Achter het scherm | Blogstorm op komst

 

 

Het is weer vrijdag! Tijd om het te hebben over dingen die er hier achter het scherm gebeuren. Of staan te wachten, in dit geval.

 

IMG_8277

 

Voor de verandering eens een blije foto. Soort van. Ik ben nog steeds heel blij met m’n ringlamp en nieuwe camera! Dat in ieder geval. Maar er zijn wat veranderingen op komst, en daar wil ik jullie graag van op de hoogte brengen.

Youtube kanaal
De plannen om een Youtube kanaal te beginnen worden steeds concreter! Ik verwacht/hoop over een week jullie te kunnen verrassen met m’n eerste video. Laat ik dan ook maar meteen verklappen waar die video over gaat: de nieuwe Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter! In de kleur Peach Goddess.

Voor video’s maken heb ik nog niet echt een schema, eerst maar eens kijken hoe lang het allemaal duurt om alles in elkaar te zetten. Ik hoop 1 video per week te kunnen maken. Ik ga trouwens in het Engels Youtube’en, omdat het me toch heel leuk lijkt om mensen overal en van veel meer verschillende plekken video’s te kunnen laten zien.

Wat betekent dat voor m’n blog?
Ik blijf gewoon bloggen. Waarschijnlijk ga ik 1 dag in de week minder bloggen (6 artikelen per week in plaats van 7). Elke dag een artikel begint een beetje gek te worden. Ook als ik geen Youtube video’s ging maken, zou ik alsnog een dagje minder zijn gaan bloggen. 1 dagje in de week rust mag ook wel.

Video’s gaan voor mij NIET blogartikelen vervangen. Als ik over een product of een make-up look een video maak, zal ik daar waarschijnlijk ook een artikel over maken, maar dat is dan ook echt een volledig artikel met foto’s. De video zit er als extraatje bij, dan kun je het product of waar het ook over gaat beter bekijken. Maar als je gewoon ouderwets van geschreven artikelen houdt, geen zorgen. Die blijf ik gewoon 6x in de week maken.

 

DSC_2224

 

Dit shirt. De behoefte om dit shirt even te laten zien was gigantisch. Vinden jullie ‘m net zo leuk als ik? Misschien wel leuk voor een zomerse outfit-blog.

De spullen uit de mega shoplog beginnen binnen te stromen, dus jullie kunnen binnenkort een hoop reviews van mooie producten verwachten!

Verder ben ik eigenlijk wel benieuwd. Wat voor soort updates van mij lezen jullie het liefst? Persoonlijke updates over m’n dagelijks leven en alles wat daarbij hoort, hoe het met mij gaat, of een fotodagboekje. Misschien vinden jullie juist updates over m’n blog zelf en hoe ik dat allemaal doe het leukst. Laat het me weten! Ik vind het altijd ontzettend leuk om reacties te krijgen, en ik hoor al helemaal graag wat m’n lezers het liefste zien!

Als je het leuk vindt om mijn leven een beetje te volgen, kan je me op Snapchat volgen. Meestal laat ik het daar zien wanneer ik nieuwe make-up binnen heb of wanneer ik jaloersmakend voedsel aan het eten ben. Je kan me vinden op Snapchat onder de naam matteshimmer .

Wat voor updates over mij lezen jullie het liefst?

Posts created 878

44 gedachten over “Achter het scherm | Blogstorm op komst

 1. Wat ben jij toch een topper ! Achter de schermen vind ik zo leuk, een kijkje in het leven van Mariskaaaa ! Ben benieuwd naar je eerste youtube & ik voel ook een collab ?

 2. Jeej een Youtubekanaal! Vet dat je het durft! Zou het ook heel graag willen maar kunnen is iets anders haha 😀 Ik vind je blogupdates altijd wel heel leuk 🙂

 3. Aaah tof dat je een YouTube kanaal gaat beginnen! Vind dat zó leuk. Ben super benieuwd naar je eerste video. Ik ga je zeker volgen wat dat betreft, hihi. Tof shirt ook, geniaal! :p

 4. Spannend! Ik ben benieuwd naar de Jeffree Star video. Met Engels bereik je waarschijnlijk ook nog meer mensen. Leuk!

 5. Ik vind het zo leuk dat je ook video’s gaat maken. Heel fijn dat je toch blogposts blijft schrijven van looks, ook als je er een video van maakt. Het shirtje is inderdaad te leuk om niet te delen!

 6. Yay, leuk dat je nu ook aan het YouTuben gaat! Ben zelf heel blij dat ik er mee begonnen ben (meer dan een jaar geleden), maar vind het wel jammer dat de videos zo weinig bekeken worden en dat het aantal followers maar niet stijgt. Heb zo’n beetje het gevoel dat er voor nieuwe YouTubers weinig plaats is op een martk die al zo verzadigd is.

  1. Vind ik lastig om in te schatten. Ik had dat idee namelijk ook met bloggen, dat dat een verzadigde markt is, die zelfs in populariteit daalt in vergelijking met Youtube, maar daar zit bij mij toch wel groei in. Maar goed, ik ga het meemaken!

 7. Wat leuk dat de planner concreter worden voor een YouTube kanaal, ben benieuwd naar de video’s die je daar gaat maken! Ik ben altijd dol op persoonlijke updates, een fotodagboekje lijkt me erg leuk om te zien op je blog!

 8. Wat leuk dat je nu een concreet idee hebt voor je eerste Youtube video! Ik ben benieuwd. Zelf wisselt het bij mij heel erg of ik liever video’s kijk of artikelen lees, het hangt een beetje af van mijn tijd, dus fijn dat de artikelen wel gewoon blijven. Ik vind deze rubriek altijd wel heel leuk op je blog, maar ik moet zeggen dat veel van je artikelen mij wel erg aanspreken!

 9. Achter de schermen vind ik altijd heel leuk. Dat t-shirt, ik had hem al gezien, hij is top!
  Slim om in het Engels te gaan YT…ik kan wel Engels maar ik zou de hele tijd naar woorden lopen te zoeken, leuk, ik kijk er naar uit!

 10. Wat leuk dat je begint aan Youtube! Ben heel benieuwd! Elke dag een artikel plaatsen is ook veel, een dagje rust kan zeker. En het shirt is leuk haha!

 11. Tof dat je ook een kanaal gaat beginnen! Ik heb nu een aantal video’s gemaakt en het is zo leuk. Pas op dus haha want het werkt verslavend 😉

 12. Persoonlijke verhalen en avonturen vind ik geweldig om op youtube te zien! ik ga ook steeds meer de persoonlijke kant op, vanavond kom ter ook weer een video bij mij online. Ik plaats er twee per week, dit gaat mij tot nu toe nog steeds goed af. veel succes meid liefs

 13. Je shirt is inderdaad wel erg gaaf! En leuk dat je aan Youtube gaat beginnen. Ik deel soms naast een artikel ook wel eens een filmpje en die koppel ik dan aan mijn artikel. Zo van, als je de prijs wilt weten dan ga je naar mijn blog en als je het filmpje wilt zien van hoe iets werkt dan ga je maar naar youtube :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven