Zomer in nederland outfit

Zomer in Nederland | outfit inspiratie

Zomer in Nederland | outfit inspiratie

Af en toe vind ik het ook best wel leuk om het eens over kleding en outfits te hebben! Ik vind heel zomerse outfits ontzettend leuk, maar in Nederland is het vaak toch net niet warm en mooi genoeg om in hotpants rond te gaan lopen. Daarom zomerse outfit inspiratie die wat beter bij het weer past.

 

Zomer in nederland outfit

 

Ironisch genoeg was het buiten vet slecht weer, en ik wilde graag m’n nieuwe ijsjes-LED-lampjes showen, dus heb ik de foto’s binnen gemaakt. Met een tanktop kan je eigenlijk niet verkeerd zitten! Als het niet super warm is kan je het altijd nog combineren met een lange broek en als het s’avonds afkoelt doe je er gewoon een vestje overheen. En de flamingo print ben ik ook verliefd op.

 

zomer in nederland outfit

 

Ja, ik ga in de zomer gewoon voor zwart! Shirts als deze zijn zo handig. Je kan ze bijna overal mee combineren, en het zit ook lekker luchtig. Maar het is ook weer niet Γ©cht een basic item, het heeft toch nog iets anders. Die milkshake oorbel die ik in heb houd ik ook al zo veel van. Fleurt het zwart ook weer een beetje op.

Ik heb nog wat meer inspiratie voor jullie!

 

your look for less

 

 

Wit-rood blaadjesprint shirt. De voorkant is een wit shirt met een vakje dat het printje heeft, en de achterkant heeft dan weer volledig het printje. Heel speels en vrolijk, en op een niet tΓ© opvallende manier toch een beetje anders.
Roze shirt met bandjes in de mouwen. Lekker vrolijk kleurtje! Die mouwtjes vind ik wel wat hebben.
Zwarte lange broek. In de zomer? Ja! Dit is zo’n broek die van zo’n heel dun, zacht stofje is wat lekker doorwaait. Dit soort broeken zijn echt perfect voor van die dagen wanneer je niet weet of het nou warm en zonnig gaat worden, of toch bewolkt en wat koeler. Of van die super wisselvallige dagen. Dit is echt ideaal.
Shirt met franjes. Party! Dit shirt lijkt me echt zo leuk met een short, voor een strandfeestje ofzo. Ik zou het in ieder geval aantrekken. Gewoon doen.

Accessoires | Flamingo rietjes schijnen bij de Xenos te liggen, het ananas glas komt van Ikea en het flamingo kettinkje van AliExpress.

Hoe kleed jij je op de Nederlandse (of Belgische) zomer?

 

*Dit artikel bevat een samenwerking.

Posts created 907

31 gedachten over “Zomer in Nederland | outfit inspiratie

  1. Super leuke outfit inspiratie! Volgens mij gaat het deze week dan echt even gebeuren. Het is even zomer hihi. Ik draag in de zomer ook gewoon zwart. Ik vind zwart eigenlijk altijd kunnen;)

  2. Ik draag vaak van die lange jurkjes van bijvoorbeeld Vila. Ook mijn tante betsy jurkjes, maar die zijn een stuk korter, en soms vind ik lang dan toch lekkerder zitten. Die zwarte top staat je prachtig!!

  3. Ik draag vooral veel korte losse broekjes en jurkjes! Vind ik het fijnst, hihi. En jup, ik draag heel veel zwart, dat is echt standaard bij mij haha.

  4. Leuke inspiratie, ik draag nooit rood omdat ik er een hekel aan heb haha! Zelf draag ik vaak zwart, mintgroen, grijs etc! Met warme dagen zijn playsuits erg fijn!

  5. Wat ik tijdens vakanties in verre oorden draag zal ik hier alleen in de tuin aantrekken. Ik heb dus vakantie en zomerkleding πŸ™‚ Wat dat betreft zit er een behoorlijk verschil in.

  6. Leuke outfits! Vind dat zwarte shirtje echt heel leuk! Ik draag vaak topjes in de zomer en met iets minder weer een vestje of jasje eroverheen.

  7. Zwart staat je echt heel mooi! Ik hoop een deze dagen eindelijk die jurk aan te kunnen trekken die ik een maand geleden gekocht heb. Weliswaar niet in de tuin, maar hopelijk als wij een dagje weg gaan. (naar de dierentuin binnenkort!)

  8. Fijne inspiratie! Ik vind je tanktop leuk en die ijsjes-LED-lampjes zijn echt super gaaf (waar heb je die gehaald xD?).
    Ik draag ook nog gewoon zwart in de zomer hoor, kan gewoon alleen trekt het wel meer warmte aan, maarja :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven