Sweet Peach Glow

Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuwtjes

Alweer nieuwe make-up nieuwtjes en updates! Want ja, er zijn er nog meer. Er zit weer veel moois tussen. Dus pas op, deze update artikelen kunnen schadelijk zijn voor portemonnee.

 

Too Faced Sweet Peach Glow

Ten eerste. Sweet Peach Glow. Say whuuut? Na het eerste Sweet Peach palette van Too Faced (die trouwens eind van het jaar weer in de verkoop gaat) wordt er dus ook een highlighter versie van gemaakt!

 

 

Sweet Peach Glow

 

Ik weet nog niet eens hoe de binnenkant eruit ziet, maar ik weet wél zeker dat ik dit ga kopen. Samen met het originele Sweet Peach palette. Die laat ik niet nóg een keer aan m’n neus voorbij gaan.

 

Makeup Geek | nieuwe kleuren oogschaduw

Uit ervaring kan ik jullie vertellen dat de losse oogschaduws van Makeup Geek ontzettend mooi en fijn zijn. En als er nog niet genoeg kleuren waren, komt er binnenkort een reeks nieuwe uit!

 

No Title

No Description

 

 

Het zijn dus vooral neutrale kleuren, maar ik vind ze wel ontzettend mooi. Neutrale kleuren kan je altijd wat mee! En de geel-oranje achtige kleur vind ik ook wel echt wat hebben.

 

Jeffree Star Cosmetics | Liquid lipstick zomer collectie

Deze kleuren liquid lipstick zijn al een paar dagen in de verkoop. Waarom ik er zo laat nog over schrijf? Omdat dit volgens mij voor het eerste in de wereldgeschiedenis van Jeffree Star Cosmetics is dat z’n liquid lipsticks niét binnen 5 minuten uitverkocht zijn.

 

No Title

No Description

 

Ik heb echt hardcore precies op de minuut dat deze collectie op de site werd gezet gehaast om Watermelon Soda te kunnen bestellen. 5 minuten van te voren al de f5 toets spammen, dat soort taferelen. Was dus niet nodig, want alles is gewoon nog te koop.

 

Anastasia Beverly Hills | Restock!

Als je teleurgesteld was doordat de nieuwe Glow Kit in Sweets was uitverkocht, of graag nog de lipkleuren Veronica, Trust Issues en Sugar Plum wilde inslaan, is het nu je kans: deze zijn weer bijgevuld. Vooral die Glow Kit in Sweets zit ik op te azen. Ik moet nog even een manier vinden om dit in m’n budget te rechtvaardigen.

 

No Title

No Description

 

 

En dat waren de nieuwtjes weer!

Wat voor make-up nieuwtjes word jij het meest enthousiast van?

Posts created 897

26 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Zoveel mooie producten, love it! Ben erg benieuwd naar het palette van Too Faced!

    Denk dat het hele gedoe tussen Kat en Jeffree niet echt helpt met de verkoop van zijn producten, sommige mensen gaan helemaal uit hun stekker tegen Jeffree nu.. Echt idioot!

    1. Ja, iedereen denkt dat het door dat Kat von D gedoe komt … ik denk eigenlijk gewoon dat hij een veel grotere stock heeft tegenwoordig! Heeft 2 redenen: ten eerste zijn z’n producten normaal echt in 2 minuten uitverkocht. Zelfs als de hele situatie ervoor zou zorgen dat er 50% minder opkomst is, zou alles alsnog in 4 minuten uitverkocht zijn. Daarnaast duurde het echt 4 dagen voordat m’n order verzonden was, terwijl Jeffree Star Cosmetics daar normaal gesproken echt super snel mee is. Dus ik denk eigenlijk dat z’n voorraad echt heel erg vergroot is.

  2. Omg sweet Peach komt terug!!! Ik was echt aan het huilen dat dat palette iedere keer zo snel weg was. Nu ga ik ’em zeker weten bemachtigen 🙂 en de highlighters ben ik ook heel benieuwd naar!

  3. Ik heb mijn wekker een paar weken geleden om twee uur ‘s nachts laten afgaan om JS’s Unicorn Blood te bestellen en die was een aantal dagen later nog steeds gewoon te koop… :’) Wat je zegt over die grotere stock klopt volgens mij wel, want dat was vóór het hele Kat Von D-drama (wat overigens compleet van de pot gerukt is).

  4. Die nieuwe kleuren van MUG zien er prachtig uit! Ik ben ook heel benieuwd hoe Watermelon soda bij jou zal staan. Ik vin het een hele aparte kleur. Ik zit ook nog steeds te wachten op het sweet peach palette. In eerst instantie vond ik die niet zo boeiend maar die groene kleur die erin vind ik echt zo mooi! En het sweets palette van ABH. Ja, prachtig gewoon. Wat vind jij van het nieuwe palette van KVD? Die vind ik ook zo mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven