plateau sneakers outfit

Outfit | liefde voor plateau sneakers

Outfit | liefde voor plateau sneakers

Naast make-up ben ik ook groot liefhebber van schoenen. Met name plateau sneakers. Voor vandaag laat ik een outfit met plateau sneakers zien, en een deel van m’n collectie.

 

plateau sneakers outfit

 

Naast m’n nieuwste paar plateau sneakers draag ik hier een trashed jeans van H&M en een top van Supertrash. Deze top heb ik voor het eerst aan, terwijl die al zo’n 2 jaar in m’n kast ligt.

Plateau sneakers, mensen, ik houd ervan. Ik ben niet zo’n lang mens, 1.66m, en deze schoenen helpen me toch een paar centimeter omhoog. Hakken vind ik geweldig, maar ik ben geen ster in op die dingen lopen. Dus: plateau sneakers.

 

platform sneakers outfit

 

Was het maar elke dag zulk stralend weer. Dit paar plateau sneakers heb ik voor €3 gescoord in een Facebook verkoopgroep. Ja, soms kom je daar een heel goed dealtje tegen!

Eigenlijk vind ik het best leuk om af en toe een outfit te laten zien. Poseren vind ik alleen een beetje lastig. De foto’s moeten door iemand anders worden gemaakt, want ik heb niet zo’n fancy camera afstandsbediening. Het is dus niet altijd handig, maar toch leuk om te laten zien. Tips zijn ook altijd welkom!

Dit is niet het enige paar plateau sneakers dat ik heb. Naast de sneakers op onderstaande heb ik er zelfs nog meer.

 

platform sneakers

 

De plateau sneakers van de outfit, nog een paar die ik van een andere lieve dame heb overgenomen, een paar van de H&M en het laatste kleurrijke paar, rechts onderin, heb ik in Valencia gekocht. Daarnaast heb ik nog de Puma Creepers, nog een paar van de H&M en nog een paar van Vans. Hee, je hebt nooit genoeg schoenen.

Ze zijn ook zo handig te combineren. Onder elke broek en zelfs onder een heleboel jurkjes en rokjes kunnen ze leuk staan. Makkelijk combineren scheelt weer nadenk werk; ik kan al lang genoeg peinzen over wat ik nou eens aan moet gaan trekken. Hoewel, nu moet ik tussen al deze plateau sneakers kiezen. First world problems.

Wat vind jij van plateau sneakers?

 

 

Posts created 891

34 gedachten over “Outfit | liefde voor plateau sneakers

  1. Ze lijken mij wel lekker lopen en ideaal, ik ben niet zo lang en hoge hakken, daar kan ik niet meer op lopen… zeker handig om ook wat langer te lijken!

  2. Ik vind ze bij heel veel echt goed staan, bij jou ook weer. Leuke en vrolijke sneakers trouwens! Ik vind zulke plateau sneakers echt niet bij mij staan heb ze een keer aangehad

  3. Gaaf zeg, die sneakers! Ik hield er nooit zo van, maar begin het echt steeds leuker te vinden. Inmiddels zou ik ze zelf ook wel dragen!

  4. Lekker zomerse outfit en super vrolijke schoenen! Poseren is ook wel lastig, ik raad aan om te staan, misschien een stukje lopen en een beetje nonchalant doen, alsof de camera er niet is, maar dat doe je hier al. 😉

  5. Ik vind dit soort sneakers ook echt heel erg leuk. De sneakers die jij aan hebt zijn echt gaaf: lekker zomers en ideaal voor op een festival (mits het niet regent, anders worden je voeten alsnog nat helaas).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven