Achter het scherm | Shoplog van de eeuw: mijn faillissement

Er is geld doorheen gegaan. Dingen zijn gekocht. Veel dingen. Het één is er al, het andere onderweg. Ik kon me niet meer inhouden en heb. Gigantisch. Veel. Gekocht. Dit is dé shoplog: mijn faillissement.

En dat moet ik natuurlijk allemaal laten zien!

 

DSC_2179

 

Selfie. En niet zomaar een selfie. De eerste selfie gemaakt met m’n nieuwe ringlamp! Yes, ik heb een ringlamp gekocht. En een lampstatief. En een statief voor m’n camera. En een nieuwe camera.

 

IMG-20160531-WA0038

 

Kijk deze nieuwe vriend. Binnenkort zullen jullie wel aan mijn foto’s gaan merken dat ik deze gescoord heb! En al helemaal aan de camera die gekocht en onderweg is: de Canon EOS 700D. Deze camera heeft een uitklapbaar en draaibaar schermpje, super handig voor de video’s die ik ga maken. Ik houd jullie op de hoogte!

 

No Title

No Description

 

 

 

Ook wat make-up betreft heb ik me niet ingehouden! Ik had al een tijdje gespaard omdat ik wist dat er veel mooie releases ongeveer tegelijk zouden zijn. Omdat al deze mooie producten allemaal uit de VS komen heb ik ze nog niet binnen. Maar ze zijn onderweg.

 

No Title

No Description

 

No Title

No Description

 

No Title

No Description

 

No Title

No Description

 

No Title

No Description

 

Even een toelichting op deze prachtige producten:

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost – Peach Goddess : een prachtige nieuwe highlighter! Ook het Beauty Killer palette is een nieuw uitgebracht item van Jeffree Star Cosmetics.

Ook Anastasia Beverly Hills kwam met een nieuw palette uit: Modern Renaissance. Hebben. Colourpop was jarig en daarom kwam de limited edition Birthday Boy uit! Deze kreeg je gratis bij een bestelling. Ik heb dus niet maar 1 Colourpop item gekocht, maar 2 hele bestellingen gedaan. Als ik al die items hier neer ga zetten wordt het lijstje veel te lang.

Ibiza is ook een oogschaduw van Colourpop, deze kleur wordt al een tijdje niet meer geproduceerd en tóch heb ik ‘m eindelijk kunnen bemachtigen! Yes.

O ja, het nieuwe Becca x Jaclyn Hill palette. Hij was uitverkocht, maar ik ga zorgen dat ik deze krijg.

No Title

No Description

O ja. Ik had ook nog een nieuwe MAC lipstick aangeschaft. Whirl.

 

MAC whirl review matte lipstick

 

En natuurlijk kon ik het palette van Serena van Beautylab ook niet in de winkels laten liggen.
Review van Whirl en The Glow must go on komen begin volgende week online!

 

the glow must go on review

 

Maar ik wilde ook nog nieuwe schoenen. Ik houd van plateau sneakers, en wilde ook nog een hakje. Niet te hoog natuurlijk, anders ga ik op m’n muil. Dit waren de perfecte schoenen!

 

IMG-20160531-WA0008

 

Dacht je dat ik toen klaar was? Nee, natuurlijk niet. Ik moest ook nog even op AliExpress een slag slaan.
Dat is dus ook nog allemaal onderweg.

 

 

No Title

No Description

 

 

No Title

No Description

No Title

No Description

 

 

No Title

No Description

 

 

Een lipstick met een bloemetje erin. Hoe gaaf is dat? Gewoon om naar te kijken alleen al. En lipsticks in de vorm van flesjes. Hoe zou ik dat moeten laten liggen? Nou niet dus, want ik koop het gewoon. En dat shirt. En dat kettinkje. Het is allemaal zo leuk. Hup, winkelwagentje in. Snel afrekenen voordat ik spijt krijg.

Ik wilde bijna serieus dit artikel inplannen zonder dat ik m’n visitekaartjes heb laten zien!

 

DSC_2159

 

Want ja, die had ik ook nog besteld. Vanaf nu krijg je dus als je een brief, pakketje of wat dan ook van mij ontvangt er een mooi kaartje bij! En ik bedankt liefste Beaudine nog even voor het helpen met het ontwerpen van m’n visitekaartjes!

 

En toen kon ik eindelijk even ademen, want ik was klaar met bestellen. Voor nu. To be continued.

 

Koop jij ook wel eens meer dan je gepland had?

Posts created 878

48 gedachten over “Achter het scherm | Shoplog van de eeuw: mijn faillissement

 1. Zo hè dat is aardig wat spul! Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe foto’s met ringlamp! Ik wil er misschien ook 1, maar ik zit te twijfelen tussen een softbox en ringlamp! Nog tips?
  Liefs,
  Elles

 2. Wat tof dat je een camera hebt besteld, ben benieuwd naar alle foto’s die je ermee gaat schieten. Alvast super veel plezier ermee! 🙂

 3. Wat heb je leuke items gekocht allemaal! Leuk dat je een camera hebt gekocht, ik ben al benieuwd naar je video’s! Je visitekaartjes zijn heel mooi.

 4. Wow, ik zou inderdaad failliet raken als ik al deze producten koop want ze zijn niet allemaal goedkoop. Ik schrok al van je kopregel. Wel hele mooie spullen. En je Canon 700D is helemaal te gek. Super camera. Ik heb de Canon 400D en die maakt ook mooie foto’s maar de 700D maakt nog mooiere foto’s. En waar heb je die ringlamp gekocht want daar ben ik wel geinteresseerd naar. Voor de rest een heel goed artikel geschreven.

 5. wooow…wat super aankopen. Daar hou ik van…veel shoppen tegelijk
  Waar heb je de ringlamp gekocht?

  Ik ben benieuwd naar alle prachtig make-up producten

 6. Wat heb je veel gekocht zeg! Ik snap heel goed dat je het faillissement noemt in de titel, dit kost bij elkaar ook wel echt veel geld. Tof dat je een nieuwe camera hebt aangeschaft, alvast veel plezier ermee!

 7. Haha, ik wist natuurlijk al van de meeste producten af die je besteld had.. Ben nog steeds jaloers! Vooral het Beauty Killer palette en het nieuwe ABH palette zou ik graag willen bestellen! X

 8. Wat een prachtige dingen heb je allemaal gekocht! Ik vind jouw visite kaartjes heel gaaf en wat een mooi nieuwe camera heb je uitgezocht! Ik heb de 750D, die lijkt er heel veel op en is super fijn! Daarnaast ben ik mega nieuwschierig naar het Anastasia pallete! Die zag ik al eerder voorbij komen 🙂 e

 9. WAUW, jaloers!! Wat een mooie spulletjes zeg, ik ben erg benieuwd naar je video’s en naar de ringlamp. Wil ook graag een lamp aanschaffen, maar weet nog steeds niet goed welke. De spulletjes van Alie zijn ook weer leuk zeg!

 10. Ik moest zo had lachen om de titel ! ‘ Mijn faillissement’ fantastisch.
  Je hebt veel aangeschaft zeg! Genoeg producten om over te schrijven dacht ik zo.

 11. Whoooo wat veel, maar supermooie dingetjes zeg!! En die camera, wow! Ik wil ook graag een nieuwe (ik heb nu een oudere Nikon) maar alleen dat is al een rib uit mijn lijf!

 12. Zo, dat is nog eens een shoplog haha! Wat een mooie items zijn er naar je onderweg. Ik ben heel benieuwd naar het Beauty Killer palette van Jeffree Star, dat zou ik ook zo graag willen hebben.

 13. Jeetje wat een hoop zeg! hahaha. Ik vind je lamp erg tof en je camera ook, ben hier heel benieuwd naar. Een aantal van je make-up items ben ik ook erg nieuwsgierig naar, kan niet wachten op je reviews hihi

 14. Wat een mooie dingen heb je gekocht. Ik hoor trouwens vaak goede verhalen over zo’n ringlamp. Die staat ook heel erg hoog op mijn wishlist.

 15. Wow leuke aankopen! Ringlamp staat hier ook nog in de planning, heb zelf een 450D camera al zo’n 10 jaar en zolang die het nog doet koop ik geen nieuwe 🙂
  En zeeeer benieuwd naar alle makeupjes, echt toffe aankopen!!

 16. Oh waaaaaauw zo jaloers op je ringlamp!!!
  Waar heb je die gekocht?
  Je foto is prachtig. Maar jij bent dan ook echt serieus GORGEOUS ?
  Verder ook leuke dingen. Maar de ringlamp ????????

 17. De titel. Love it! Ik schrok echt eerst ff dacht faillissement. Maar wat heb je mooie dingen gekocht 🙂 Heerlijk dat het thuis bezorgd wordt, nog een groter feest dat uitpakken 😉

 18. Hahaha Mariska! Lekker bezig! Het viel mij meteen al op dat die eerste foto heel mooi is, ik ben benieuwd naar je artikel erover 🙂

 19. Wauw, jij hebt leuke spullen geshopt! Die ringlamp ziet er goed uit zeg! Leuke titel trouwens ik dacht eerst he faillisement haha 😉

 20. Die lippenstift met het bloemetje erin, WOW! Super mooi! En ik kijk erg uit naar de Youtube video’s die eraan zitten te komen. Echt gaaf! -x-

 21. Wauw!! Je bent lekker los gegaan! Supergaaf je camera. Ben heel benieuwd naar je filmpjes straks! De selfie ziet er goed uit. En mooie make-upjes…

 22. Een mooie investering(en) heb je gedaan! Zelf hou ik mij nu een beetje in op beauty producten. Ook omdat ze straks weer in de kast liggen en dan worden ze bij mij gauw vergeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven