festival make-up look

Festival make-up look

Festival make-up look

 

Het is weer de periode waarvan we hopen dat het zonnig is, kunnen genieten van het weer en ook een festivalletje hier en daar kunnen bezoeken. Een mooie kans om eens wat leuks met make-up te doen! Daar heb ik een make-up look bij gemaakt.

 

festival makeup look

 

 

Ik ben helemaal los gegaan, ook met de accessoires. Omdat de rest al opvallend genoeg is wat mij betreft heb ik alleen de lipkleur rustig gehouden. Deze oorbelletjes vond ik gewoon veel te schattig. En wat the hell, doe er gewoon een neusringetje bij. De oorbelletjes heb ik op een markt gekocht, daar stond toevallig een kraampje met zelfgemaakte fimo sieraden. Zijn ook een heleboel kleine webshops van te vinden. Eigenlijk was ik alleen voor m’n haar een beetje inspiratieloos. Ik draag het gewoon altijd los. Suggesties zijn welkom.

 

 

festival make-up look

 

 

Een beetje highlighter mag natuurlijk niet ontbreken. Voor m’n oog make-up heb ik Birthday Boy van Colourpop gebruikt, de roze kleur uit het Beauty Killer palette van Jeffree Star en nog een highlight kleurtje. Eyeliner doe ik trouwens eigenlijk altijd en dus ook bij deze look met een eyeliner van Essence. Doet het gewoon prima! Nep wimpers heb ik bijna altijd van AliExpress. Ook fijne budget wimpers.

 

 

make-up eye

 

 

Nog een close-up van de ooglook. Langs m’n onderste wimperrand heb ik ook nog wat glitter gebruikt. Wat voor een beetje fall-out zorgde. Eerlijk gezegd zou ik het niet erg vinden als ik glitter fall-out draag naar een festival, dus heb ik het lekker laten zitten.

Alles bij elkaar vind ik het eigenlijk wel feestelijk! En dat past wel goed bij een festival sfeertje, toch? Eigenlijk maak ik gewoon misbruik van elke gelegenheid om voor een wat zwaardere make-up look te gaan, want ik houd gewoon van veel make-up.

Hoe uitgebreid zou jij je make-up doen voor een festival?

 

Posts created 902

22 gedachten over “Festival make-up look

  1. Gave look! Door de glitters zeker festival-proof πŸ™‚ Als ik een gelegenheid heb om meer make-up te dragen, grijp ik deze eigenlijk altijd. Heerlijk om even los te gaan met oogschaduw en highliter!

  2. Ik vind die neusring echt geweldig! Ik wil ook nog graag zo’n neppe hebben voor festivals πŸ™‚ ook echt mooie kleuren heb je gebruikt voor je ooglook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven