Wat je allemaal kan met Nutella (simpele receptjes)

 

Wie houdt er nu niet van Nutella? Ik in ieder geval wel. Al sinds ik klein was, is een vers wit sneetje brood met een dikke laag Nutella een ware traktatie. Maar je kan nog veel meer met Nutella! En omdat we allemaal wel eens een beetje lui kunnen zijn houd ik de ideetjes lekker simpel.

 

IMG_10366 (2)

 

Mooie gelegenheid om even met m’n Nutella shirt te showen. Ik heb ‘m trouwens hier gekocht, voor de geïnteresseerden.

 

No Title

No Description

Nutella brownies

Voor Nutella brownies heb je eigenlijk maar 2 ingrediënten nodig: Nutella en eieren. Het recept waar ik naartoe link heeft ook een snufje zout en amandelen als ingrediënten staan, maar die heb je niet per se nodig. Is gewoon iets wat erbij kan als je dat lekkerder vindt. Al je net als ik geen zin hebt in amandelen kan je het ook lekker weglaten.

Pannenkoeken met Nutella

Als je wilt zou je eigenlijk ook wel Nutella door je pannenkoeken beslag kunnen doen, volgens mij. Maar je kan ook gewoon een dikke laag Nutella op je pannenkoeken smeren. Met plakjes banaan ofzo. Of gewoon zo laten.

 

No Title

No Description

 

Nutella aardbeien

Weer zo simpel! Je holt wat aardbeien uit en vult ze met Nutella. Het is eigenlijk niet normaal hoe zoiets simpels zo lekker kan zijn. Als er aardbeien in huis zijn eet ik dit standaard als toetje.

 

Nutella Croissants

Voor dit ideetje heb je weer maar 2 ingrediënten nodig: een blik croissantjesdeeg en Nutella. Voordat je het plakje deeg oprolt in de croissant-vorm smeer je er Nutella op. Vervolgens bak je de croissantjes af zoals op de verpakking beschreven staan. Tadaah!

 

No Title

No Description

 

Nutella taartvulling

Als je wel eens taarten bakt en op zoek bent naar een makkelijke vulling: gebruik gewoon eens Nutella. Snijd die cake door de helft en doe er een dikke laat Nutella tussen. In de goede ouwe tijd dat ik regelmatig taarten bakte deed ik dit vaak met chocoladetaart. En dan niet alleen ertussen, ook gewoon erop en eromheen. En dan nog chocoladekrullen erop. Fantastisch!

 

Nutella recepten makkelijk

 

 

En ten slotte kun je natuurlijk ook gewoon even je Nutella wat liefde geven.

Hoe vaak eet jij Nutella?

Posts created 897

27 gedachten over “Wat je allemaal kan met Nutella (simpele receptjes)

  1. Nutella is echt voor mij de aller lekkerste chocopasta! Ik wist niet dat je er zoveel mee kon doen. Ik ga zeker eens met mijn kleine meid iets hiervan proberen! Je shirt is leuk!

  2. Wat lekker! Ja nutella is hier ook echt favoriet! Mijn dochter van twee is er ook al dol op. Lopen we door de supermarkt en ziet ze de pot nutella: “Mama!! Benthe wil pasta!!”

  3. Haha, die laatste foto is grappig. Ik ben ook dol op Nutella.. ik zal eens beginnen met croissants vullen, dat kan toch bijna niet mislukken. (hoewel…;))

  4. Mijn broer kreeg altijd standaard met zijn verjaardag en sinterklaas een nutella pot cadeau. Mijn jongste is ook nutella verslaafd, die zou het zelfs op mijn patat smeren. 😉
    Die brownies lijken mij zalig!

  5. Oeh, ik krijg er trek van! Weetje wat ook lekker is? Nutella op een boterham doen en plakjes banaan erbij, in het tosti apparaat en klaar ben je! Zo goed! En btw, love je shirt en je ooglook <3 X

  6. Je shirt is echt cool! Overigens eet ik eigenlijk bijna nooit Nutella. Ik ben meer van de Duo Penotti. Daar kun je ook leuke dingen mee doen!:-D Die brownies lijken me wel heel makkelijk om te maken, dus daar ga ik even naar kijken.

  7. Oeh i love nutella! Helaas heb ik dat als ik teveel chocolade eet een migraine aanval maar alsnog is het erg genieten..Ik zou graag nog een keer een taart willen maken met m&m, kitkat en chocolade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven