Achter het scherm | First world problems

 

 

Vandaag laat ik jullie mijn first world problems zien, mijn luxeproblemen. Want het valt ook allemaal niet mee. Er zit vast wel wat tussen wat je herkent.

 

IMG_0575

 

Het begint met deze belachelijke selfie. Wat is nu het probleem? Het was veul te warrum voor make-up. Dus dan doe ik even snel wenkies en laat ik het daarbij. Nu is het wel weer koeler geworden. Maar nu regent het te veel om met make-up op naar buiten te gaan. En al die regen en bewolking is gewoon deprimerend. #hetisooknooitgoed

 

IMG_0682

 

M’n vriend heeft me gewoon 2 weken in de steek gelaten. Gelukkig komt hij morgen terug, maar ik heb ‘t zwaar gehad. Gelukkig heb ik niet alleen liefde voor make-up, maar heeft make-up ook een beetje liefde voor mij.

 

IMG_0653

 

Weer zo’n probleem dat vooral door de zomer komt. Ik weet dat ik snel bruin word. Maar ik heb 1 dag op enkelsokjes gelopen en vooral in de schaduw gezeten. Ik doe die sokjes uit. WAT IS DIT. ik heb ze nog steeds aan. Nooooooo. Echt om te janken dit. Nu moet ik wel de rest van de zomer sneakers dragen. Dat is wel schoenkeuzebeperkend. Wat een ellende.

 

IMG_0956

 

*roken is vet slecht voor je, doe het niet*

Maar WAAROM? Die plaatjes en foto’s. Wat is er met deze foto, wie heeft dit gekozen? Als ik dit zo zie lijkt het net alsof je meteen bloed ophoest zodra je een hijs van een peuk neemt. En geloof me, deze afbeelding is nog heel mild. Als je pech hebt met een pakje kijk je tegen een lijk of tumor aan tot ‘ie op is. Misschien toch maar de stoplijn bellen.

 

IMG_1002

 

En als ik dan nog niet genoeg ellende heb meegemaakt … Hoe gebeuren dit soort dingen? Waarom kan dit? Was gewoon m’n haar aan het stijlen, valt dat kreng opeens uit elkaar. Maar de draadjes zitten nog wel vast. Dus hij doet het nog wel, maar je kan ‘m ook weer niet gebruiken. Dan maar een nieuwe kopen. Alsof ik geldboompjes in de tuin heb staan.

 

Dus, dan weten jullie ook weer wat voor ellendig leven ik leid. Neem het allemaal niet te serieus, het is allemaal sarcastisch bedoeld. Ik ben blij met alles en iedereen wat ik in m’n leven heb! Soms hang ik een beetje de zeikstraal uit, voor de gein. Moet kunnen toch?

 

Wat zijn jouw first world problems (luxeproblemen)?

 

Posts created 878

32 gedachten over “Achter het scherm | First world problems

 1. Hahaha, die voetjes. Ik heb dat ooit eens gehad met een tanning spray reviewen. Helemaal niet bij nagedacht om de sokjes uit te doen, dus had ik hetzelfde resultaat

 2. Ik werd wakker rond vijf uur vannacht en ging het nieuws maar even doorlezen. Dat is beter dan woelen in bed waarmee ik mijn lief wakker zou houden.
  Vanochtend kwam ik er achter dat er eigenlijk geen nieuw nieuws meer was. Een echt first world problem! 🙂

 3. Make-up in de zomer en met regen, haha herkenbaar.. het is ook nooit goed. Ik zie wel eens de foto’s op de pakjes sigaretten staan bij mijn vriendinnen, maar die zijn echt zo… Brrrrrr

 4. Oh die sokken haha! Ik word helemaal niet snel bruin, toch met dat veel te warme weer wel. En nu moet ik de rest van de zomer rondlopen met de band van mijn schoudertas op mijn rug.. :'(
  Het leven is zwaar haha

 5. jaaa die afbeeldingen op sigaretten…. denk niet dat het mensen echt weerhoudt om ze te roken om eerlijk te zijn. zelf ben ik dan een non smoker, maar manlief zelf rookt wel en die stopt alleen op het moment dat we een kind willen XD

 6. Hahaha wat herkenbaar! Dat met die sokjes heb ik vaak met een kort broekje, dan denk ik oh, even in de tuin zitten. Binnen 10 minuten heb ik een streep, oepsie. Maar gelukkig trekt het ook wel gauw weer weg hihi!

 7. Make-up met warm weer is inderdaad niet fijn, ik heb wel een week geen highlighter kunnen dragen omdat ik er zonder al uit zag als een discobal haha 😛 Nu het weer regent mis ik het warme weer stiekem toch wel een beetje. Wat fijn dat je vriend eindelijk terug komt!

 8. Wat een problemen meid 😉 Misschien met een broek aan zonder sokken in de zon? (Als die nog komt, boehoe…) Dan moet je wel weer op tijd stoppen, want anders heb je weer bruine sokjes aan haha.

 9. Hai toch haha. Wel jammer van je stijltang! Ik wou dat ik juist wat sneller bruin werd, ik krijg niet snel zo’n resultaat al zit ik uren in de zon 😉

 10. hahaha wel jammer van je voeten, maar wel weer fijn dat je snel bruin wordt. Wou dat ik dat had haha. Zonde van je stijltang zeg. 🙂

 11. Hahahaha, die stijltang! Bizar toch! Misschien door al het draaien of zo…en ik lees in de comments dat jouw vriend ook gamer is! De mijne ook #ihearya

 12. Dat van die enkelsokjes heb ik ook. Op ‘t werk moet ‘k gesloten schoenen dragen, maar ook in ‘t dagelijks leven draag ‘k nooit sandaaltjes of slippers. Sneakers are the best way for me.

 13. Ik heb exact hetzelfde aan de hand met m’n voeten, haha. Een paar dagen met m’n TOMS in de zon gelopen en het is gebeurd, de vorm staat helemaal in m’n voeten gebruind. 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven