Achter het scherm | van Android meisje naar iPhone & wens me succes

 

Jaa, vrijdag! Ik mag vandaag weer lekker over m’n leven gaan kletsen. Terwijl jullie dit artikel lezen ben ik vandaag iets engs aan het doen.

 

IMG_0031

 

Zoals altijd, de selfie. Dit keer is die gemaakt met m’n gloednieuwe iPhone 6S! In rosé goud uiteraard, ik moest wel voor de cliché kleur gaan.

Hiervoor heb ik altijd Android telefoons gehad, waar ik nog steeds bij zweer. Apple producten en zo ook de iPhones, zijn op zich kwalitatief, maar ik vond de prijzen altijd uit verhouding. Voor de helft van het geld heb je een Android toestel die net zo goed is. Toch heb ik me voor een keertje laten verleiden door de iPhone. Gewoon omdat ik het een keertje wilde. Ik moet toch ook eens beleven hoe een andere telefoon is? Dus na 10 jaar Mariska’s-mobiele-telefoon-historie is er toch een iPhone in m’n leven gekomen.

 

IMG_0150

 

Meteen met m’n vieze vette vingers aan gezeten, vanzelfsprekend.

 

IMG_0154

 

Jullie weten natuurlijk wel hoe een iPhone eruit ziet, maar ik wilde gewoon even showen.

Ik ben meteen fan jongens. Hij is zo mooi, en hij werkt zo fijn. Ik voel me nu eigenlijk wel neutraal in de Apple vs Android strijd. Ik ben gewoon fan van alle telefoons, zo lang ze maar mooi zijn. Het enige wat ik minder vind aan m’n iPhone is dat ‘ie niet waterdicht is, wat m’n vorige toestel wel was. Moet ik opeens weer op gaan letten dat ik m’n telefoon niet verzuip.

Genoeg technisch geklets, da’s toch niet mijn sterkste kant. Op het moment dat jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk naar de matching dag van m’n nieuwe opleiding. Tegenwoordig is dat een verplicht onderdeel voor toelating tot een opleiding. Ik ga dus lekker een dagje naar school en potentiële klasgenootjes ontmoeten.

Klinkt super leuk, ik vind het super eng. Spannend. Ergens vind ik het ook wel leuk, natuurlijk. Maar na meer dan een jaar met een angststoornis thuis te hebben gezeten is het … ja … ik word er in ieder geval vet zenuwachtig van. Dus ik hoop dat jullie mij misschien wel succes willen wensen! Of een beetje aan me denken. Als jullie benieuwd zijn laat ik volgende week vrijdag weten hoe het allemaal is gegaan. Je kan me ook stalken op Snapchat. Ik ga m’n best doen.

Zou je net als ik zenuwachtig zijn of juist niet? En heb je liever een Android of Apple telefoon?

Posts created 884

40 gedachten over “Achter het scherm | van Android meisje naar iPhone & wens me succes

 1. Ik heb nog nooit een Iphone gehad eigenlijk, heel veel andere soorten maar voor deze ben ik nog niet gezwicht! 😉 Heel veel succes vandaag gewenst meid! Het gaat zeker goed komen! ^^ -x-

 2. Eerst en vooral: ik denk aan je, Mariska! Veel succes! En iPhone’s zijn fantastisch volgens mij. Ik heb er ook eentje, maar dan in het zilver.

 3. Ik snap dat het voor jouw een extra spannende dag is. Een angststoornis is niet niks i know it.

  Mooi de Iphone, ik heb nog steeds de S4 haha.
  Succes vandaag!

 4. Logisch dat je er zenuwachtig van word maar het gaat erom dat je het doet, dat zegt heel wat over jou als persoon! Heel knap! Succes vandaag. <3 En oh ja, mooie telefoon hoor haha! xD

 5. Tuurlijk is dat spannend! Ik hoop dat je berichtje nog bereikt vandaag. Om even succes te wensen!

  Ik vind je iPhone heel mooi. Ik ben zelf onwijze Apple fan. Bij mij werkt alles met elkaar alles op mijn iPhone staat ook op mijn Macbook/iPad/AppleTV. Een androit telefoon zou bij mij alles verstoren. Maar buiten dat ben ik heeeeeel dol op iPhone 🙂

  xo

 6. Succes vandaag! Ik heb nog gewoon een smartphone, en geen idee hoe anders een iPhone werkt dan een andere… ik zou best wel eens de verschillen willen weten eigenlijk.
  Maar hij is mooi!

 7. Ik heb zelf ook de roze iPhone en ben er dol op, zou echt niet anders meer willen. #teamiphone Heel veel succes op de matching dag, je gaat ‘t rocken! 🙂

 8. Oew succes vandaag! Ik snap dat het onwijs spannend is: ik had mijn matchingsdag afgelopen maart al maar als je er eenmaal bent is het onwijs leuk. Welke studie ga je eigenlijk doen?

 9. Wat spannend, succes! Oh en…wat een mooie telefoon! Ik wil hem ook zo graag, maar vind hem zo duur. Momenteel heb ik nog steeds de iPhone4 en die is echt aan vervanging toe

 10. Ik heb al enkele jaren een Iphone en moet zeggen dat ik geen andere smartphone meer wil. Apple heeft gewoon een supermooi interface en is gebruiksvriendelijk (voor de Iphones toch, met Macbooks heb ik meer moeite). Ik denk niet dat een ander merk nog een smartphone op de markt kan brengen waar ik meer door verkocht ben :p

 11. Heel veel succes vandaag! Nu ben ik jaloers ik wil ook de rose iphone, ik heb de zilveren haha. Ik had vroeger altijd een samsung, maar sinds een paar jaar heb ik iphone en wil ik geen samsung meer.

 12. Waarschijnlijk heb je het al achter de rug nu, hopelijk is het meegevallen en heel leuk geweest! Tof dat je voor de iPhone gegaan bent, ik heb nooit een ander merk gehad en ben super tevreden!

 13. Sinds december heb ik een roze IPhone 5c. Na al die tijd Samsung heb ik mijn trots laten vallen en ben toch overgestapt. Ik wil niet meer terug nu haha! I love Apple

 14. Welkom bij de iPhone club;-) Ik wou eerst ook voor roségoud gaan, maar heb toch maar voor goud gekozen. Ook erg mooi.
  En hopelijk is het goed gegaan gisteren en heb je het leuk gehad tijdens de matching dag!

 15. Benieuwd om te lezen of het goed gegaan is! En ik zit nog steeds in Team Android. Ik zou wel graag een iPhone willen — al was het maar om het allemaal eens uit te testen, maar vind ze zo duur…

 16. Ik heb al jaren Apple producten en Ik wil nooit meer iets anders. Ik ben ook geen technisch hoogstandje en bij Apple hoef je dat ook niet te zijn. De producten zijn super gebruikt vriendelijk en makkelijk in de omgang. Alleen de prijzen….. dat vind ik wel jammer. Het hoeft toch allemaal niet zo duur? Apple doet de producten nooit in de aanbieding. Kleine tip: in januari heeft de Media Markt vaak een aanbieding. Zij betalen de BTW op alles! Dus kun je een mooi Apple product scoren met 21% korting. Scheelt best veel op een laptop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven