Colourpop Ibiza make-up

Make-up look | Colourpop Ibiza

Colourpop Ibiza make-up look

 

IMG_0383 (2)

 

Een tijdje terug heb ik eindelijk de oogschaduw kleur Ibiza van Colourpop kunnen bemachtigen. Waarom is dat zou speciaal? Ibiza is al een tijdje discontinued, wat betekent dat Colourpop deze Super Shock Shadow niet meer verkoopt en niet meer produceert. Gelukkig zijn er nog Colourpop Facebook groepen, waar een mede Colourpop fan deze te koop had staan. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen. Ik heb meteen m’n slag geslagen en nu ben ik trotse eigenaar van Ibiza van Colourpop.

 

Colourpop Super shock shadow Ibiza

 

Dit is de kleur op m’n hand; een prachtige blauw kleur met glitters. De tint doet me meteen denken aan de zee, en ik vind dat de naam Ibiza wel heel goed gekozen is. De oogschaduw van Colourpop is altijd super sterk van kleur, ik ben echt nog nooit teleurgesteld.

Ik zal jullie niet meer laten wachten (nou ja, lezen): hier is de make-up look!

 

makeup look Colourpop Ibiza review

 

Ik wilde deze mooie kleur toch op een beetje draagbare manier combineren. Daarom is de rest van de oogschaduw en de lipkleur niet zo opvallend.

 

Colourpop Ibiza make-up

 

Gewoon met een beetje bruin bijgewerkt. De kleur Ibiza is van zichzelf al opvallend genoeg om de ster van de make-up look te zijn, toch? Ook deze speciale kleur heeft weer mijn verwachtingen overtroffen; dit is toch wel één van m’n favorieten. En m’n Colourpop stash begint serieus te groeien.

Ik heb ook nog 2 leuke Colourpop nieuwtjes voor jullie! Ten eerste begint Colourpop vanaf morgen met internationale verzending. Dat betekent dat je niet meer met omwegen of via groepsorders hoeft te bestellen; je kan het gewoon rechtstreeks vanaf de site naar je huis laten sturen. Eindelijk!

Ook wil ik jullie op de NL/BE Colourpop Fanatics Facebookgroep wijzen. Ik ben zelf al een tijdje lid en het is super gezellig. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Iedereen is welkom, je hoeft niet per sé al een Colourpop stash te hebben, zo lang je maar enthousiast bent. Dus hopelijk lijkt het je ook leuk en zien we je daar terug.

Heb jij een favoriet Colourpop product?

 

 

 

 

Posts created 885

31 gedachten over “Make-up look | Colourpop Ibiza

  1. Heel zomers en zwoel! Vind dit soort kleurtjes wel het mooist staan bij een getinte huid, dan komt het goed tot zijn recht. Bij mij zou dit een totale mismatch zijn.

  2. Je hebt deze kleur zeer goed gecombineerd! Zo word het inderdaad een beetje meer draagbaar 😀 Ik ben zooo blij op hun internationale verzending! Ik heb al een hele lijstje gemaakt (terwijl ik laatst nog een bestelling van hun binnen kreeg, alleen maar lip producten). Op mijn lijstje staan vooral veel high lighters, collaborations en brow producten!

  3. Wat fijn dat ze ook internationaal gaan verzenden! Ik heb al een paar producten gezien die ik graag wil bestellen. Dit staat jou echt prachtig! Voor mij is het echt te fel maar bij jou, super meid!

  4. De kleur staat je heel mooi. Zelf heb ik nog niets van het merk, maar na het zoveel te zien op je blog zou ik wel eens een bestelling willen plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven