Betaalbare dupes van high-end make-up producten

Betaalbare dupes

Lieve beautyliefhebbers, het leven is al duur genoeg. Met name het make-up leven. Er zijn ontelbaar veel prachtige make-up producten, maar niet iedereen kan alles kopen wat ‘ie ziet. Daarom dit artikel: betaalbare dupes van high-end make-up producten.

 

IMG_8977 (2)

 

MAC lipsticks, en dan met name de matte nude kleuren, zijn erg populair. Goed om te weten dat daar een dupe voor gevonden, is toch? Van Essence zelfs.

MAC Faux | Essence Cool Nude

 

No Title

No Description

 

De kleur Cool Nude van Essence is bijna identiek aan MAC Faux. Een erg goede dupe! Deze lipstick kost je maar €2,39. MAC Faux ben je daarentegen €19,50 aan kwijt.

Kylie Jenner | Colourpop

Vind je de lipsticks van Kylie Jenner toch wat te prijzig? Colourpop heeft mooie dupes. Colourpop heeft trouwens ook mooie dupes van Jeffree Star Cosmetics liquid lipsticks, maar eerst maar eens deze Kylie Jenner dupes. Ik kan je uit ervaring vertellen dat de Colourpop liquid lipsticks ook nog eens een geweldige prijs/kwaliteit verhouding hebben.

 

No Title

No Description

 

Colourpop liquid lipsticks kosten $6. Colourpop zelf verzendt dan niet naar Europa, maar met via Shipito is het wel te bestellen. Met verzendkosten meegerekend zal je zo’n €8 per liquid lipstick kwijt zijn. Kan ook goedkoper als je groter inkoopt, dat verschilt. Dat is toch wel andere koek dan het prijskaartje van Kylie Jenner Lipkits.

Jeffree Star Androgyny | Colourpop StingRaye

Over die Jeffree Star Cosmetics dupes. Ik heb het vermoeden dat ik tijdens mijn laatste Colourpop order een dupe van Gemini heb besteld, maar die order is er nog niet … to be continued. Ik kan je wel alvast zeggen dat de liquid lipstick StingRaye van Colourpop verbazingwekkend veel op Androgyny van Jeffree Star lijkt. Ik heb ze zelf allebei, dus ik kan dat uit persoonlijke ervaring bevestigen.

 

No Title

No Description

MAC Soft ‘n gentle | ELF Blush gems

Wie hebben we daar? Soft ‘n gentle van MAC. Een erg geliefde highlighter, die ik helaas nog niet heb kunnen scoren. Daar is ook een alternatiefje voor! Blush Gems van ELF.

 

 

No Title

No Description

The Balm Mary-Lou Manizer | W7 Glowcomotion

Nog meer highlighters! Naast dat Glowcomotion van W7 een prachtige budget highlighter is, is het ook gewoon eens een dupe van Mary-Lou Manizer van The Balm. Zodra ik Glowcomotion ooit in m’n handen kreeg vermoedde ik het al, en dat is nu dus bevestigd. Glowcomotion kost je een euro’tje of 7 en kan je onder andere hier vinden.

Als deze foto nog niet overtuigend genoeg is: An heeft hier een artikel gemaakt waarin ze deze dupe naast het origineel laat zien, swatches én aangebracht!

 

 

No Title

No Description

Urban Decay Naked | MUA

Van de Urban Decay Naked palettes zijn aardig wat dupes in de wereld. Van al die dupes geloof ik het meest in de MUA palettes. Tegenwoordig gewoon lekker bij Etos te koop, prijzen voor een palette liggen meestal rond of onder een tientje, en de kwaliteit van de palettes ben ik erg goed over te spreken. Positief verrast, zelfs.

 

 

No Title

No Description

 

 

Zo, dat was een hoopje mooie dupes. Zoek je nog een dupe van een specifiek product? Een comment of een berichtje is altijd welkom, ik ga graag voor je op zoek.

Ga je liever voor een dupe of voor het origineel?

Posts created 891

41 gedachten over “Betaalbare dupes van high-end make-up producten

 1. Als de dupe net zo goed gepigmenteerd & long wearing is als het origineel, ga ik voor de dupe. Meestal kom ik toch bij het origineel uit, als de ingrediënten beter zijn. Uiteraard hoeft dit niet altijd het geval te zijn.

 2. Ik moet zeggen dat ik van de meeste items toch de high end versies heb. Ik vind het altijd een cadeautje om deze te kopen en te gebruiken :-)! Soft en gentle kun je trouwens o.a. op mijn blog winnen tot as. zaterdag.. dus wie weet :-)!!

 3. Wat een leuk artikel! Ik heb zelf dat MUA palette maar wist niet dat het een dupe was haha 😀 Eens wat anders dan die W7 palette die ik eigenlijk niet goed vind…

 4. Wauw, die kleuren van die liquid Color Pop lipsticks zien er erg mooi uit! Vind de 8 euro waar hij op uit komt ook heel erg meevallen. 🙂

 5. Fijn artikel. love dupes 🙂 De makeup revolution Iconic paletten zijn ook dupes van de Naked paletten van Urban Decay en die vind ik persoonlijk nog fijner dan die van MUA.

 6. Ik heb mijn Cool nude er weer even bijgepakt 🙂 ik heb daar nog een halve lipstick van staan. Even gaan gebruiken weer de komende tijd. Goed dat je hem weer even op mijn radar zet.

 7. Wat leuk dat je ze allemaal op een rijtje hebt gezet. Dat cool nude van Essence een dupe van MAC Faux was wist ik wel. Van de andere producten niet. Glowmoticon van W7 heb ik pas gekocht, hij is zo mooi!

 8. Ooh wat een verrassing om die Beauty & Bobs link te zien hihi!
  Weer zo’n leuk artikel, en ik ben zelf ook gigantische fan van Glowcomotion!
  (Mede dankzij jouw review!)

 9. Als ik comment op mijn blog mag geloven, gaat bijna iedereen liever voor echt kwaliteit High-End, want zijn zo luxe en kwaliteit. Voor mijzelf maakt het mij niet zoveel uit. Wel leuk dat toch dupe is, terwijl veel mensen er niet achter staan. 🙂

 10. Leuk om te zien dat er allemaal dupes voor die producten bestaan. Niet iedereen kan zo’n dure producten kopen of ze zijn moeilijk verkrijgbaar

 11. Wat een handig artikel! Ik wil nog graag de dupe van de balm mary lou manizer proberen, die van w7 ben ik heel benieuwd naar! Ga het artikel zeker onthouden!

 12. Handig artikel!
  Zelf heb ik zowel high-end producten als budget. Toch is het leuk om te zien dat budget producten soms gewoonweg beter (of even goed) zijn als high-end producten!

 13. Wat een leuk artikel. Ik vind de kleuren van de Kylie Jenner lipsticks altijd heel erg mooi maar nu ik de gelijkenis zie wil ik toch liever die van colourpop proberen al ken ik Shipito niet haha 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven