SPAM JE BLOG & in het zonnetje

Spam je blog & in het zonnetje

Naast dat ik zelf heel graag blog lees ik ook een heleboel andere blogs. Nog leuker vind ik het om nieuwe blogs te ontdekken! Alle blogs zijn welkom, klein of groot. Een enthousiaste blog maakt mij namelijk ook gewoon blij.

Daarom mogen jullie vandaag lekker je blog komen spammen! Dan kom ik gezellig een kijkje nemen, en wie weet wie er nog meer komen kijken.  Er worden ook nog een paar blogs in het zonnetje gezet.

 

Beauty-Unboxing-AI-RGB

 

Beauty Unboxing is de beauty-, fashion- en lifestyleblog  Jamey. Afwisseling op een heel leuke manier! Reviews, looks, outfits, en nog meer: allemaal is het te vinden op Beauty Unboxing. Een blog die ik met plezier volg!

 

 
12309933_749428631828836_3359097178205663538_o

 

Ordinary Odd is de persoonlijke blog van Irina, nog zo’n blog met heel veel afwisseling. Ze maakt ook regelmatig filmpjes! Beauty, persoonlijke artikelen, DIY’s en nog meer kun je hier allemaal vinden.

 

 

 

13230262_1760992090849696_1905889047117993119_n

 

Me-licious is ook weer een goede. Deze blog gaat over beauty, van zowel binnen als buiten. Je kan hier ook food artikelen vinden, of gezondheidsgerelateerde artikelen over sport en voeding. Weer zo afwisselend!

 

 

10176025_225658721119308_8685941201705563722_n

Daphne Lippmann kan er ook wat van, dat bloggen. Veel beauty artikelen zoals reviews maar ook wat variatie. Dilemma op dinsdag vind ik ook zoiets geweldigs. Ga zo door!

 

 

budgetella3-2

Budgetella, een geweldige blog! Deze blog is erg snel gegroeid en dat is ook echt verdiend. Een enthousiaste blog die gewoon ontzettend handig is. We weten allemaal hoe ons koopgedrag uit de hand kan lopen en Budgetella biedt geweldige oplossingen. Daarnaast moet ik ook even kwijt dat het gewoon een heerlijk enthousiaste blog is en Roxanne heel innovatief en creatief met haar blog omgaat.

 

 

Logo-ikhouvanbeauty-google

 

Ik hou van beauty. Ja, ik hou echt van beauty! Erg veel zelfs. Soms misschien iets te veel. Op deze blog zijn veel make-up reviews te vinden, maar ook huidverzorging, nail art, shoplogs en nog meer. Als beauty liefhebber gewoon ontzettend leuk!

 

 

 

10659426_1524513991097474_3358454574743166624_n

Op Esmée Lifestyle komen verschillende leuke onderwerpen aan bod: beauty, fashion, en natuurlijk ook lifestyle. Allemaal geschreven met een persoonlijke twist. Leuke, mooie artikelen!

 

 

 

10670188_1573187116236750_3945888339782144899_n

 

Ohsobeautiful! Nog een beautyblog! Er zit leuke variatie in de artikelen: make-up, haar, verslagen van leuke events, fashion, en ga zo maar door. Veel variatie maar goed aansluitende onderwerpen. Altijd leuk, toch?

 
Kende je deze blogs al? Laat je ook een linkje naar jouw blog, site of account achter? Ik kom gezellig kijken!

 

Posts created 902

25 gedachten over “SPAM JE BLOG & in het zonnetje

 1. Leuk dat we mogen spammen 🙂 Mijn blog ken jij natuurlijk al, maar voor wie nog niet bij mij is langs geweest…… Mijn blog is een gezellige hangplek waar over beauty, koffie, koken, reizen en nog veel meer wordt gekletst. De deur staat open, kom gezellig een keer langs. Drink een kopje koffie met mij en wie weet wat voor moois er op kan bloeien. -x-

 2. Wat lief dat je blogs zo in ‘t zonnetje zet! Een paar kende ik nog niet, maar een paar ook wel. Ga er zeker een paar checken 🙂

 3. Zitten een paar leuke tussen die ik ga volgen, altijd leuk om nieuwe leuke blogs te vinden! Dankjewel!
  Mijn blog ken je al, maar misschien ook leuk voor mensen die op zoek zijn naar een persoonlijke blog. 🙂

 4. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Ik ken er een paar, maar lang niet allemaal. Dus ik ga zeker een kijkje nemen bij de beauty blogs die mij nog onbekend waren.

 5. Hoi hoi, geen blog maar wel een hele leuke webshop met unieke handgemaakte sieraden, accessoires en baby-artikelen. En alles is op maat te maken en geheel naar eigen wens!

  Groetjes, Tessa

 6. Leuk om eens te lezen. Mijn blog is S-Diary waar ik alles deel wat de vrouw wel leuk moet vinden op gebied van beauty, fashion, lifestyle en mindstyle

 7. Jeej leuk! Je liet al een aantal reacties achter bij mij (superlief!) maar anderen willen It’s a knot – https://itsaknot.wordpress.com/ – misschien wel nog ontdekken 😉 Ik zie mijn blog als een life- and mindstyle blog omdat ik zowel verlanglijstjes, hauls, recepten, hotspots als (persoonlijke) hersenspinsels deel. Ik ben een (bijna-)20-jarige student die te veel nadenkt en heel graag schrijft. En dat zie je hopelijk aan mijn blog! LIEFS X

 8. Wat super lief dat we mogen spammen. Ik die hier graag aan mee natuurlijk! En ik hoop ook dat je een kijkje op mijn blog wilt nemen en misschien ook wel op mijn YouTube kanaal
  ?Blog: http://www.lavieofbeauty.nl
  ?YouTube: LaVieofbeauty

  Alvast heel veel plezier met lezen/kijken.
  Ik heb je blog nog maar pas ontdekt maar heb nu al zoveel leuke artikelen gelezen!

  liefsxx

 9. De meeste blogs kenden ik nog niet maar zijn wel tof! Maar ik spam ook eventjes mee hoor. Soitsrose.blogspot.nl is een blog over al mijn interesses, Fashion, Lifestyle en creatieve uitspattingen.

 10. Sommige blogs kende ik al en sommige nog niet ! Dus dat is weer een leuke toevoeging 🙂 The Dutch Notebook kende je al, maar daar blog ik dus over alles wat ik leuk vind en wat mij bezig houdt.

 11. Ik ga meteen alle bovenstaande blogs bezoeken!

  Ik ben zelf pas begonnen met mijn blog.
  Ik schrijf over concerten waar ik heen ben geweest en dingen die hiermee te maken hebben 🙂

 12. Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!! Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog vanalles en nog wat te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven