Jeffree Star Cosmetics Skinfrost Peach Goddess review

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter Peach Goddess | review & video

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter Peach Goddess | review & video

 

Dat ik YouTube video’s ging maken heb ik al een tijdje geleden aangekondigd, maar nu is het zo ver: de review van de Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter Peach Goddess heb ik niet alleen een artikel over gemaakt, maar ook een video!

 

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost Peach Goddess review

 

De video kun je hieronder  zien, maar als je van ouderwets een blogje lezen houdt kun je lekker door scrollen en staat er gewoon een review voor je klaar. De video is trouwens wel in het Engels.

 

 

No Title

No Description

 

 

Deze highlighter heb ik voor$29 gekocht op de website van Jeffree Star Cosmetics. Natuurlijk wel even via Shipito laten verschepen, want dat scheelt douanekosten. Het duurde zo’n 2-3 weken voor ik deze highlighter in huis had, maar omdat ik hier dus nog de video mee wilde maken heb ik nog even gewacht met het blog artikel.

 

JSC Skin frost peach goddess

 

Ten eerste is ‘ie natuurlijk heel erg mooi. En roze. Maar wat mij het meeste opviel, wat je niet zo snel uit deze foto zou halen, is hoe groot deze higlighter is. Hij is echt. Super. Groot. Om het verschil even aan te duiden: deze highlighter bevat 15 gram poeder. Bij de meeste andere highlighters ligt dat tussen de -ik gok- 4-8 gram. Ik had er een euro naast moeten leggen. Hij is in ieder geval echt mega. Als je $29 veel vindt voor een highlighter, bedenk dan wel even dat je dubbel zo veel product krijgt als normaal gesproken. Dan valt het iets meer mee.

 

Skin frost Peach Goddess review

 

Hier kun je ‘m aangebracht zien. Deze ooglook heb ik trouwens met het Beauty Killer palette van JSC gemaakt. Hij is echt ENORM sterk. Ik heb ‘m voor de foto echt heel dik aangebracht, zodat je het optimale resultaat kan zien. Je kan er altijd voor kiezen om minder highlighter aan te brengen.

Het kleurtje zelf is een perzik-kleurtje die toch klein beetje in de verte naar een blush neigt. Als je echt een heel licht, bleke huid hebt kun je beter voor het kleurtje Ice Cold gaan, die is harstikke wit en glimt net zo hard.

 

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost Peach Goddess review

 

Zo kun je ‘m ook even aan de andere kant van m’n gezicht zien. Het enige minpuntje wat ik zou kunnen bedenken aan deze highlighter is dat het wel even voorzichtig doseren is als je een subtiele highlighter wilt. De kwaliteit daarentegen hoef je ‘m echt niet voor te liggen: ik denk niet dat je deze highlighter nooit op krijgt, en hij is ook nog eens zo sterk dat je maar een klein beetje nodig hebt.

Ik vind ‘m echt super mooi en ben natuurlijk ook heel benieuwd of jullie nog zin hadden om naar m’n eerste video te kijken! Er zitten natuurlijk meer dan genoeg verbeterpunten in, maar hee, je moet ergens beginnen 🙂

 

Wat vinden jullie van deze highlighter? En heeft er iemand de video gezien?