MAC Whirl review matte lipstick

MAC matte lipstick Whirl | review

MAC Whirl | review

Het was weer eens tijd voor een uitbreiding van m’n MAC familie! Ik had wel zin in een mooie matte lipstick en zodoende is de keuze op MAC Whirl gevallen. Hier is de review.

 

MAC Whirl review matte lipstick
Ik weet niet wat het is met deze foto. Alle foto’s die ik van deze lipstick gemaakt heb trouwens. Het enige wat ik aan bewerken heb gedaan is de helderheid omhoog (wordt de foto lichter van) en toch lijkt de lipstick zo enorm donker.

 

MAC lipsticks zijn te koop bij onder andere Douglas en de Bijenkorf. Ik bestel het liefst via Douglas, want geen verzendkosten. Snelle levering. Mooi doosje. Gratis testers. Wat wil je nog meer?

Wat je aan de lipstick zelf niet kan zien, maar op de swatch en al helemaal op mijn lippen, is dat Whirl een nude kleur is die erg naar bruin neigt, met een heel subtiel tintje paars/roze. Nét niet helemaal bruin eigenlijk.

 

Mac whirl lipstick swatch

 

Hier lijkt ‘ie ook alweer zo donker. Iets minder erg dan in de huls, maar toch. Mijn natuurlijke lipkleur is dan ook best wel donker, maar bij mij staat MAC Whirl echt best wel nude.

Zoals je kan zien is de lipstick sterk van kleur. Door de matte finish gaan je lippen na een tijdje wel wat droger aanvoelen, maar ik vind het niet oncomfortabel voelen. Hierdoor blijft de kleur ook langer op m’n lippen zitten.

 

Mac whirl lipstick swatch

 

Zie je? Helemaal niet zo donker. Super nude zelfs. Deze kleur komt wel heel erg in de buurt van m’n eigen lipkleur, maar dan net wat mooier. Op deze foto zie je het zacht roze ondertoontje er ook wel in zitten.

Een heel geslaagde toevoeging aan m’n MAC collectie! Ik vind het een heel fijne kleur voor dagelijkse en minder opvallende make-up looks.
Hij zit fijn op m’n lippen en als je voordat je een matte lipstick gaat dragen je lippen verzorgt is er niks aan de hand. Helemaal mooi!

Als je overweegt om deze kleur te kopen, raad ik je aan om even te Googlen op meerdere MAC Whirl swatches. Bij andere tintjes en huidjes pakt deze kleur namelijk heel anders uit. Eigenlijk is dit met bijna alle lipsticks wel het geval.

Wat is jouw favoriete nude lipstick?

 

Posts created 891

47 gedachten over “MAC matte lipstick Whirl | review

  1. Wow, ik had inderdaad echt verwacht dat hij veel donkerder zou zijn! Super mooie kleur is het uiteindalijk op je lippen, wauw. Echt een toffe nude kleur!

  2. ja wauw! Een vriendin van mij heeft deze ook, ik vind hem prachtig.
    En hij is inderdaad een stuk lichter op de lippen. ik vind beide wel mooi 🙂

    liefs

  3. De kleur is inderdaad wel anders op de lippen dan je arm. Zelf houd ik meer van bordeaux rood dan nude. Ik dacht eerst dat hij bordeaux rood was haha.

  4. LOVE IT! De kleur pakt inderdaad lichter uit op je lippen zeg! Sommige kleurtjes zijn in de huls lastig vast te zeggen, maar hij is mooooi. Whirl ga ik misschien wel aan mezelf cadeau geven als ik ben afgestudeerd. Laten we hopen dat dat dit jaar nog gebeurd, anders moet ie nog lang op me wachten, haha!

  5. Mooi kleurtje! Ik denk dat deze voor mij te donker zou zijn, maar tot nu toe ben ik zelf nog niet zo heel erg onder de indruk van MAC lipsticks. Misschien moet ik de matte lipsticks eens gaan proberen.

  6. Mooie kleur! Op de foto lijkt hij inderdaad heel donker maar op je lippen is hij meer nude. Ik heb pas D for danger gekocht van Mac, die was ook zo lastig te fotograferen haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven