zomer make-up

Beautybloggers zomer geïnspireerde make-up looks!

 

Een tijdje terug kreeg ik opeens een ingeving: hoe leuk zou het zijn om allemaal verschillende mooie looks van allerlei beautybloggers te zien! Toen ben ik het gaan organiseren, en zie hier het resultaat: prachtige looks van alle lieve, leuke en getalenteerde beautybloggers die mee hebben gedaan. O ja, ik doe zelf ook mee.

Dus neem lekker een kijkje en laat je inspireren door al deze prachtige looks! Boven alle foto’s staat een linkje naar de blog van de maker van deze look. Op hun blog kun je hun look, de achtergrond en alles wat daarbij hoort uitgebreider bekijken.

 

zomer make-up

IMG_8687

Zelf heb ik dus ook een steentje bijgedragen!  Qua ooglook vond ik een sunset-achtige look wel mooi. Wilde ik al een tijdje eens proberen! Een mooie glow hoort er ook bij, doet mij in ieder geval wel aan zomer denken. Maar genoeg over mij!

 

An van Beautybyan

Deze knappe dame is An! En die nude lipkleur staat geweldig. Een mooie warme look, de ooglook ben ik trouwens ook fan van.
zomer look

Ik wil ook zulke nagels. Go An!

 

Lariesa van The Beautynerd

Deze lieve getalenteerde dame doet ook gezellig mee! Op haar blog kun je haar look nog uitgebreider bekijken en erover lezen. Ik zeg doen!

 

thebeautynerd.nl zomer make-up

zomer make-up

En naast dat ze zo lief is ziet ze er natuurlijk ook geweldig uit!

 

 

Marjolein van Mjasbeautycupboard

Nog zo’n leuke dame die ook enthousiast meedoet! Ik zie lekker vrolijke warme kleuren, zomers en ik word er blij van.

Zomerlook 3

Zomerlook 4

Er blijven maar leuke dames en mooie looks voorbij komen!

 

 

Iris van Glitters x Gore

Van deze schat wist ik al dat ze mooie en creatieve looks maakt, en ook niet bang is voor wat opvallendheid. Daarom vind ik het zo leuk dat Iris ook mee heeft gedaan! Als je je wilt verdiepen in deze look, is een kijkje nemen een goed idee.

13569953_1052937948123329_1683382404_o 13518018_1052938068123317_1878627581_o

Hello pretty!

 

 

En dan last maar zeker niet least:

Esther van Essiness

Vrolijke kleuren, knappe dame en make-up on fleek! Esther is er ook bij. Bij haar kun je ook een kijkje nemen.

EssinessZomerlook10 EssinessZomerlook61

 

I like, I like!
Iedereen die mee heeft gedaan: heel erg bedankt! Echt ontzettend leuk om op deze manier samen te kunnen werken en al die verschillende inspiratiebronnen te kunnen laten zien. Hopelijk zijn alle lezers ook geïnspireerd!

Wat vind jij onmisbaar voor een zomer make-up look?