Jeffree Star Cosmetics Skinfrost Peach Goddess review

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter Peach Goddess | review & video

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter Peach Goddess | review & video

 

Dat ik YouTube video’s ging maken heb ik al een tijdje geleden aangekondigd, maar nu is het zo ver: de review van de Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter Peach Goddess heb ik niet alleen een artikel over gemaakt, maar ook een video!

 

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost Peach Goddess review

 

De video kun je hieronderย  zien, maar als je van ouderwets een blogje lezen houdt kun je lekker door scrollen en staat er gewoon een review voor je klaar. De video is trouwens wel in het Engels.

 

 

Jeffree Star Cosmetics SKINFROST highlighter Peach Goddess | review

The first video ever where I’m showing off this highlighter. Thanks for watching! You can also follow me on Instagram: @matteshimmer Snapchat: matteshimmer If you can read Dutch, you can also visit my beautyblog www.matteandshimmer.nl Thanks! Music: Wild Flower by Joakim Karud https://soundcloud.com/joakimkarud Creative Commons – Attribution-ShareAlike 3.0 Unported- CC BY-SA 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b…

 

 

Deze highlighter heb ik voor$29 gekocht op de website van Jeffree Star Cosmetics. Natuurlijk wel even via Shipito laten verschepen, want dat scheelt douanekosten. Het duurde zo’n 2-3 weken voor ik deze highlighter in huis had, maar omdat ik hier dus nog de video mee wilde maken heb ik nog even gewacht met het blog artikel.

 

JSC Skin frost peach goddess

 

Ten eerste is ‘ie natuurlijk heel erg mooi. En roze. Maar wat mij het meeste opviel, wat je niet zo snel uit deze foto zou halen, is hoe groot deze higlighter is. Hij is echt. Super. Groot. Om het verschil even aan te duiden: deze highlighter bevat 15 gram poeder. Bij de meeste andere highlighters ligt dat tussen de -ik gok- 4-8 gram. Ik had er een euro naast moeten leggen. Hij is in ieder geval echt mega. Als je $29 veel vindt voor een highlighter, bedenk dan wel even dat je dubbel zo veel product krijgt als normaal gesproken. Dan valt het iets meer mee.

 

Skin frost Peach Goddess review

 

Hier kun je ‘m aangebracht zien. Deze ooglook heb ik trouwens met het Beauty Killer palette van JSC gemaakt. Hij is echt ENORM sterk. Ik heb ‘m voor de foto echt heel dik aangebracht, zodat je het optimale resultaat kan zien. Je kan er altijd voor kiezen om minder highlighter aan te brengen.

Het kleurtje zelf is een perzik-kleurtje die toch klein beetje in de verte naar een blush neigt. Als je echt een heel licht, bleke huid hebt kun je beter voor het kleurtje Ice Cold gaan, die is harstikke wit en glimt net zo hard.

 

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost Peach Goddess review

 

Zo kun je ‘m ook even aan de andere kant van m’n gezicht zien. Het enige minpuntje wat ik zou kunnen bedenken aan deze highlighter is dat het wel even voorzichtig doseren is als je een subtiele highlighter wilt. De kwaliteit daarentegen hoef je ‘m echt niet voor te liggen: ik denk niet dat je deze highlighter nooit op krijgt, en hij is ook nog eens zo sterk dat je maar een klein beetje nodig hebt.

Ik vind ‘m echt super mooi en ben natuurlijk ook heel benieuwd of jullie nog zin hadden om naar m’n eerste video te kijken! Er zitten natuurlijk meer dan genoeg verbeterpunten in, maar hee, je moet ergens beginnen ๐Ÿ™‚

 

Wat vinden jullie van deze highlighter? En heeft er iemand de video gezien?

Posts created 902

35 gedachten over “Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter Peach Goddess | review & video

 1. Prachtige highliter! En wat veel product ook! Uiteraard heb ik je video ook bekeken. Ik vind dat je echt een goede Engelse uitspraak hebt, wauw! Soms mompel je alleen wat, dan had ik moeite je te verstaan. Maar ik vind het echt goed gedaan hoor, zeker voor een eerste video! ?

 2. Wat praat jij natuurlijk Engels! Leuk om naar te luisteren. Trouwens, ik betaal wel bijkomende kosten wanneer ik iets bestel via Shipito, hoor. Misschien heb jij geluk gehad? Al liet ik wel een grote doos met daarop het Yankee Candle-logo overvliegen, die viel misschien wat harder op dan een highlighter, haha.

  1. Dankjewel! Ja je kan de rekening eruit laten halen en een andere waarde opgeven, maar met grote bestellingen valt dat inderdaad wel op.

 3. Leuk om je eerste video nu te zien! Ik moet zeggen dat ik vind dat je goed Engels praat voor een non-native, je hebt wel echt dat Amerikaanse in je accent. De highlighter geeft een goede glow zeg! Ik denk dat ik hem op mijn lichte huid als blush topper misschien wel tof zou vinden, maar ik moet zeggen dat ik wel denk dat dat dan wel heel subtiel zou moeten vanwege de mega shine.

 4. Wat maak jij toch een prachtige ooglooks! En die highlighter ziet er prachtig uit! Je video is ook voor de eerste keer echt top. Ik kan niet wachten op je volgende video.

 5. De highlighter is prachtig. En een goed filmpje, wat een lekkere Amerikaanse uitspraak heb je.
  Meestal hoeft muziek erbij niet van mij en toch vind ik het niet storend.
  Je praat lekker rustig, heel aangenaam om naar te luisteren ๐Ÿ™‚

 6. Ik ben al tijdje aan het nadenken om deze ook te halen, het is zo’n grote item! Zeker waard voor je geld. Ben alleen aan het rondkijken waar ik het beste kan bestellen: via de officiรซle website of Beautylish.com. Vind deze kleur je echt heel mooi staan maar inderdaad best sterk/fel. Als ik 1 moest kiezen van de highlighters die hij heeft uitgebracht word het zeker deze of de goude kleur. Ik heb de video niet gezien omdat ik op werk ben, ze hebben hier slim genoeg YouTube uitgeschakeld ๐Ÿ˜›

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven