Colourpop Brow Colour and Brow Pencil review

Colourpop Brow Colour & Brow Pencil review

Colourpop Brow Colour & Brow Pencil review

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat: nieuwe Colourpop items! Ik zweer bij de Dipbrow van Anastasia Beverly Hills en ben héél benieuwd of deze producten een waardige vervanger kunnen zijn.

 

Colourpop Brow Colour and Brow Pencil review

 

Dit zijn ze: de Colourpop Brow Colour, het potje, en de Colourpop Brow Pencil. Allebei zijn het vrij duidelijke producten: het potje is een soort Dipbrow/Pomade, en het potloodje is een uitdraaibaar potloodje. Heel simpel. Behalve 1 ding.

DRAAI HET POTLOODJE NIET TE VER OMHOOG. Je kan hem namelijk niét terugdraaien. Echt, waarom een potloodje in de 21e eeuw de techniek van het terugdraaien mist snap ik ook niks van, maar: draai hem niet verder omhoog dan nodig om te gebruiken.

Het dekseltje zit heel goed op het potje gedraaid. Ik heb net geen tang nodig om het open te krijgen.
Nu het dekseltje van het potje af is, ziet het er wel aan de lichte kant uit. Ik heb zowel de Colourpop Brow Colour als de Colourpop Brow Pencil in de kleur ‘Black ‘n Brown’ gekocht, de kleur die het dichtste tegen zwart aan het, maar niet helemaal zwart is.

De substantie in het potje ziet er chocoladebruin uit. Eigenlijk lijkt het op chocolademousse. Ik maak me zorgen. Is deze kleur wel donker genoeg? En niet te warm?
Colourpop Brow Colour Pencil Black 'n Brown swatch review
Boven: Colourpop Brow Pencil swatch
Onder: Colourpop Brow Colour swatch

 

Zoals je kunt zien is de kleur in het potje dus misleidend en zijn beide producten gewoon lekker donkerbruin. Omdat deze Colourpop Brow producten slechts $5 per stuk zijn, en de Dipbrow van Anastasia €20-30, was ik wel heel benieuwd: zou dit even goed kunnen werken?

 

Colourpop make-up look

 

Kijk eens, ik ben blij. Da’s een goed teken. Kijk en oordeel zelf; op deze foto heb ik m’n wenkbrauwen met de Colourpop Brow producten gemaakt. 

Ik ben in ieder geval blij met hoe deze spulletjes werken. Het potloodje geeft goed kleur af, en de Brow Colour (het potje) doet dat ook. Qua textuur is de Brow Colour wat meer crème-achtig dan Dipbrow van Anastasia waardoor die met het aanbrengen wat gladder is. Maar: deze wenkbrauwproducten blijven minstens net zo goed zitten als de Dipbrow. Ik denk wel dat de Colourpop Brow Colour & Pencil veel sneller op gaan dan Anastasia producten, er zit minder in en je gebruikt verhoudingsgewijs meer.

Deze producten zijn ook net zo dekkend als die van Anastasia. Ik heb namelijk stiekem van mezelf bijna helemaal geen wenkbrauwen en moet echt het grootste deel bijtekenen, dus dekking is voor mij wel echt een dingetje.

Al met al hebben deze producten van Colourpop m’n verwachtingen overstegen! Ze krijgen een gedeelde 1e plaats met de Dipbrow van Anastasia in m’n favorietenlijstje.

Wist jij al dat Colourpop ook wenkbrauwproducten heeft?

Posts created 891

32 gedachten over “Colourpop Brow Colour & Brow Pencil review

  1. Ik hoor zoveel goede verhalen over de producten van Colour Pop. Ook deze twee producten zien er goed uit. Jammer dat je de pencil niet terug kunt draaien!

  2. Yas! Een geode review over de wenkbrauwproducten van CP 🙂 Nu wil ik ze ook heel graag afschaffen maar ik heb écht geen idee welke kleur… En CP hun ‘website’kleuren misleiden nogal vaak vind ik.

  3. Heel mooi resultaat! Zelf ben ik wel altijd op zoek naar producten die iets minder dekking geven dus ik denk dat ik deze persoonlijk fijner zal vinden dan die van Anastasia!

  4. Oe weer iets van Colorpop voor op mijn wishlist. Binnenkort moet ik echt even gaan zitten voor een bestelling met shipito. Ik word hier zo hebberig van.

  5. Ik lees alleen maar goeie reviews over Colorpop! Je wenkbrauwen zien er goed uit, alleen jammer dat je het potloodje niet terug kan indraaien
    X

  6. Wat een mooi resultaat. Ik wilde dat ik mijn wenkbrauwen zo mooi bij kon tekenen haha. Ik heb al veel goede dingen gehoord over colourpop maar eigenlijk alleen over de lipproducten, ik wist niet dat ze ook dingen voor de wenkbrauwen hadden. Klinkt ondanks dat je het potloodje niet kan terug draaien als een fijn product 🙂

  7. Je wenkbrauwen zijn zo mooi! Ik ben enorm benieuwd naar de producten van Colourpop, hoor er bijna alleen maar goede dingen over 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven