Lush Tooth Fairy review

Lush Tooth Fairy review | Aardbeien tand poeder

Lush Tooth Fairy review | Aardbeien tand poeder

 

Er zijn 2 grote redenen voor mij geweest om Lush Tooth Fairy te kopen: Ik haat de smaak van mint en tand poeder klinkt best wel interessant. En dat er glitters in zitten heeft stiekem ook wel meegeholpen.

 

Lush Tooth Fairy review

 

Lush Tooth Fairy is dus een tand poeder die gewoon in een bakje zit. Het dekseltje is een draaidekseltje die stevig dicht zit. Geen zorgen dat je met glitterend tand poeder gaat strooien als je dit laat vallen.

Ik heb dus een hekel aan mint smaak. Waarom? Ik houd van sinaasappelsap. Maar dan ook echt hardcore. Als er iets het smerigst in de wereld is, is het wel wanneer je met mint-nasmaak in je mond sinaasappelsap gaat drinken. En ja, ik heb dan al 15 keer m’n mond gespoeld. Er blijft altijd wel een beetje geniepige vieze mintsmaak. Maar dat leed hoeft dus niet meer!

 

Lush Tooth Fairy review
Op deze foto zie je de glitters hierin niet zo goed, maar kijk maar eens wanneer je in een Lush winkel bent in zo’n bakje.

Toen ben ik dus gaan testen. Je dipt gewoon je tandenborstel in dit bakje en gaat poetsen. Ik dacht eerst dat het als een soort tandscrub zou gaan voelen, maar het wordt gewoon net als wanneer je met tandpasta poetst: het gaat een beetje schuimen. En het smaakt naar aardbeien. Niet verse aardbeien, maar naar Lush aardbeien. Als je een ander Lush product met aarbeiensmaak of -geur hebt gehad weet je wat ik bedoel. Het is trouwens een lichte smaak, niet BOEM in je bakkes. Maar lekker subtiel.

 

Lush Tooth Fairy review

 

Je hoeft niet bang te zijn dat de glitters aan je tanden blijven zitten, hoewel ik dat eigenlijk zelf wel leuk zou hebben gevonden. Wanneer je je mond spoelt spoelen de glitters ook gewoon weg. M’n tanden voelen net zo schoon en in plaats van bitchy mint nasmaak proef ik zachte Lush aardbeitjes.
Yes, ik ben blij!

Heb jij wel eens van tand poeder gehoord?

Posts created 885

43 gedachten over “Lush Tooth Fairy review | Aardbeien tand poeder

 1. Oh wat een interessant product, hier had ik nog niet van gehoord. Ik had eerder gedacht dat het een beetje chemisch zou smaken, tandpasta met aardbei.. maar Lush gebruikt altijd wel natuurlijke ingrediënten, toch? Ben wel benieuwd naar wat er allemaal in zit!

  1. Even de ingredienten voor je opgezocht:

   Ingrediёnten

   We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen.
   Calcium Carbonaat, Bietenpoeder, Sorbitol, Lauroyl sarcosine, Sneeuwvlokjes glanspoeder, Pijlwortel (Maranta arundinacea), Kaoline (Kaolin), Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Hydrated silica, Aardbeien Extract (Fragaria vesca), Smaakstof (Flavour), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Stevia (Stevia rebaudiana), Xylitol, *Citral (*Citral), Geraniol, *Limonene (*Limonene)

   Lush werkt met natuurlijk ingrediënten en veilige synthetische ingredienten. Volgens de site.

  1. Zit geen fluoride in inderdaad … ik ben geen tandarts maar gaatjes krijg je naar mijn idee vooral van slecht poetsen/veel suiker eten enz. En sommige mensen zoals ik hebben pech met de sterkte van hun tanden 😛

   1. Sommige mensen willen juist absoluut geen fluoride, omdat het mogelijk niet goed voor je is. Ik gebruik al een half jaar deze producten en geen gaatjes bij de laatste controle!

 2. Haha, wat leuk! Dit is echt een supergrappig product. En inderdaad, ik hou enorm van tandenpoetsen, heerlijk die frisse smaak, maar als je daarna iets van sinaasappelsap gaat drinken, bibbers!

 3. Tandpoeder kende ik nog niet! Wat een mooie subtiele glittertjes!
  Wat cool, aardbei smaak! Zou je ook eerst tandpasta kunnen gebruiken en daarna tandpoeder? Ik ben heel nieuwsgierig maar durf nog niet helemaal mijn tandpasta op te geven haha.

 4. Lekker he! Ik heb een tijdje geleden de fairy en de toothy tabs getest. Echte aanraders, maar wel prijzig. je doet er overigens wel lang mee moet ik zeggen, dat had ik niet per se verwacht
  Voor mensen die geen fluoride willen gebruiken, i.v.m. mogelijk schadelijke effecten, zijn het wel echt mooie vervangers.

 5. Ik kende wel de tooth tabs maar dit product nog niet. Wat een super leuk en innovatief product. Ik ben echt een lush addict dus ga de volgende keer zeker even kijken, wellicht beland hij wel in m’n winkelmandje!

 6. Wat een speciaal product! Wat jammer dat je mintsmaak niet lekker vindt, zeker bij het tandenpoetsen! Munt geeft mij net het gevoel dat ik net mijn tanden heb gepoetst, ik zou het dus heel raar vinden om plots aardbeien te smaken, haha!

 7. Ik ben niet zo’n fan van lush maar dit lijkt me toch wel wat. Als ik weer eens bij een Lush in de buurt ben ga ik dit zeker even bekijken. “vroeger” ja – oma hier- haha hadden we smokers tandpoeder dat mocht je dan 1x per week gebruiken als een soort whitener. Was meer een beetje polijstpoeder. Grappig.

 8. Dit klinkt wel heel interessant, ik kende dit product nog niet. Zelf vind ik mint wel een lekkere smaak, maar bij tandpasta vind ik het toch vaak wat minder, dat is toch wat hardnekkiger voor mijn gevoel.

 9. De combinatie van munt met sinaasappelsap is inderdaad zo erg! Maar Tooth Fairy lijkt me fijn om eens te proberen, ik ben nieuwsgierig! x

 10. Ik heb hier wel eens een sample van meegekregen. Ik vond de smaak zelf niet zo fijn. De geur wel trouwens.
  Ik ben zelf ook geen pepermuntfan.

 11. Ik had eigenlijk nooit echt verwacht dat het iets zou zijn :p maar als het dus net als tandpasta is zou ik het wel eens willen proberen!
  En die glitters, wel heel jammer dat ze niet bleven zitten hoor! 😉

 12. Wauw, ik heb de lust fairy toont gisteren gekocht en heb mijn tanden er net zelfs 2x mee gepoetst. Het voelt echt heerlijk, de smaak is lekker en er is nauwelijks een nasmaak (ik vond het persoonlijk heel vies als ik na het poetsen nog zo een sterk aanwezige mint smaak proefde, en al helemaal vervelend als je kort daarna wat gaat eten). Ik merk na deze 2x poetsen ook al dat m’n tanden wat witter zijn geworden (het kan ook dat ik het mezelf inbeeld maar dat denk ik niet). Ik raad dit product echt aan iedereen aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven