the glow must go on review

The Glow must go on | Essence x Beautylab palette review & look

The Glow must go on | Essence x Beautylab palette review & look

 

Het zal de meesten niet ontgaan zijn dat Serena van Beautylab in samenwerking met Essence een palette heeft uitgebracht: The Glow must go on. Beautylab is voor mij een grote inspiratie, dit palette moest ik dan ook meteen hebben! Door de naam ‘The Glow must go on’ was ik al super benieuwd geworden, en er moet natuurlijk ook een look bij gemaakt worden.

 

the glow must go on review

 

Dit is het palette. The Glow must go on is 1 van de paletten uit de Bloggers’ beauty secrets collectie. Dit is een tijdelijke collectie, dus je moet er snel bij zijn geweest. Door de populariteit van Serena en Beautylab ging dit palette snel weer de schappen uit.

 

the glow must go on essence beautylab review

 

Zo zien alle poedertjes er dus uit. Honey Glow highlighter ziet er wit uit, maar vergis je niet. Cinnamon eyeshadow is een prachtige warme kleur, wat goed uitkomt, want ik heb de laatste tijd een beetje een obsessie met warme kleuren. Sandalwood is een mooie donkerbruine kleur die altijd wel van pas komt. De Glowing Bronzers komen in een roze blush kleur, een heel warme bronzer en een veel koelere bronzer. Allemaal met een glow natuurlijk!

 

the glow must go on swatches

 

Dit zijn de swatches, één veeg. In de veeg zie je links al dat de highlighter toch wat meer in zich heeft dan alleen wit. Het pigment ziet er prima uit, alleen valt Cinnamon een beetje weg bij mij.

Normaal gesproken ben ik al enthousiast om met een palette of product een look te gaan maken, dit keer was ik nog veel enthousiaster. De kleuren sluiten goed aan bij mijn tintje én m’n smaak. Daarnaast vind ik het zo gaaf dat Serena een eigen palette heeft mogen ontwerpen. Één van de weinige grote bloggers die na alles nog steeds passie weet over te brengen en altijd kwaliteit levert, als je het mij vraagt.

Hier komt dan de look!

 

the glow must go on

 

Voor de ooglook heb ik op het ooglid de blush-kleur Glowing Bronzer gebruikt. Met Cinnamon en Sandalwood heb ik de ooglook afgemaakt. De bronzers heb ik uiteraard ook op m’n wangetjes gegooid, maar zie je niet heel sterk terug. Komt doordat ik het eng vind om blush en bronzers te sterk aan te brengen.

Het geheime wapen in dit palette is toch echt de Honey Glow. Als je één veeg poeder aanbrengt lijkt hij wit, maar zodra je er meer overheen gaat vegen wordt het echt een prachtige zoetgouden glanzende highlighter. Ik had al gehoopt dat ‘ie mooi zou zijn, maar ik ben echt positief verrast en heel gek op deze kleur!

Al met al heeft dit palette mijn lichtelijk bevooroordeelde verwachtingen toch overtroffen. The Glow must go on, en dat is goed gelukt! Excuseer me, ik ga even baden in Honey Glow. xoxo

 

Heb jij The Glow must go on gekocht of geprobeerd?

 

 

Posts created 891

43 gedachten over “The Glow must go on | Essence x Beautylab palette review & look

 1. Jaaaaa ik heb hem ook en hij is zo geweldig!! Toevallig heb ik dus ook vandaag een review online staan en ik geef ook nog eens twee paletten weg!

 2. Nooo, al die positieve reviews over dit palette en ik krijg em niet vast 😀 Je look is heel geslaagd! Mooi zacht en natuurlijk 🙂

  1. Jaa ik heb hem gelukkig ook! Super blij mee en net zo dol op die highlighter! Eigenlijk zouden ze die in het vaste assortiment moeten opnemen, echt de mooiste highlighter die ik heb!

 3. Het ziet er inderdaad prachtig uit, zeg! Ik ben al een tijdje niet meer naar het Kruidvat geweest, maar deze zou ik ook wel willen hebben.
  Wat een mooie look, geweldig!

 4. Ik wil dit palette ook zo graag hebben, maar ben bang dat hij hier al helemaal uitverkocht is 🙁 Misschien nog eens een trekpleister checken als ik weer thuis thuis ben. Prachtige look heb je er mee gemaakt! Ik vind het ook altijd “eng” om veel bronzer/blush aan te brengen, haha, dus dat is heel herkenbaar.

 5. Wat is hij mooi zeg en mooie look ook! Ik zou hem zelf ook nog wel graag willen, maar heb de afgelopen tijd nog geen tijd gehad om langs Kruidvat te gaan!

 6. Hij is echt zo gaaf! Helaas was hij bij mij al uitverkocht 🙁 Supermooie look! En de highliter zie je echt wel goed hoor, ik vind subtiele blush en highliter zelf altijd mooier dan als het heel aanwezig is.

 7. Wow! Die highlighter heeft me echt positief verrast. Wat een ontzettend mooi effect. Wat zeg je dat trouwens mooi “zoet gouden glanzende highlighter”. Ik ben het helemaal met je eens!

 8. Ja, Serena heeft een mooi palette samengesteld! De oogschaduw pakken verrassend goed uit op de ogen, terwijl ik niet heel erg onder de indruk was van de swatches. De highlighter is echt geweldig mooi, maar ook de glowing bronzer geeft een prachtige glans. Zulke samenwerkingen mag Essence van mij wel vaker doen!

 9. Ik vind deze samenwerking van essence zo leuk. Echt een mooie look heb jij met het palette gemaakt! Ik heb zelf het blauwe lakje van Serena. Ook heel mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven