heel schattig is opgefleurd met die lieve hartjes! Aan beide kanten één.

En daarna kreeg ik nog meer highlighter. Tot m’n nek aan toe, serieus. Nadat ik vanaf Jupiter zichtbaar ben gemaakt vond madame de look compleet.

Na de spiegel erbij gepakt te hebben moest ik wel even lachen, maar die hartjes vind ik zo schattig bedacht! Gelukkig vond m’n zusje het zelf ook leuk om eens mee te doen aan iets voor m’n blog en Youtube. Een trouwe fan is ze!

Wie zou jouw make-up wel eens mogen doen?

 

Posts created 897

34 gedachten over “Als je zusje je make-up doet

  1. Aaah wat superleuk en te toevallig! Ik heb pas mijn zusje opgemaakt voor de blog en ze wilde daarom ook mij opmaken, voor de blog. Alleen in artikelvorm, dus dat zal er wel heel anders uit komen te zien. Daarnaast is ze 14 en draagt ze dus zelf ook al regelmatig makeup, dus ik denk helaas niet dat ik hartjes eyeliner krijg… Haha! Superleuk gedaan! X

  2. Wat schattig. En door wie ik mijn make-up eens wil laten doen, een lastige vraag. Er is niemand in mijn directe omgeving waarvan ik zeg ik wil door jou eens mijn make-up laten doen. Ik wil heel graag een make-up afspraak bij MAC en ik ben al door verschillende Make-up Artists daar goed geholpen en nu moet ik gaan kiezen bij wie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven