Aliexpress

Nieuwe AliExpress pareltjes | shoplog

AliExpress shoplog

 

Zoals niet geheel onbekend is koop ik graag het een en ander bij AliExpress. Er zijn gewoon zo veel verschillende dingen! Daarom een nieuwe AliExpress shoplog.

 

Aliexpress

 

Een mooi overzichtje van alle mooie items die ik dit keer gescoord heb!

 

aliexpress cupcake shirt

 

De oplettende lezer heeft dit shirt wel eens eerder voorbij zien komen. Maak kennis met mijn nieuwe favoriete t-shirt. Hij is echt geweldig. En was maar €6! Ik kan hier niet meer over zeggen dan dat ‘ie gewoon perfect en enorm schattig is.

 

 

aliexpress fanta cola lipbalms

 

Deze lipbalms zagen er zo enorm schattig uit, die moest ik hebben. Het hele setje bij elkaar was rond de €4. Eerlijk gezegd heb ik ze nog niet opgedaan, maar wel de dopjes eraf gehaald en tot mijn verbazing ruiken ze ook nog eens heerlijk. Deze lipbalms zullen ook nog wel voorbij komen in een toekomstige ‘het regent reviews’ editie.

 

aliexpress ear studs

 

Ook al zo schattig! Ik had gewoon zin om schattige dingen te kopen. Deze waren volgens mij 50 cent per stuk, zoiets. Ik had er meer gekocht, maar ik heb er heel wat aan m’n zusje weggegeven. Kan er altijd nog meer bestellen, toch?

 

aliexpress make-up brush guards

 

Op deze foto gaat het om de netjes die om de kwasten zitten. Dat zijn brushguards voor make-up kwasten. Na het wassen van je kwasten kun je deze netjes eromheen doen en dan behouden ze hun vorm beter. Voor 80 cent vond ik dit wel een handig koopje.

 

ABH 15 brow brush aliexpress

 

Het éne kwastje komt van AliExpress, het andere kwastje is origineel. Een Anastasia Beverly Hills wenkbrauwkwastje. Het origineel is een euro of 15, deze namaak kostte me €2. Ja, het linkerkwastje is de originele. Jammer genoeg is daar het ABH logo vanaf gesleten, super zonde. En ja, hij is ook een beetje smerig, maar op een gegeven moment lukt het gewoon niet meer om volledig alle kleur eruit te krijgen. Anyway, ze zijn bijna identiek, met een cruciaal maar klein verschil: het AliExpress kwastje is een stukje minder stevig. En die stevigheid zorgt er juist voor dat je strakke lijntjes kan trekken.

(Dit kwastje ga ik gebruiken voor m’n Colourpop Brow Colour, aangezien die formule ook wat zachter is dan de ABH Dipbrow.)

 

brush set aliexpress

 

 

Ten slotte deze kwastenset met bijbehorend tasje. Een soort etui voor kwasten. Heeft dat nog een speciale naam? Dit setje was €8 en dat vond ik niet verkeerd. De grote kwasten zijn lekker zacht, de kleinere kwasten zijn wat steviger. Het zijn geen superieure kwasten, maar ze doen hun werk prima, zien er leuk en het bijbehorende tasje maakt het ook super handig om mee te reizen.

Als jullie nog ergens een review over willen zien of een linkje van willen hebben, laat het me weten!

 

Wie valt er nog meer zo snel voor schattige spullen?

 

 

Posts created 907

54 gedachten over “Nieuwe AliExpress pareltjes | shoplog

 1. Je shirt is inderdaad erg schattig! De kwasten zien er ook mooi uit. Ik heb zelf nog nooit iets van Aliexpress besteld, maar daar moet ik toch eens verandering in gaan brengen!

 2. Jij hebt mij sinds je eerste post hierover echt zwaar verslaafd gemaakt aan Aliexpress! Super leuk en niet erg hoor!
  Ik was ook op zoek naar die frisdrank flesjes maar kon ze toch niet voor die prijs vinden! Wel 6 euro, maar dan zat cola er niet bij.. en die wil ik juist haha! Zal nog eens gaan zoeken dan! :p

 3. Wat een fijne aankopen weer! Het ziet er ook allemaal vrolijk uit op de één of andere manier :p
  Die lipbalms zien er inderdaad erg leuk uit! Ik ben benieuwd naar je review ervan ^^

 4. Die lipbalms zien er zooo ongelofelijk schattig uit! Ideaal voor wanneer je in een schattige bui bent. Die brushguards zien er me echt heel erg handig uit! Het is altijd wat afwachten als je je borstels gewassen hebt of ze hun normale vorm weer aannemen 🙂

 5. AliExpress is echt bae!!! ik heb nou een aantal dingen in mijn winkelwagen gezet die ik sowieso wil hebben. nu nog wachten op salaris hahah

 6. Ik durfde Ali Express nooit aan. Ik heb altijd zo’n ‘geld innen en wegrennen’ gevoel. Terwijl ik veel positiefs hoor over Ali Express.

  Ps. Van de week heb ik ook een woodtimes horloge besteld n.a.v. je review. Hopelijk komt hij snel binnen.

  1. Ik heb er wel echt veeeeel meer bestellingen gedaan dan op m’n blog staan, en ze zijn altijd aangekomen 🙂 ben benieuwd wat je van het horloge vindt!

 7. Leuke aankoopjes! Ik durf nooit zo goed op sites zoals AliExpress te kijken haha; ik ben veel te bang dat ik dan teveel verleid word om dingen te bestellen die ik eigenlijk niet nodig heb. Dat is sowieso bij elke webshop al tricky, maar als alles zo goedkoop is al helemaal haha!

 8. Ja! Ikke 🙂 ik ben ook een enorme ‘sucker’ voor dit soort spulletjes. Die lipbalms zijn te leuk. Heb je die met dat bloemetje al binnen? Die had je ook besteld toch? Daar ben ik ook heel benieuwd naar 🙂

 9. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht zeg en ziet er allemaal ook zo vrolijk uit! Ik heb nog nooit iets via AliExpress besteld, toch maar eens kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven