het regent reviews

Het regent reviews #5

Het regent reviews

 

Nadat zich weer wat spulletjes hebben opgestapeld die geen eigen review hebben gekregen, werd het weer tijd voor een artikeltje: het regent reviews!

 

het regent reviews

 

Dit zijn de items die vandaag voorbij gaan komen. Het setje Cola lipbalms moest nog gereviewd worden, de bloemetjeslipstick die opeens populair is geworden laat ik ook zien, een speciale oogschaduw van Colourpop, een nieuwe mascara en een blush die ik in Düsseldorf heb gescoord.

 

AliExpress Cola lipbalms

aliexpress fanta cola lipbalms

 

Ik begin met het setje Cola lipbalms. Het eerste wat me opviel is dat deze lipbalms een lekker zoetig geurtje hebben! Omdat het uit China komt had ik andere geurtjes verwacht, dus dit was een aangename verrassing.

De kleurtjes zien er heel interessant uit. Er zit een roze en een rode bij, maar ook een paarse en een blauwe. Ik was heel erg benieuwd hoe deze kleuren aangebracht uit zouden pakken.

 

Aliexpress cola lipbalm swatches

 

Dit zijn de swatches van de Cola lipbalms. Zoals je kunt zien zijn ze dus allemaal ongeveer hetzelfde. Volgens mij hebben deze lipbalms zo’n ‘magic lipstick’ formule die zich aanpast aan de warmte van je huid en zich dus in een neutraal kleurtje ontwikkelt.

 

AliExpress bloemetjeslipstick

flower lipbalm

 

De bloemetjeslipstick! Ik heb ‘m op verschillende media de laatste tijd voorbij zien komen, toevallig had ik er toen al 1 besteld. Het is echt een plaatje! Omdat het product zelf doorzichtig is, eigenlijk gewoon een doorzichtige lipbalm, had een swatch maken en laten zien weinig zin. Ik heb hier in ieder geval geen irritaties of iets dergelijks van gekregen, voor degenen die huiverig zijn wegens de afkomstigheid uit China van deze lipbalm.

P2 High Impact waterproof mascara

P2 waterproof mascara

 

Deze heb ik tijdens mijn tripje naar Düsseldorf gescoord en was echt maar een paar euro. Het borsteltje is van plastic en heeft iets langere ‘haartjes’ dan ik van plastic borsteltjes gewend ben. Hij is echt heel fijn! Deze mascara heeft me écht positief verrast. Ik ben een lastpak met mascara’s, maar deze klontert niet en je wimpers plakken ook niet zo aan elkaar, zoals sommige mascara’s kunnen doen.

 

Colourpop Super Shock Shadow Ibiza

Colourpop Ibiza swatch

 

Wat er zo speciaal is aan deze oogschaduw? Ten eerste, kijk nou naar deze kleur. Dit is de ultieme kleur. Mooi blauwgroen/turquoise, echt zo’n kleur die me doet denken aan zee, zeemerminnen, tropische eilanden en nog meer moois. Naast dat ik overdreven doe over de omschrijving van deze kleur wordt Ibiza niet meer door Colourpop zelf geproduceerd. Dat betekent dus dat je deze kleur tweedehands moet zien te vinden, wat me uiteindelijk gelukt is. Kijk die kleur nou!

 

Manhattan blush

manhattan blush

 

Ten slotte deze blush van het merk Manhattan, ook in Düsseldorf gescoord. Op de foto zie je het minder goed dan in het echt, maar deze kleur heeft een soort gouden glans, wat ik echt heel mooi vind. Deze blush heeft me ook maar een paar euro gekost. De pigmentatie zit wel goed en hij is wat mij betreft sterk genoeg van kleur maar niet te overdreven. Heel fijn!

Dat waren alle spulletjes weer voor deze keer. Welk product vind jij het mooist?

Posts created 876

33 gedachten over “Het regent reviews #5

  1. Wat een leuke producten! Ik ben zelf nog wel het meest benieuwd naar de bloemetjes lipstick. Ik zag er ook al meerdere artikelen over voorbij komen dat het echt een hype was geworden. Goed om te weten dat hij verder geen irritaties opleverd. Producten uit China vind ik toch altijd een beetje spannend;) Hij ziet er in ieder geval te leuk uit!

  2. Bestaat het merk Manhattan serieus nog??? Wow oldskool, daar had ik vroeger nagellakjes van, maar dacht dat dat merk allang verdwenen was. Vind de blush mooi!

  3. Ja die lipbalm met dat bloemetje heeft toch mijn hart veroverd 🙂 P2 vind ik ook een fijn merk. Ik neem er regelmatig een mascara van mee. Heel goed. Ik vind vooral die met de metallic paarse huls heel fijn.

  4. Wat leuk, die mini reviews! Ik vind die blauwe oogschaduw echt prachtig, maar ik heb geen idee of ik zoiets kan hebben. Wil het wel eens proberen 🙂

  5. OMG Die colourpop oogschaduw is super mooi! Precies een kleur die ik zocht eigenlijk xD
    Ik had trouwens ook niet verwacht dat die cola lipbalms ook een kleurtje zouden afgeven, leuk!

  6. Die lipstick met dat bloemetje, pretty! Gewoon leuk om naar te kijken. De colorpop oogschaduw vind ik echt heel mooi. Die zien we vast binnenkort terug bij een van je looks?

  7. Wat een leuke producten! Die lipstick met die bloem erin ziet er echt mooi uit en die cola lipbalms zien er ook erg grappig uit, wat apart dat ze zo roze worden!

  8. Colourpop spreekt me steeds meer aan. Deze kleur is ook weer heel erg mooi! Ik zelf koop geen make-up meer bij ali, je weet echt niet wat erin zit en ze testen altijd op dieren. Dan maar iets meer betalen voor the real deal 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven