L'oreal paris la palette glam review

L’oréal Paris La Palette Glam | review & look

L’oréal Paris La Palette Glam | review & look

 

Niet lang geleden was ik erg benieuwd geraakt naar La Palette Glam van L’oréal Paris; een palette met een zomerse, speelse en vrolijke uitstraling. Ik mocht niet alleen het oogschaduw palette testen, ook het lip palette kon ik mee aan de slag. Beide palettes laat ik uitgebreid zien en daar zit natuurlijk een look bij.

 

L'oreal paris la palette glam review

 

Dit zijn ze: L’oréal Paris La Palette Glam, het palette voor de ogen en het lipstick palette. Het soort van ombre-zonsondergang effect op de verpakkingen vind ik zo mooi staan! Trekt meteen de aandacht, bij mij in ieder geval.

 

L'oreal Paris La Palette Glam lipstick review

 

Het lipstick palette van de binnenkant. Er zit ook nog een klein kwastje bij. Dit is de eerste keer dat ik een lipstick palette gebruik! Het leek me eerder niet zo mijn ding, maar kan wel heel handig zijn als je meerdere lipstick opties bij je wilt hebben wanneer je onderweg bent.

Met lipstick palettes als deze ben ik altijd een beetje bang dat een deel van de kleuren me niet staat, omdat lichte kleuren bij mij snel lastig zijn. We gaan het ontdekken met de lipswachtes! Ik heb 2 kleuren tegelijk aangebracht, om m’n lippen een beetje te besparen. Ik moet namelijk elke keer de lipstick eraf halen en weer een nieuwe kleur op doen, en dat voelt na een tijdje niet zo fijn.

 

L'oreal Paris La Palette Glam lipstick

 
De eerste 2 kleuren. Ik zou ze niet zelf hebben gekozen, maar verder vind ik ze op zich best prima. Ze zijn ook wel te combineren in een ombre lip look, wat ik best wel leuk vind. Ik denk dat deze kleuren heel mooi staan bij lichtere huidjes.

 

L'oreal Paris la palette glam lipstick review

 

Nummer 3 en 4! Dit vind ik leuk, want ik had nog geen roze lipstick. Vooral het donkerroze vind ik heel erg leuk.

 

L'oreal paris la palette glam lipswatches

 

En de laatste 2 kleurtjes, 2 verschillende tinten klassiek rood. Daar kun je altijd wel wat mee.

Eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten van een lipstick uit een palette, maar het viel me helemaal mee. Omdat ik van mezelf donkere lippen heb is het soms lastig om kleuren dekkend te krijgen, maar ik vind dat ze er best netjes uitzien. De lipstick gaat in ieder geval niet ‘bloeden’ (uitlopen), wat ook wel een heel fijne eigenschap is. Zacht genoeg om fijn op de lippen te zitten maar niet té zacht.

Maar dan is er ook nog het oogpalette!

 

La palette glam l'oreal eyes

 

Veel variatie! Ongeveer de helft van de kleuren is matte en de rest heeft een lichte glans. Het valt allemaal goed te combineren. Eens even kijken naar de kwaliteit van de kleuren.

 

la palette glam yeux swatches

 

Die zien er ook gewoon netjes uit! Kan je niks van zeggen, toch?

 

l'oreal paris la palette glam look

 

En de look! Zodra ik de look begon te maken merkte ik al dat de kleuren echt heel fijn zijn. De kleuren komen meteen lekker sterk naar voren. De kleuren blenden prima. Niet zó erg dat de kleur verdwijnt als je gaat blenden, die blijft wel netjes zitten. Op m’n lippen ben ik toch voor donkerroze gegaan.

 

la palette glam l'oreal oogschaduw

 

Zo ziet de ooglook er van wat dichterbij uit. Ik blijf het echt mooie kleurtjes vinden!

Deze L’oreal Paris palettes kosten €19,95 per stuk. Ik heb ze in de Etos zien liggen, maar online zijn ze ook te vinden. Grote kans dat ze ook bij Kruidvat liggen of er komen.

 

Welke kleur vind je het mooist?

 

Posts created 878

31 gedachten over “L’oréal Paris La Palette Glam | review & look

  1. ik gebruikte vroeger altijd een lippenseel om lipstick op te brengen, zoals je ook bij deze palettes moet doen. Best raar dat ik dat niet meer doe, het werkt heel fijn eigenlijk vind ik.
    De look die je hebt gemaakt is weer prachtig. zoveel mogelijkheden qua make-up gebruik komen er langs, inspirerend!

  2. Wat een mooie ooglook heb je gemaakt. Het oogschaduwpalette vind ik tof, maar zijn niet helemaal mijn kleuren. Reviews over het palette met lipproducten heb ik al vaker gelezen en iedere keer weer ben ik verrast. Vooral de roze kleuren vind ik je mooi staan :-).

  3. Wat een mooie palletjes! Ik vind de lipkleuren allemaal wel mooi. Ik zou niet alle kleuren van het oogschaduw pallet gebruiken, zoals die groene bijvoorbeeld, maar jij hebt er nog wel een mooie, neutrale look mee gecreëerd! Staat je prachtig 🙂

  4. Ik vind het oogschaduwpalette niet mega interessant eigenlijk, maar de lipkleuren vind ik mooi 🙂 Jij kan felle kleuren sowieso goed hebben vind ik.

  5. Wat een prachtige look heb je gemaakt met de producten! Vooral het lip palette spreekt mij aan, ik houd niet zo van felle ooglooks bij mezelf!

  6. Het verbaasd mij eigenlijk wel dat de lippenstift zo goed is. L’Oreal is heel goed in wat ze doen maar bij een lippalette verwacht ik ergens toch een stuk mindere kwaliteit. De laatste twee kleuren staan heel goed bij jou. Voor de oranje en de koraal kleur zou ik ook niet gekozen hebben maar het is wel leuk om het een keer te proberen, en wie weet vind je het zelfs wel mooi.

  7. Vind het palette met lipkleuren verrassend mooi. Toch zou ik zoiets zelf niet snel erbij pakken gok ik. Niet dat het veel werk is om aan te brengen, maar het is niet een lipstick die je er ‘ff’ snel bijpakt. Vind het resultaat wel erg mooi, van beide palettes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven