Budget koopjestips | Make-up & beauty accessoires

Budget koopjestips | Make-up & beauty accessoires

Ja, ik houd van kopen. Ik beschouw shoppen als mijn tweede grootste hobby. Vaak houd ik van dingen die net een beetje apart zijn, maar soms is iets ook gewoon super handig. Wel zo leuk als die dingen ook nog eens betaalbaar zijn, toch? Kwalitatieve basics voor een lief prijsje neem ik ook graag mee.

Lipbalsem met een bloemetje

Ten eerste vind ik deze lipbalsem helemaal geweldig. Zelf heb ik er hier ook eentje besteld. Gewoon omdat het er gaaf uitziet en omdat je met lipbalsem eigenlijk niet verkeerd kan gaan.

 

No Title

No Description

Brushguards

Dan nu iets dat voor mij de ontdekking van de eeuw is: brushguards. Brushgards zijn een soort elastische netjes die je om je make-up kwasten heen doet, om de haren bij elkaar te houden. Zo behoudt je kwast na het wassen z’n vorm. Voor als mijn uitleg nou echt te pauper was: het plaatje biedt verduidelijking.

No Title

No Description

 

Tadaah! Deze handige dingetjes zijn echt ultra goedkoop. Hier gewoon voor 90 cent inclusief verzending.
Trouwens, als je gewoon ‘brushguards’ in Google in gaat typen kom je op een bepaald auto-onderdeel uit. Dus als je gaat zoeken: typ even ‘make-up brushguards’.

 

Goedkoop maar goed contour palette

Ik zie zo vaak dat mensen op zoek zijn naar een fijn en goedkoop contour palette! Ik heb 2 tips voor je: E.L.F. en Makeup Revolution. Allebei merken die echt niet onderschat moeten worden. Ze zijn goedkoop, maar de kwaliteit heeft me nog nooit teleurgesteld. In tegendeel, ik ben altijd heel blij met deze merken! Je hoeft niet meer verder te zoeken naar een budget contour palette: je vindt ze hier (E.L.F.) en hier (Makeup Revolution).

No Title

No Description

 

Van het merk E.L.F. vind ik vooral de kwasten ook echte aanraders. Goedkoop en fijn, meer valt er niet over te zeggen. Wat Makeup Revolution betreft zijn de oogschaduw palettes echt ontzettend mooi.

 

Kwasten met een mooi kleurtje

Ook voor kwasten met een leuk kleurtje heeft mama internet altijd wel een oplossing. Een budget oplossing zelfs! Kleurtjes zoals deze.

 

No Title

No Description

 

Deze kwastenset kan je hier vinden. Kost je maar een euro’tje of 8, inclusief verzending. Netjes, toch? Er zijn natuurlijk ook andere kleurtjes.

 

Goed dekkende concealer

Oké, dit is niet een súper goedkope tip, maar duur is het zeker niet. De NYX HD concealer wand is toch wel de meest dekkende betaalbare concealer die ik ken. Tuurlijk, merken als Essence hebben veel goedkopere concealer, maar die dekken toch echt een stukje minder. Heb je net als ik dikke donkere kringen? NYX HD concealer. €6,95 bij Douglas.

 

 

No Title

No Description

Acryl lipstick organizer

Er zijn in de winkels wel wat acryl make-up organizers te vinden voor een paar euro, maar dat zijn meestal van die kleintjes. Nu heb ik dan toch voor €3 inclusief verzendkosten een acryl lipstick organizer gevonden voor 24 lipsticks. Yes!

No Title

No Description

Met dit soort koopjes kan het eigenlijk bijna niet mis gaan.

Welk budget koopje vind jij het leukst?

 

Posts created 878

32 gedachten over “Budget koopjestips | Make-up & beauty accessoires

 1. Heerlijke koopjes. Daar hou ik ook altijd van. En ik ben ook fan van Makeup Revolution! Van Elf heb ik pas 1 product, maar die bevalt wel goed.

 2. Ik gebruik al een tijdje een plastic make-up organizer voor mijn dagelijkse make-up. Enorm handig! Zeker voor bijvoorbeeld je favoriete lipsticks.

 3. Wat een heerlijke koopjes! De lippenbalsem ziet er zo leuk uit, alleen daarom zou ik hem kopen. Brushgards kende ik nog niet, lijkt me erg handig. Oeh en die acryl lipstick organizer kan ik ook wel gebruiken.

 4. Die lippenbalsem heb ik ook nog in een winkelwagentje zitten! Zo leuk!
  Die netjes voor je kwasten zijn echt een enorm slimme uitvinding! Daar ga ik ook nog even voor kijken. Dankjewel voor die tip!

 5. Die lipbalms met bloemetjes trokken gelijk mijn aandacht. Wat een leukerds!! Echt zo’n blijmaker vind ik dat, hihi. Die organiseren voor lipsticks is ook erg handig zeg! Misschien dat ik ook een keer zoiets ga aanschaffen, koop nu namelijk ineens steeds meer lipsticks. 🙂

 6. Ik dacht dat je alleen maar High End producten gebruikt. Dat is wat ik lees van comment dat je bij mij achterlaat. 😉 Fijn om te weten dat goedkope producten ook wordt gewaardeerd. 🙂

  1. Ik koop wel vooral high-end producten, maar als er een goed budget artikel te vinden is voel ik me daar niet te goed voor hoor 😛

 7. Wow die lippenbalsem is zooo mooi, ben heel benieuwd hoe die in het echt eruit ziet. Als dat net zo is als op het plaatje is het wel echt een eyecatcher!

 8. Mooi die brushguards, zo hou je je kwasten heel netjes. Ook zo een houder voor alleen lipsticks is super handig! Ik heb van die plastic houders maar die zijn gevarieerd, deze is zeker top voor lipsticks.
  Ik vind alles leuk en wat een vondst, die lippenbalsem met een bloemetje erin!

 9. Ooh die lippenbalsem ziet er zooo leuk uit! ^^ & Dat lipstick organizer bakje lijkt me erg handig! Ik vind die dat je in de winkel kan vinden ook altijd te klein, toch om al mijn lipsticks in te krijgen ;). x

 10. Oooh de lippenbalsems zien er erg leuk uit! Supervrolijk!
  Van die lipstick organizers wilde ik eerst ook hebben, maar ik vind ze allemaal te klein (vooral in de winkel inderdaad), dus kwam ik bij Action een doorzichtige theedoos tegen, heb de deksel eraf gesloopt en voila plek voor 54 lipsticks. Maakt mijn leven een stuk makkelijker haha

 11. Ik houd zelf ook zo van Make-Up Revolution! E.L.F heb ik nog niet geprobeerd, maar staat hoog op mijn verlanglijstje (zeker de Nars dupe met blush en bronzer in een).
  De lipbalsems met bloemetjes zag ik gisteren op internet langs komen. Er zitten blijkbaar allerlei slechte chemicaliën in… Misschien dat dat niet waar is (geloof niets meteen wat op het internet komt) maar ik zou wel even opletten! En een gewaarschuwd mens telt voor 2 🙂
  Liefs xxx

 12. Ahhhh leuk! Ben vooral benieuwd naar die netjes voor je kwasten, die haartjes die overal naartoe springen zijn zoooo irritant. Niet dat je er veel last van hebt, maar het is gewoon niet mooi 🙁 haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven