Make-up nieuwtjes & updates

Er zijn weer een paar nieuwtjes wat make-up land betreft! Die ga ik in dit artikel met jullie delen. Zo zijn er weer 2 nieuwe Glow Kits uitgekomen, komen er nieuwe Kylie Jenner lipgloss kleuren en komt Jeffree Star Cosmetics met nieuwe liquid lipstick kleuren.

 

Sweets Glow Kit & Moonchild Glow Kit | Anastasia Beverly Hills

Deze Glow Kits zijn iets anders dan de eerste 3. Glow Kit Sweets heeft al wat andere kleuren dan de eerdere Glow Kits, maar Moonchild heeft 6 kleuren in plaats van 4. En wat voor een kleuren!

No Title

No Description

 

En nog een plaatje van de swatches, zodat je een beter beeld hebt bij de kleuren.

 

No Title

No Description

 

 

Zelf twijfel ik er nog over om Sweets aan te schaffen (nee, niet alleen omdat m’n kat Taffie heet). Moonchild, met blauw… Vind het een prachtige Glow Kit, maar ik denk dat zulke koele kleuren mij niet ideaal staan. Maar het is wél allemaal mooi om naar te kijken.

Watermelon Soda, Nude Beach, #714, Virginity & Queen B | Jeffree Star Cosmetics

Jeffree Star heeft laatst in een video zijn zomercollectie onthuld! Deze kleuren zullen vanaf 21 juli te koop zijn. Producten van Jeffree Star zijn vaak erg snel uitverkocht, dus ik raad je aan om voor te zekerheid toch precies een paar minuten voordat het op de site komt alvast de F5 toets te spammen.

No Title

No Description

Watermelon Soda vind ik het mooist! Ik vrees ook dat die als eerste uitverkocht zal zijn.

 

Exposed, Posie, Candy, Like, Literally & So Cute lipgloss | Kylie Cosmetics

Het zou eens heel goed kunnen dat de namen van deze kleuren je bekend voor komen: er zijn van deze kleuren ook al Lip Kits. Maar nu komen er van deze kleuren ook Glosses uit! Ze zullen vanaf 15 juli te koop zijn, wat trouwens als over een paar dagen is. Oops.

No Title

No Description

 

Deze Lip Glosses vind ik er toch wel heel mooi uitzien! Misschien koop ik ooit toch wel een product van Kylie Cosmetics. Misschien.

International Shipping | Colourpop

Eindelijk! Colourpop gaat internationaal verzenden. Vanaf dat moment kan je dus rechtstreeks van de Colourpop site bestellen, en hoef je niet meer via groepsorders of Shipito Colourpop te bestellen. In verband met douanekosten kan het trouwens wel nog steeds goedkoper zijn om via Shipito te bestellen, maar dat moet ik nog met elkaar vergelijken wanneer de kosten beschikbaar zijn.

 

No Title

No Description

 

Met dat feestelijke nieuws sluit ik af. Hopelijk worden jullie ook net zo enthousiast als ik van dit soort nieuwtjes. O ja, als er een merk of product is waar je updates van wilt die ik niet genoemd heb, laat het me dan weten!

 

Ga jij wat bij Colourpop bestellen?

Posts created 878

22 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Had je ook gezien dat Jeffrey Star ook met een paarse highlighted uitkomt? Staat volgens mij in zijn Instagram feed. Wat een prachtige kleur! En eindelijk! CP internationale shipping! Natuurlijk net in de maand dat ik een No buy heb aangekondigd……

  2. Leuke nieuwtjes! Ik had dat van Colourpop al gezien en denk dat ik dan wel wat ga bestellen. Alleen is het nog even de vraag of ik dat per direct doe op de 12e of dat ik wacht.

  3. Super chill dat je voortaan ook op Colourpop kan bestellen! Inderdaad wel even de prijzen vergelijken maar het is toch wel handig. 🙂 Die lip kits van Kylie zien er echt mooi uit, wauw!

  4. Ik kan echt niet wachten om bij colorpop te bestellen! Dat was ook het enige nieuwtje dat ik al wist;) Super mooie producten van Anastasia. Ik vind het echt leuk om deze updates te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven