Achter het scherm | Spannende dingen + Q&A!

 

 

Net zoals elke vrijdag gaat het vandaag weer over mijn leven achter deze blog, achter het scherm dus. Omdat ik niet in jullie hoofdjes kan kijken en me graag open stel mogen jullie vandaag ook nog eens elke vraag stellen die je maar wilt. Plus een update over de spannende dingen die me tegemoet komen.

 

IMG_10301

Zonder plaatjes vind ik het zo leeg, dus ik gooi deze foto van mezelf erbij.

 

Spannende dingen!

Jongens, ik ga er spontaan van zenuwpezen. Maar het is allemaal zo spannend. Voor mij dan. Ten eerste ga ik over een paar weken weer naar school! Waar de meeste mensen het liefst zo lang genieten van hun vakantie kijk ik er eigenlijk best wel naar uit. Na 2 jaar thuis te hebben gezeten, me op bepaalde momenten best nutteloos heb gevoeld en geworsteld te hebben met m’n angststoornis is het eindelijk zo ver: ik ga weer naar school!

En ik word dan echt blij van de stomste kleinste dingetjes die ermee te maken hebben. Bedenken wat ik op m’n eerste schooldag ga dragen, want hee, ik heb 2 jaar alleen maar in een joggingbroek en een shirt hoeven zitten. Een agenda uitkiezen. Er zijn zo veel leuke! Schriftjes, pennetjes. Me afvragen wat voor klasgenoten ik zal krijgen. Ja, het houdt me bezig, met een beetje spanning maar veel positiviteit.

Daarnaast ben ik voor het eerst uitgenodigd voor een (blog)event! Wat het precies is houd ik nog even voor mezelf, het is écht voor het eerst en ik wil eerst eens gaan bekijken wat het nu precies in gaat houden en hoe dat allemaal gaat. Maar hoe gaaf is dat! Ik merkte natuurlijk wel dat m’n blog groeit, maar dit soort dingen zijn echt mijlpalen. En het is natuurlijk heel gaaf!

 

IMG_8924

-aandacht trekkend foto’tje, die ik ook nog best wel grappig vind-

 

Tijd voor al jullie vragen! Ik ben heel erg benieuwd naar waar jullie benieuwd naar zijn. Ik ben een open boek, dus vraag wat je wilt. Volgende week in ‘Achter het scherm’ beantwoord ik al jullie vragen.

De vragen mogen over alles gaan: over mij persoonlijk, misschien wil je wel iets weten over hoe ik met m’n angststoornis omga, of misschien wil je wel iets over make-up vragen. Alles er tussen in en omheen mogen vragen over gesteld worden. Wil je iets weten? Gooi het eruit!

Wat is jouw vraag voor de Q&A?

 

Posts created 891

27 gedachten over “Achter het scherm | Spannende dingen + Q&A!

 1. Super leuk allemaal Mariska! Ik snap wel dat je zin hebt om naar school te gaan, aan het eind van een vakantie ga ik er ook altijd met volle moed tegenaan! Wat gaaf trouwens dat je uitgenodigd bent voor een event. Ik ben benieuwd! Mijn vraag voor de Q&A: Naar wat voor school ga je (opleiding en niveau)? Ben daar wel benieuwd naar 🙂
  Liefs,
  Elles

 2. Wat een leuk artikel. Tof dat je weer naar school gaat. Ik ben op dit moment in het vierde jaar van een Deeltijd HBO studie. Niet normaal hoe die tijd voorbij vliegt zeg. Wat voor opleiding ga je doen?

 3. Oeh spannend, een event! Ik kan je vertellen dat het hartstikke leuk is! Je ontmoet alleen maar mensen die exact met hetzelfde bezig zijn dus alleen maar leuk! X!

 4. Wat spannend dat je bent uitgenodigd voor een blog evenement! Ik ben benieuwd! Omg mariska die foto hihihi. XD Hmm een vraag…wat voor doelen heb je nog voor je blog? -x-

 5. Super dat je weer naar school gaat, ik begrijp heel goed dat je er weer zin in hebt! Ik ga straks voor het eerst na 20 jaar ongeveer niet meer naar school en dat wordt ook echt wennen.. Ik ben bang dat ik me heel snel weer inschrijf hahah, ik ga het echt missen!

 6. Leuk!!!! Een nieuwe opleiding, super spannend. Maar komt vast helemaal goed. Ik vond school nooit zo leuk tot ik een opleiding ging doenn. Allemaal wat volwassener en wat meer mensen die je interesses delen! Heel veel succes! Blogevent klinkt ook tof!

 7. Echt super goed dat je weer naar school gaat! Wat ga je precies doen? Dat heb ik niet echt meegekregen. Eerste weken zijn vooral lastig… maar ergens ook wel weer leuk, naar school! Heel veel succes en plezier alvast 🙂

 8. Aaah wat goed en leuk dat je weer naar school gaat! Het zal vast even wennen zijn, maar het is zoveel beter voor je ritme (tenminste, dat merk ik altijd bij mezelf). Heel veel succes alvast! <3

 9. Toffe projecte Mariska! Ik ben heel blij voor jouw dat je blij bent om naar school te gaan!
  Ik ben wel eens benieuwd naar jouw ultieme tip om mooie product foto’s te maken.

 10. Super goed dat je weer naar school gaat! Alvast heel veel succes gewenst 🙂 Ik ben ook benieuwd wat voor studie je gaat doen en waarom je voor de desbetreffende studie hebt gekozen.

 11. Wat superleuk dat je bent uitgenodigd voor een event! En geweldig dat je zo uitkijkt naar school. Super dat je weer gaat beginnen. Mijn vraag aan jou: wat vind je het leukste aan bloggen?

 12. Ik ben zo blij voor jou dat je weer naar school gaat. Ik hoop dat je het er naar je zin zult hebben. Ik wens je heel veel plezier bij het event waarvoor jij bent uitgenodigd en geniet ervan!! ps: ik kon even geen vraag bedenken die nog niet gesteld was 😉

 13. Super nieuws! Welke opleiding? En wat ik verder nog wil weten: heb je hulp bij je angststoornis?

  Ik kijk eerlijk gezegd ook enorm uit om weer naar school te gaan. Ik wil mijn ritme terug 🙂 Heel veel plezier op het event!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven