shoplog DM düsseldorf

Düsseldorf shoplog | beauty, fashion & vreten

 

Voor mij een beetje onverwacht, maar wél geweldig: ik heb een dagje geshopt in Düsseldorf! Ik was wel eerder in Duitsland geweest, maar in Düsseldorf dus nog niet. En ja, je kan er geweldig shoppen. DM stond sowieso nog op m’n to-do-list en er zijn ook gewoon zo veel andere geweldige winkels. Ik laat mijn nieuwe aanwinsten zien!

Ik begin eventjes met de beauty producten.

 

shoplog DM düsseldorf

 

Bovenin zie je een make-up remover. Ik heb daar nog niet zo veel verschillende van getest, dus ik heb deze eigenlijk maar random in m’n mandje gegooid. Dat glazen potje met groene dopje is geen nagellak, dat is een vloeibare highlighter/bronzer. Beetje goud achtig, ik denk dat ik eens ga proberen om deze met een matte foundation te mengen. Kijken wat er gebeurt. Nog een P2 lipstick, een waterproof mascara, een blush, en nog een highlighter van P2. Die higlighter ga ik gebruiken om een DIY pizza higlighter te maken. En ten slotte nog van die driehoek-sponsjes.

 

shoplog dusseldorf

 

Dat schattige tasje met cupcakes en koekjes erop is een nagelverzorging reissetje. Die heb ik niet zelf gekocht, maar van m’n zusje gekregen. Die zag ‘m liggen en vond het perfect voor mij! En daar geef ik haar helemaal gelijk in. Ook heb ik nog 2 make-up organizer laatjes gekocht, concealer sponsjes en een body spray met gouden glitters. En ja, die heb ik alleen gekocht omdat er gouden glitters in zitten.

 

IMG_0101 (2)

 

Zo kun je de glitters van de body spray nog wat beter zien, en de inhoud van het nagelverzorging reissetje.

In Düsseldorf zit natuurlijk ook een Primark. Eigenlijk kom ik in Nederland zelden tot nooit bij de Primark, dus ik besloot maar om naar binnen te gaan.

 

IMG_0103 (3)

 

Behalve dit geweldige Game of Thrones shirt en deze enkellaarsjes voor maar €9 heb ik ook nog wat losse dingen als sokken en een basic shirt gekocht, maar die vond ik niet zo enorm interessant staan op een foto.

Maar vreetzakjes zoals ik -die zich even niet zo goed aan hun dieet houden, shit- moeten ook wat eten. En nog meer eten kopen om mee te nemen. Vandaar.

 

IMG_0113 (2)

 

Van links naar rechts: Kinder reepjes met een Duits voetbalplaatje op de achterkant. Want hee, EK. Marshmallow fluff. Vet lekker. Een mix voor Maulwurf kuchen, een Duitse taart met chocola en banaan. Maulwurf Kuchen betekent vrij vertaalt ‘gooi het in je bek-taart’, wat ik hilarisch vind.  Soft muffin cookies, die van een Nederlandse bakkerij blijken te zijn. Een dikke pot Nutella, wederom in Duits voetbalthema. En Double Stuffed Oreo’s!

Dus. Ik kan qua calorieën wel even vooruit. Qua kleding en cosmetica ook wel, trouwens. Het was een super leuk dagje en ik ben echt zó dik tevreden over alles wat ik gekocht heb.

Van welke make-up items zouden jullie nog een review willen zien? 

Posts created 891

43 gedachten over “Düsseldorf shoplog | beauty, fashion & vreten

 1. Ben wel benieuwd naar die P2 lipstick en de mascara! Oeehoe een en wat een boel lekkers zie ik op die laatste foto. Wow, dubbele oreo’s? Die heb ik echt nog nooit gezien!
  Ik wil ook shoppen in Duitsland. Oh, en de DM drogist leeglopen, hihi.

 2. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben heel benieuwd naar die make-up organizer. Hoe duur was die? In Nederland vind ik ze nogal prijzig namelijk 🙂

  xxx

 3. Al dat eten, zoooo lekker! Ik hou van winkelen in Duitsland, ik woon lekker dicht bij de grens dus we gaan regelmatig naar de DM of naar zo’n mega grote shopping mall in Oberhausen. Ik vind ‘t veel leuker om daar te winkelen dan hier, zoveel leuke en andere spulletjes!

 4. Oké ik zie glitters :’D haha ik zou die body spray ook zo in mijn mandje hebben gegooid hoor!
  Leuke (en lekkere) spullen heb je gekocht zeg, het is toch fijn om soms even in Duitsland te shoppen, moet ik ook weer eens een keer doen ^^

 5. Leuk! Ik ga binnenkort ook shoppen in Duitsland, is toch net wat leuker dan hier in Nederland!
  Het shirt vind ik echt geweldig! Maar stiekem heb ik die zelf ook haha

 6. P2 heeft altijd van die mooie producten voor weinig geld. Ik ben verzot op hun uitdraaibare kohlpotloden voor op mijn waterlijn. Die is echt perfect!

 7. Echt een feestje om te shoppen in Duitsland he? Leuk om te zien dat je ook eten hebt gekocht in Duitsland, dat doe ik ook altijd even als ik in Duitsland ben.

 8. Wat heb je veel leuke dingen gekocht. Ik ben erg benieuwd naar de bodyspray met gouden glitters. Ik ben ook zo iemand die die alleen zou kopen omdat er gouden glitters inzitten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven