zwarte make-up

Nieuw | Zwarte make-up

Nieuw | Zwarte make-up

Een zwarte smokey-eye als ooglook hebben we allemaal wel eens gezien. De laatste tijd zie ik steeds meer zwarte make-up, en dan bedoel ik niet voor op de ogen. Wat vinden we daar nu van?

 

zwarte make-up

 

Zwarte lippen

Niet erg lang geleden heeft Kylie Cosmetics een lip kit in het zwart uitgebracht: Dead of knight. Een intens zwarte kleur. Ook deze kleur was net als de anderen snel uitverkocht. Wat zou het charme van zwarte lipstick zijn? Misschien omdat het opvallend is, maar zwart toch een neutrale en makkelijk te combineren kleur is. Of zou het toch gewoon te maken hebben met de naam achter dit merk?

 

No Title

No Description

 

 

Colourpop heeft in ieder geval ook een zwarte lipstick, en zelfs een zwarte lipliner: Bull Chic. Hoewel deze niet uitverkocht is, lijkt ik toch vaker dan voorheen zwarte lipsticks te zien. Met een kleur als zwart op je lippen is een lippotlood trouwens wel heel handig; het valt met zwart namelijk veel sneller op als je een foutje maakt met aanbrengen of het net niet helemaal netjes zit. De Colourpop Bull Chic Lippie Stix en en Pencil kosten beiden $5 per stuk.

Zwarte lipstick bestaat natuurlijk al veel langer, maar is vooral bij andere subculturen populair geweest. Niet echt een mainstream populair dingetje. Toch lijkt het zwarte allemaal weer wat populairder te worden. In combinatie met de metallic lipstick trend zie ik ook meer ongebruikelijke kleuren terugkomen. En niet alleen voor op de lippen, want er is ook iets anders nieuws gespot wat zwarte make-up betreft:

 

Zwarte highlighter

Het lijkt er dus op dat Jeffree Star een zwarte highlighter uit gaat brengen. Ik houd wel van dingen die anders en vernieuwend zijn, maar ik ben hiermee toch bang dat het er gek uit gaat zien. Hoe ga je dit in godsnaam goed blenden?

 

No Title

No Description

 

 

Misschien werkt dit wel goed als je als een zwart figuur geschminkt bent en een bijpassende highlighter wilt hebben. Op een verkleedfeestje ofzo. Voor die ene keer per jaar vind ik het wel een grote investering om een zwarte highlighter te gaan kopen. Daarom ben ik eigenlijk wel héél erg benieuwd naar hoe deze highlighter gebruikt gaat worden. Maar eerst maar eens wachten op een release datum.

Gek eigenlijk, dat zwart in de fashion wereld een super neutrale kleur is, en in de make-up wereld juist een heel opvallende kleur kan zijn.

Zou jij zwarte lipstick of highlighter dragen?

 

 

 

Posts created 891

38 gedachten over “Nieuw | Zwarte make-up

 1. Wat gek! Vooral die highlighter. Ik zou het persoonlijk niet dragen. Maar ik vind dan weer wel dat zwarte lipstick mooi staat bij sommige mensen, of dat bij mij het geval is, denk ik niet. Maar ja!

 2. Zwarte lipstick vind ik eigenlijk best tof, maar of het mij staat weet ik niet. Ik zou het wel best willen proberen. Een zwarte highlighter lijkt mij vooral geschikt voor een wat donkerdere huid, misschien dat je het dan nog kunt blenden als de pigmentatie niet te heftig is? Ik denk dat er bij mij zwarte of grijze vegen over zouden blijven haha.

 3. Zwarte highliter? Nee, ik denk niet dat ik me daar aan zou wagen. Ook niet aan zwarte lipstick trouwens 😉 Doe mij maar lekker naturel haha.

 4. Ik vind dat het bij bijvoorbeeld Kylie supertof staat, maar ik zou het zelf voor geen goud willen dragen, haha. Doe mij maar wat kleur!

 5. Ik vind zwarte lipsticks (in sommige gevallen) bij andere meiden wel mooi, maar bij mezelf zie ik het niet snel gebeuren.. vooral omdat ik héél wit ben haha. Ik heb overigens wel KyMajesty besteld en die is ook behoorlijk donker.

  Die highlighter vind ik wel echt een beetje gek. Wat jij al zegt, hoe ga je dat mooi kunnen blenden haha. Leuk voor een feestje ofzo maar voor een alledaagse look zie ik het niet snel gebeuren. :p

 6. Mooi die laatste zin. Inderdaad wel grappig dat zwart in kleding soms als saai wordt gezien en zwart in make-up te heftig. Zwarte lipstick vind ik sommige meiden wel goed staan. Zelf zou ik het niet zo snel dragen. Zwart highlighter klinkt heel apart en ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat dat mooi zal zijn:-O

 7. Stiekem vind ik zwarte lipsticks mooi! Zelf zou ik het wel niet dragen denk ik ;). Maar een zwarte highlighter? Dat is wel wat raar , haha x

 8. Oeh nee zwarte lipstick is denk ik toch te heftig hoor voor mij! Maar voor speciale thema’s zou t wel kunnen 🙂 Zwarte hightlighter hahahaha, ben benieuwd hoe t dan moet gaan shinen als t zwart is. :’)

 9. Naar het resultaat van de zwarte highlighter ben ik wel erg benieuwd. Vind het een beetje moeilijk om me dit voor te stellen haha. Zwarte lipstick vind ik niet lelijk maar zou het niet bij mezelf doen.

 10. voor mij niets maar zwarte lipstick ziet er bij sommige echt nice uit, zwarte highlighter weet ik niet.. lijkt mij dan dat je alleen van die rare vegen krijgt >_<

 11. Oeh heftig! Tof artikel ben heel erg benieuwd naar de highlighter als in oogschaduw, maar zwart als highlighter op mn gezicht vind ik toch echt te ver gaan, hihi.

 12. Leuke post! Ik vind zwart bij sommige mensen geweldig staan. En respect als je het durft! Ik draag zelf bijna nooit lipstick, dus rood is al opvallend. Dan is zwart voor nu nog een stapje te ver :p
  Liefs xxx

 13. Oh ja hoor. Ik droeg een tijd zwarte lippenstift. En nog steeds zou ik dat doen. Als ik maar iets vond dat heel goed de hele dag blijft zitten. Want als het iets vervaagt, zie je het natuurlijk wel meteen. En ik ben weer niet iemand om het de hele tijd bij te houden. Maar jep… zwarte lippenstift en ogenschaduw.. ik houd er van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven