MAC Whirl review matte lipstick

WINACTIE | MAC lipstick of 2x NYX Soft Matte Lip Cream naar keuze!

WINACTIE | MAC lipstick of 2x NYX Soft Matte Lip Cream naar keuze

Het gaat goed met m’n blog en dat verdient wel een mini feestje! In de vorm van een leuke winactie. Dus als je een MAC lipstick naar keuze of 2 NYX Soft Matte Lip Creams naar keuze wilt winnen, doe dan gezellig mee!

 

MAC Whirl review matte lipstick

 

 

MAC lipsticks kun je er nooit genoeg van hebben naar mijn idee, maar ik wilde ook wat leuks weg kunnen geven aan degenen die alleen dierproefvrije make-up willen gebruiken, of misschien een voorkeur hebben voor iets anders.

Wat kun je winnen?

De winnaar mag kiezen tussen 1x MAC lipstick naar keuze of 2x een NYX Soft Matte Lip Cream naar keuze. Houd er wel rekening mee dat ik alleen kan bestellen wat er op voorraad is. Toveren is mij namelijk helaas nog niet gelukt.

Wat moet je doen om mee te doen?

– Volg Matte & Shimmer op Instagram. Als je geen Instagram hebt, kun je alsnog meedoen door me op een ander social media platform te volgen.

Wat kun je doen om meer kans te maken?

(Deze stappen zijn dus niet verplicht voor deelname! Ze geven je wel meer kans.)

– Volg Matte & Shimmer op Bloglovin. (+1)
– Like Matte & Shimmer op Facebook. (+1)
Deel het Facebookbericht (openbaar) en tag mede beauty liefhebbers (+1)
Repost de Instagram foto en tag meer beauty liefhebbers (+1)
– Volgt Matte & Shimmer op Snapchat (+1) > matteshimmer.

 

De winnaar krijgt op 15 augustus een e-mailtje van me. Dan mag je me vertellen of je liever voor de MAC lipstick of de NYX Soft Matte Lip Creams gaat! Je hoeft nu dus nog niet te kiezen. Ik hoop dat jullie ook enthousiast zijn en meedoen!

Ook als je in BelgiΓ« woont mag je meedoen! Iedereen is welkom.

 

Doe je mee met deze winactie? Vind je MAC mooier of ga je liever voor dierproefvrij?

Posts created 902

103 gedachten over “WINACTIE | MAC lipstick of 2x NYX Soft Matte Lip Cream naar keuze!

 1. jaa ik doe mee! πŸ™‚
  ik vind mac cht wel mooi, maar die nyx soft matte lipcreams voelen zo fijn aan! je voelt ze niet eens zitten!

 2. Superleuke actie! Ik heb nog geen een MAC lipstick (schaam!) dus dit zou erg leuk zijn!! Volg je overal behalve snapchat. Op instagram zie ik (nog) geen post overigens

 3. Wat een super leuke actie ik doe heeeeeul graagmee ! Ik volg je op insta ( liekeblon) op Facebook en bloglovin ! Heb het gereposr( LiekeBlondeel) en ik
  Volg je ook op snapchat ! Nu flink duimen voor deze prachtige prijs

 4. Ohhh wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor de MAC lipstick! Ik krijg er geen genoeg van. Ik volgde je al op Instagram en heb je Facebook geliked en ik doe de rest vanavond even nog! Zou een geweldig verjaardagscadeau zijn, ik ben 11 augustus jarig!
  liefs

 5. Wat leuk Mariska! Het gaat inderdaad super goed met je blog! Ik ben ook van de partij. Ik volgde je al op Instagram, Snapchat en Bloglovin en had je Facebookpagina ook al geliked, hihi! Veel succes met het uitkiezen van de winnaar want het zullen er weer heel veel zijn (zoals altijd ;))
  Liefs,
  Elles

 6. Wat een toffe win-actie, niemand heeft genoeg MAC lipsticks! ik heb er nog steeds een aantal op mijn wishlist staan. Ik had al aardig wat stappen gedaan nu de rest. liefs en succes iedereen!

 7. Oeh super gaaf Mariska! Ik doe zeker mee. Volgde je al op insta, fb en bloglovin maar zal je ook even toevoegen op snapchat (wist helemaal niet dat je dat ook had, maar zie t nu ook in je sidebar staan, leuky!)

   1. Heb niet elke dag snaps, maar toch wel meerdere keren per week! Als het niet bij mijn verhaal komt te staan weet ik niet hoe het komt dat je niks ziet :O

 8. Vind het zo leuk dat het goed gaat met je blog, verdien je echt! Vind de actie suuuper leuk dus ik doe zeker mee! Ik volgde je al overal, behalve op Snapchat (heb ik nl. niet, oeps!)..

 9. Wat een toffe actie! Ik kwam er onlangs achter dat NYX echt een mega winkel heeft in Gent (BelgiΓ«). Dat is toch 10x beter dan dat kleine schapje bij de Douglas bij ons in NL.

 10. Proficiat! Niet verwonderlijk, je hebt ook gewoon een erg leuke blog waar ik regelmatig inspiratie uit put. Ik doe graag mee!

 11. Super om te lezen dat het goed gaat met je blog! Keep up the good work πŸ˜‰ ik volg je overal en alle stappen ondernomen alleen de foto niet op Insta ge deeld. Verder alles gedaan. Ik maak heel graag kans aangezien er nu een paar MAC lipsticks weg zijn, dus fingers crossed en hopen op een kansje! Super gave acties heb je, champagne pop ging helaas aan me voorbij. Nu maar duimen voor een mooie MAC lipstick. Liefs,

 12. Super dat het zo goed gaat met je blog, je verdient het! Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik heb alles gedaan behalve de foto delen op Instagram (ik volg je wel) en volgen op Snapchat. Succes allemaal met meedoen!

 13. Fijn dat je blog zo goed gaat, maar dat verbaast mij niks! Wat een leuke winactie! Ik waag graag een kansje natuurlijk. Ik volg je al overal en ga je foto re-grammen πŸ™‚

 14. woehoeeeee wat een knaller!!!! Ik gebruikte altijd alleen labello of een hele subtiele gloss. Onlangs ben ik hier vanaf gestapt en ben ik gek op leuke nieuwe kleuren!!! πŸ™‚ ik doe heel graag mee! Ik volgde je a, op facebook, instagram en bloglovin.

 15. Wat een leuke actie. Ik draag vrijwel nooit lippenstift en vind steeds weer dat ik het moet gaan doen. Met zo’n mooie Mac gaat dat vast lukken πŸ™‚

 16. Yes ik doe mee! Super leuke winactie, het wordt nog moeilijk kiezen mocht ik winnen haha.
  Ik volg je overal en heb het bericht gedeeld op Facebook en heb beautylover getagged. β™₯

 17. Aah zo lief dit! Ik zou heel graag nog een MAC lipstick willen. Ze zijn zo mooi! Al vind ik die van NYX ook prachtig. Ik volg je op alle kanalen πŸ™‚

 18. Wat een toffe winactie. Ik heb zelf al vaker lipsticks van MAC Cosmetics weg gegeven en dat is altijd leuk om te doen :-)! Er een keer één winnen, zou ook leuk zijn :-)!

 19. Ik doe mee voor de Mac lippenstift, die vind ik erg mooi. Ik heb meegedaan via alle mogelijke manieren. Moet wel zeggen dat ik niemand getagd heb op IG, zo actief ben ik er niet. Heb er wel je actie gerepost, telt vast als een half punt. πŸ˜‰

  Ik ga je verder volgen via Bloglovin. πŸ™‚

 20. Toffe winactie! Ik sla hem over, omdat ik eerlijk gezegd nog eerst eens lipsticks moet gaan opmaken. Wat goed dat je ook een dierproefvrije variant aanbied! Top!

  Succes allemaal!

   1. Hoi Yessica Leidner
    Heb je de jas die ik bij je op marktplaats heb gekocht al verzonden? je laat niks meer van jezelf horen….

     1. Weer gedeeld super leuke winactie spannend hoor en wanneer word winnaars bekend gemaakt groetjes??????

 21. Super leuke winactie! ik volg je op Instagram (@blogbrunette), Bloglovin’ (Kimberly Reyns), Facebook (Kimberly Reyns), Snapchat (@kimberlyreyns) en ik heb de foto gerepost op instagram. xx

 22. Wat een super actie, ik loot graag mee voor een Mac lipstick.
  Ik volg je via Bloglovin, ik heb helaas geen Instagram dus via Facebook mee gedaan.

 23. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor een MAC lipstick. Vind Kinda Sexy supermooi en die staat dus al een tijdje op mijn wishlist πŸ™‚ . Ik volg je op Facebook, Bloglovin’ en Snapchat.

  Liefs,
  Milou

  1. Ohja, ik heet op alle kanalen Miloupieterse, voor het geval je het zou willen controleren of ik je volg πŸ™‚

   Xxx

 24. wat een super gave blog heb je Matte & Shimmer ! Ik doe heel graag mee deze super winactie , en ga voor de MAC lipstick ! Een super #musthave voor een echte beauty liefhebber !

 25. Mini feestje? Ik zie dit als een groot feestje! =D Ik
  kan niet wachten om mee te doen aan deze winacte van jou!

  -Ik volg je op Bloglovin
  -Ik volg je op Facebook (Janine Wooshy)
  -Ik heb Facebookbericht openbaar gedeeld op m’n Facebook (Janine Wooshy)
  -Ik volg je op Instagram (OMGitsWOOSHY) Actie daar
  op gereageerd en geliked en de foto repost op m’n Instagram. (OMGitsWOOSHY)
  -Ik volg je op Snapchat (OMGitsWOOSHY)

  Veel succes met deze winactie!

  Lieefs,

  Janine

 26. Ik ben heel even een paar uurtjes in Nederland;) Binnenkort zie je me weer vaker verschijnen! Ik kan ooit genoeg Mac Lipsticks hebben dus ik doe heel graag mee. Echt een super leuke winactie! Ik volg je al op insta en bloglovin. Facebook zal ik nog even kijken, weet ik niet meer zeker;) Nu duimen!

 27. Echt een topactie!
  Ik volg je op Instagram onder de naam: segers_n
  Ik volg je overigens op Facebook & Bloglovin!
  Nog een fijne dag toegewenst!
  X Nadia

 28. Wat fijn dat je blog zo goed gaat! Ik volg je zowat vanaf het begin, je was meteen al zo profi! Ik doe graag mee aan deze gave winactie. Ik volg je overal πŸ™‚

 29. Superleuke winacties. Ik zou heel graag de MAC lipstick winnen. Ik volg je op Facebook, instagram, bloglovin en snapchat.

 30. Ik hou van minifeestjes! Meestal met lekker eten, maar hier met lekkere lipsticks. πŸ˜€ Mijn keuze valt op NYX. Ik volg je op Instagram, Bloglovin en Facebook. Op Facebook heb ik het berichtje gedeeld en met een MAC fan gedeeld. πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven