Achter het scherm | Spannende dingen + Q&A!

 

 

Net zoals elke vrijdag gaat het vandaag weer over mijn leven achter deze blog, achter het scherm dus. Omdat ik niet in jullie hoofdjes kan kijken en me graag open stel mogen jullie vandaag ook nog eens elke vraag stellen die je maar wilt. Plus een update over de spannende dingen die me tegemoet komen.

 

IMG_10301

Zonder plaatjes vind ik het zo leeg, dus ik gooi deze foto van mezelf erbij.

 

Spannende dingen!

Jongens, ik ga er spontaan van zenuwpezen. Maar het is allemaal zo spannend. Voor mij dan. Ten eerste ga ik over een paar weken weer naar school! Waar de meeste mensen het liefst zo lang genieten van hun vakantie kijk ik er eigenlijk best wel naar uit. Na 2 jaar thuis te hebben gezeten, me op bepaalde momenten best nutteloos heb gevoeld en geworsteld te hebben met m’n angststoornis is het eindelijk zo ver: ik ga weer naar school!

En ik word dan echt blij van de stomste kleinste dingetjes die ermee te maken hebben. Bedenken wat ik op m’n eerste schooldag ga dragen, want hee, ik heb 2 jaar alleen maar in een joggingbroek en een shirt hoeven zitten. Een agenda uitkiezen. Er zijn zo veel leuke! Schriftjes, pennetjes. Me afvragen wat voor klasgenoten ik zal krijgen. Ja, het houdt me bezig, met een beetje spanning maar veel positiviteit.

Daarnaast ben ik voor het eerst uitgenodigd voor een (blog)event! Wat het precies is houd ik nog even voor mezelf, het is écht voor het eerst en ik wil eerst eens gaan bekijken wat het nu precies in gaat houden en hoe dat allemaal gaat. Maar hoe gaaf is dat! Ik merkte natuurlijk wel dat m’n blog groeit, maar dit soort dingen zijn echt mijlpalen. En het is natuurlijk heel gaaf!

 

IMG_8924

-aandacht trekkend foto’tje, die ik ook nog best wel grappig vind-

 

Tijd voor al jullie vragen! Ik ben heel erg benieuwd naar waar jullie benieuwd naar zijn. Ik ben een open boek, dus vraag wat je wilt. Volgende week in ‘Achter het scherm’ beantwoord ik al jullie vragen.

De vragen mogen over alles gaan: over mij persoonlijk, misschien wil je wel iets weten over hoe ik met m’n angststoornis omga, of misschien wil je wel iets over make-up vragen. Alles er tussen in en omheen mogen vragen over gesteld worden. Wil je iets weten? Gooi het eruit!

Wat is jouw vraag voor de Q&A?