Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer Palette review

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette | review & look

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette | review & look

Lang maar vooral heel ongeduldig heb ik erop zitten wachten: het Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette! Het was niet makkelijk. Ik moest van te voren klaar zitten en binnen 1 minuut het palette bestellen, anders was ‘ie uitverkocht, maar het is gelukt.

 

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer Palette review

 

Ziehier, het nieuwste juweel in de familie: Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette. Volgens mij heeft Jeffree Star dit palette vernoemd naar het eerste muziek album dat hij ooit gemaakt heeft. Ja, Jeffree Star maakte ook ooit muziek. Maar nu maakt ‘ie geweldige make-up . Go Jeffree.

Ik blijf het zo gaaf vinden dat in de poedertjes het Star-logo zit. Die zit ook in Skinfrost, de highlighters, maar die laat ik binnenkort zien, hehe.

 

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette review

 

Veel opvallende kleurtjes, is het eerste wat je waarschijnlijk denkt. Als je eenmaal het palette gaat gebruiken vind ik dat eigenlijk wel meevallen. Ja, het neon roze is opvallend, en de blauwgroene kleur Expensive valt ook wel op, maar de rest is eigenlijk heel goed te verwerken in looks die niet per sé voor carnaval gebruikt hoeven te worden.

Na alle geruchten over dit palette, en ook doordat Jeffree Star zelf super kieskeurig is over de kwaliteit van make-up, had ik echt, extréém hoge verwachtingen. Die swatches maken vond ik daardoor best wel spannend. De pans (oogschaduwvakjes) zijn trouwens verschrikkelijk groot. Echt 2-3x zo groot als in een normaal oogschaduwpalette.

 

IMG_0065

 

Geen enkele kleur heeft me teleurgesteld. Allemaal zijn ze echt heel sterk gepigmenteerd. Zo sterk zelfs, dat je een witte kleur zónder primer of basis heel sterk op m’n huidskleur terug ziet. En toen was ik wel heel enthousiast om die look te gaan maken.

 

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette look

 

Ik moést wel voor Expensive gaan. Turquoise is m’n lievelingskleur. En het goud vond ik daar zo goed bij passen! Met wat bruintintjes in het palette heb ik deze look afgemaakt.

 

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette review

 

Dit palette biedt zo veel mogelijkheden! Normaal gesproken doe ik eigenlijk maar 1 look met een nieuw palette, maar met dit palette wil ik er eigenlijk nog wel meer laten zien. Zouden jullie het leuk vinden om meer looks met dit palette gemaakt te laten zien?

Het Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette heb ik bij op de site gekocht en via Shipito naar Nederland laten sturen. Jeffree Star Cosmetics verzendt wel naar Europa maar via Shipito kan je makkelijker douanekosten vermijden. De prijs van $45 dollar vind ik dit palette meer dan waar! Zó goede kwaliteit en veel product. Ik ben helemaal blij!

Er komt in de herfst trouwens een nieuw palette van Jeffree Star uit!

Welke kleuren vind jij het mooist?

Posts created 878

51 gedachten over “Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette | review & look

 1. Ola Girlllll! Great review as always! Ik vind die goudkleurige kleur heel mooi, de neon roze en die expensive kleur vind ik ook heel nice!
  Bay the way de palette ziet er gorguess uit! Love It!!?

  Have a beautifull week Girl!
  Liefs, Miss B.

 2. Ik twijfelde of ik deze zou kopen. Op het eerste gezicht lijken de kleuren inderdaad kleuren voor carnaval. Maar als ik zo naar de swatches kijk dat valt dat hartstikke mee! Bedankt voor de review! Ik heb even gespiekt en je kunt het palette gewoon nog bestellen op de site van Jeffree 😉 -x-

 3. Snap dat je dit palette graag wilde hebben, het is prachtig! Er zitten echt hele mooie kleuren in. De look is weer heel mooi en ik zou het leuk vinden om meer looks te zien met dit palette.

 4. Wat een pigment zeg.Vind het zeker mooi al is mijn eerste indruk van het pallette dat jet ietswat kinderlijk is. Zie m zo al bij de intertoys liggen.

 5. Oeeh zo Nice! Ik wilde eigenlijk een highlighter bestellen… Uitverkocht! Dit palette ziet er in ieder geval veelbelovend uit! Echt top kwaliteit 🙂

 6. Heel mooi palette! De turquoise kleur is echt prachtig zeg, dus ik snap dat je daarvoor bent gegaan tijdens het maken van de ooglook. Uiteraard zal ik het leuk vinden om meer looks te zien!

 7. Wat een gaaf palette zeg!

  Ik heb trouwens een vraagje over shipito, hoef je bij shipito nooit invoerkosten te betalen of heb je gewoon vaker geluk met dat? Ik wil namelijk echt een keer iets bestellen van colourpop maar ik vind het een beetje jammer om zoveel invoerkosten te betalen!

  1. Ik heb met Shipito nog nooit invoerkosten gehad. Met Colourpop kom je ook niet heel snel aan heel hoge waardes.

 8. Wat ziet het palette er prachtig uit! Ik heb het al voorbij zien komen bij Nikkietutorials (ook echt wat voor haar)! er zitten mooie kleuren bij maar het zou denk ik niet iets voor mij zijn. Jou staat het heel mooi! Die dingen zijn altijd zo snel uitverkocht echt niet normaal

 9. Wat een mooie pigmentatie komt ervan het palette af. En je look is echt super mooi! Alleen twijfel ik om dingen te kopen van JS, hij is een week geleden heel onbeleefd geweest tegen customers en bloggers. Zoals hij wel vaker doet.

  1. Ja, ik praat het zeker niet goed. Maar het is gewoon moeilijk om een persoon die je alleen over social media hebt gezien te beoordelen. Ik koop het omdat ik het mooi vind en ook niet denk dat het een door en door slecht mens is 🙂

 10. Wat een prachtige kleuren! Ik vind op je arm de gouden kleur echt prachtig maar als ik dan de turquoise kleur in de look zie is die ook wel echt heel erg mooi! Al zou ik niet zo snel zoveel geld uitgeven aan een oogschaduw palette, hij is wel echt heel erg mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven